Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
vallon
- Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
ορίστε ..ξεσάλωσαν τα νεοφίλια ενώ πάμε για τρίτο παγκόσμιο
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
vallon έγραψε:ορίστε ..ξεσάλωσαν τα νεοφίλια ενώ πάμε για τρίτο παγκόσμιο
....εχουμε παρασταση ψευδοπολεμου με δηθεν επικειμενο παγκοσμιο .. αυτος εχει ξεκινησει κι ειναι αθορυβος ...πιθανα ριψη πιο σκληρου πυρηνικου .. παγκοσμια κατακραυγη ... αντικυβερνητικο κινημα ανατροπη Πουτιν ..νεο προέδρο Ρωσιας και ηρωοποιηση του ,πανηγυρικη εδραιωσης Νεα Ταξης του ενιαιου καπιταλισμου
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429
-
vallon
- Supreme poster

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:vallon έγραψε:ορίστε ..ξεσάλωσαν τα νεοφίλια ενώ πάμε για τρίτο παγκόσμιο
....εχουμε παρασταση ψευδοπολεμου με δηθεν επικειμενο παγκοσμιο .. αυτος εχει ξεκινησει κι ειναι αθορυβος ...πιθανα ριψη πιο σκληρου πυρηνικου .. παγκοσμια κατακραυγη ... αντικυβερνητικο κινημα ανατροπη Πουτιν ..νεο προέδρο Ρωσιας και ηρωοποιηση του ,πανηγυρικη εδραιωσης Νεα Ταξης του ενιαιου καπιταλισμου
ας ελπίσουμε ότι κάνεις λάθος
καλή μου μύθηρα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
bizeli
- Moderator

-
nemo
- Supreme poster

vallon έγραψε:ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
καλή μου μύθηρα
ακουσα κατι αμερικλαν οτι η νεα ταξη εχασε σε αυτο δεν ειμαι σιγουρος
αλλα μετα τον νικηφορο πολεμο και αν αντεξει για αλλους δυο τρεις μηνες
τοτε θα βεβαιωθω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

μολις μιλησα με την χρυσουλα: ειναι εξαλλη με την ρωσια που συνεχιζει
τις μαχες ..της ειπα και εγω οτι και ο ποντικας και ο διαδοχος
συμφωνουν μαζι της ...με κοιταξε με απορια που εμεινε αναπάντητη
τις μαχες ..της ειπα και εγω οτι και ο ποντικας και ο διαδοχος
συμφωνουν μαζι της ...με κοιταξε με απορια που εμεινε αναπάντητη
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

vallon έγραψε:ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
καλή μου μύθηρα
Δεν κάνει.
Εγώ ως ακραιφνής φαν της δηλώνω κατηγορηματικά ότι την επιβεβαιώνουν οι θεωρίες της για την τραμουντάνα και τη βαρυτική απόκλιση της γης,
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Kyiv, Sviatoshynsky district, σήμερα

0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:μολις μιλησα με την χρυσουλα: ειναι εξαλλη με την ρωσια που συνεχιζει
τις μαχες .
Και πού να μίλαγες με τη Μαγδάλω του Νώντα και οι δύο εξέχουσες προσωπικότητες του ενδόξου χωριού μου.
Τρεις φορές ημερησίως διερρήγνυε τα ιμάτια της από αγανάκτηση και σε ένδειξη συμπαράστασης στον μαστιζόμενο ουκρανικό λαό.
Είδε και αποείδε ο Νώντας την πλάκωσε στις φάπες και την κλείδωσε από χτες στο σπίτι αφού του έριξε έξω τον προϋπολογισμό, από τα σκισίματα φορεμάτων αγορασμένα από τον Τσέλιο, και πήρε ανοιχτά θέση υπέρ του Πούτιν στο κατάμεστο από θαμώνες καφενείο του Σκαφίδα.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Kyiv, Sviatoshynsky district, σήμερα
Ρε μλκ τιποτα δεν φαινεται
0 .