Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μαρ 2022, 14:34

denplirono έγραψε:13 ευρω το μηνα; τι λετε ρε μαγκες; τοσα πολλα ; :s_crazy :s_crazy :s_crazy

και ρε γιωταδες, δε φτανει που το κανατε κουπονακι ως νεα ΕΣΣΔ, τουλαχιστον ρε τσίπιδες να δινατε και κατι....ακου maximum εως 13 ευρω για 60 λιτρα, δηάδη αν βαλω 30 λιτρα το μηνα θα παρω 6,5 ευρω; Ενα πιτογυρο δηλαδη; :s_rofl :s_rofl :s_rofl

ΜΓ ΜΓ ΜΓ ΜΓ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπα σου πέφτουν λίγα τα 6,5 ευρώ; Εγώ βρε με 6,5 ευρώ ζω οικογένεια.

Όλοι οι λεφταδες εδώ έχουν μαζευτεί;

Τι νομίζεις παίρνουν στη Μόσχα μεροκάματο 6,5 ευρώ παίρνουν, εκεί που θέλει να μας πάει ο ράν ταν πλαν.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Μαρ 2022, 14:41

pluton έγραψε:
denplirono έγραψε:13 ευρω το μηνα; τι λετε ρε μαγκες; τοσα πολλα ; :s_crazy :s_crazy :s_crazy

και ρε γιωταδες, δε φτανει που το κανατε κουπονακι ως νεα ΕΣΣΔ, τουλαχιστον ρε τσίπιδες να δινατε και κατι....ακου maximum εως 13 ευρω για 60 λιτρα, δηάδη αν βαλω 30 λιτρα το μηνα θα παρω 6,5 ευρω; Ενα πιτογυρο δηλαδη; :s_rofl :s_rofl :s_rofl

ΜΓ ΜΓ ΜΓ ΜΓ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι νομίζεις παίρνουν στη Μόσχα μεροκάματο 6,5 ευρώ παίρνουν, εκεί που θέλει να μας πάει ο ράν ταν πλαν.

εισαι θυμα προπαγανδας και εισαι και χαζουλης, οταν λες οτι με 6.5 ζεις οικογενια, ειλικρινα καταλαβαινω τι θελεις να πεις, οτι κακως κοροιδευω τα 6,5 ευρω, οκ, δεκτον, αλλα εισαι του αλλου ακρου εσυ, με 6.5 ευρω φιλε οχι δε ζεις οικογενεια παιρνεις μονον 1 κιλο ελιας απο την λαικη ....αυτα....

οσο για την ρωσσια που τοσο φοβασαι και κοροιδευεις(οσα δε φτανει η αλεπου...)
παρε μια ιδεα ειναι πολυ καλο το βιντεακι
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μαρ 2022, 14:42

pluton έγραψε:Σωστά ας πάμε με τους Ρώσους να μας πάρει την Μακεδονία.

To NATO ηθελε τις Πρεσπες οχι η Ρωσια.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μαρ 2022, 15:25

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Σωστά ας πάμε με τους Ρώσους να μας πάρει την Μακεδονία.

To NATO ηθελε τις Πρεσπες οχι η Ρωσια.

Το ΝΑΤΟ Πρέσπες, η ΕΣΣΔ-ρωσια Μακεδονία στους Σλάβους.

Εγώ στα καλαμπαλικια μου γράφω και το ΝΑΤΟ και την ΕΣΣΔ.

οταν λες οτι με 6.5 ζεις οικογενια, ειλικρινα καταλαβαινω τι θελεις να πεις, οτι κακως κοροιδευω τα 6,5 ευρω,

Κάπου πηγές να το πιάσεις αλλά στην συνέχεια το έχασες.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μαρ 2022, 15:33

denplirono έγραψε:
pluton έγραψε:

εισαι θυμα προπαγανδας και εισαι και χαζουλης, οταν λες οτι με 6.5 ζεις οικογενια, ειλικρινα καταλαβαινω τι θελεις να πεις, οτι κακως κοροιδευω τα 6,5 ευρω, οκ, δεκτον, αλλα εισαι του αλλου ακρου εσυ, με 6.5 ευρω φιλε οχι δε ζεις οικογενεια παιρνεις μονον 1 κιλο ελιας απο την λαικη ....αυτα....

οσο για την ρωσσια που τοσο φοβασαι και κοροιδευεις(οσα δε φτανει η αλεπου...)
παρε μια ιδεα ειναι πολυ καλο το βιντεακι

Τι πόλεις είναι αυτές ρε ούτε ένα μποτιλιάρισμα δεν είδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Μαρ 2022, 15:56

τα μποτιλιαρισματα ειναι γενικως σπανια σε χωρες που πρωην σοβιετικου μπλοκ διοτι ειχαν την ταση να τα κανουν ολα μεγαλα, σαν φιλοσοφια....πχ αν πας Σόφια, εκταση Αθηνας πληθυσμος Θεσσαλονικης τωρα στο περιπου ολα αυτα....ειναι γενικα αραικοκατοικημενα, σε εμας, και το 1 τμ μετραει εκει ειναι αλλη η φιλοσοφια. Γενικα μου αρεσει πολυ αυτη η φιλοσοφια ΑΛΛΑ οπου υπαρχει φτωχη χωρα, ειναι λες και σταματησε ο χρονος 30 χρονια πισω ενω σε δυτικη χωρα και σχετικη φτωχη να ειναι, τετοιο χαλι δεν θα το δεις
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μαρ 2022, 16:02

denplirono έγραψε:τα μποτιλιαρισματα ειναι γενικως σπανια σε χωρες που πρωην σοβιετικου μπλοκ διοτι ειχαν την ταση να τα κανουν ολα μεγαλα, σαν φιλοσοφια....πχ αν πας Σόφια, εκταση Αθηνας πληθυσμος Θεσσαλονικης τωρα στο περιπου ολα αυτα....ειναι γενικα αραικοκατοικημενα, σε εμας, και το 1 τμ μετραει εκει ειναι αλλη η φιλοσοφια. Γενικα μου αρεσει πολυ αυτη η φιλοσοφια ΑΛΛΑ οπου υπαρχει φτωχη χωρα, ειναι λες και σταματησε ο χρονος 30 χρονια πισω ενω σε δυτικη χωρα και σχετικη φτωχη να ειναι, τετοιο χαλι δεν θα το δεις

Στη Σόφια έχω πάει δύο φορές με Ζιφκοφ. Έβλεπαν Θεσσαλονικιο με μοτοσυκλέτα και πάθαιναν.

Αν σου πω ότι καθοντουσαν γύρω γύρω και την έβλεπαν όπως ο πεινασμένος το γλυκό.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Μαρ 2022, 17:58

pluton έγραψε:
denplirono έγραψε:τα μποτιλιαρισματα ειναι γενικως σπανια σε χωρες που πρωην σοβιετικου μπλοκ διοτι ειχαν την ταση να τα κανουν ολα μεγαλα, σαν φιλοσοφια....πχ αν πας Σόφια, εκταση Αθηνας πληθυσμος Θεσσαλονικης τωρα στο περιπου ολα αυτα....ειναι γενικα αραικοκατοικημενα, σε εμας, και το 1 τμ μετραει εκει ειναι αλλη η φιλοσοφια. Γενικα μου αρεσει πολυ αυτη η φιλοσοφια ΑΛΛΑ οπου υπαρχει φτωχη χωρα, ειναι λες και σταματησε ο χρονος 30 χρονια πισω ενω σε δυτικη χωρα και σχετικη φτωχη να ειναι, τετοιο χαλι δεν θα το δεις

Στη Σόφια έχω πάει δύο φορές με Ζιφκοφ. Έβλεπαν Θεσσαλονικιο με μοτοσυκλέτα και πάθαιναν.

Αν σου πω ότι καθοντουσαν γύρω γύρω και την έβλεπαν όπως ο πεινασμένος το γλυκό.

για αυτο σου επιπα να μην εχει πεινα, εγω τους ειδα την περιοδο που τα φωτα τα εσβηναν και καθονταν στο σκοταδι...ασε τι περασε ο καθε λαος μονο αυτος το ξερει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 18 Μαρ 2022, 18:01

nemo έγραψε:δεν γινεται εισβολη ξενων στρατευματων

Νομίζω ότι πρέπει και εδώ να ανοίξει ένα νήμα "Απίστευτες παπαριές που δεν πρέπει να χαθούν", για να κρατάμε όλα τα μαργαριτάρια μαζεμένα.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 18 Μαρ 2022, 18:04

denplirono έγραψε:.κανεναν οικτο βλαδημηρε μην κανεις το λαθος και διστασεις, πνιξε την σφιγγοφωλια χωρις ελεος καψτους ολους

Ντροπή σου.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Επιστροφή σε “Διεθνή”