Αφρίν

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
fonfon
Rookie poster
Rookie poster

Re: Αφρίν

Δημοσίευσηαπό fonfon » 18 Μαρ 2018, 16:31

Σουβλίτσα έγραψε:
fonfon έγραψε:Η ΝΤΠ και οι πανθρησκείες έχουν παλιώσει.Δεν ασχολείται κανένας παρά μόνο ψεκασμένοι.Το γιατί το καταλαβαίνει ο καθένας.
Αυτό που ενδιαφέρει στην περιοχή είναι τα πετρέλαια,οι αγωγοί,από που θα περάσουν και ποιος ελέγχει περιοχές και τα κέρδη από αυτά.Μαζί φυσικά με το γενικό εμπόριο.
Απλά έχουν μαζευτεί πολλοί παίχτες με συμμάχους.Προς το παρόν δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους και έχουμε πόλεμο στην Συρία.Όταν τα βρουν,θα τελειώσει το πανηγύρι.Ποιες συνθήκες θα επικρατούν στο τέλος άγνωστο.

τί εννοείς έχουν τελειώσει και πώς βασικά εννοείς την λεγόμενη Πανθρησκεία?

Είναι το βίντεο με τον Μπους από την δεκαετία του 90 και έχουν το βάζουν ξανά και ξανά.Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε.Ο κόσμος μας έχει αλλάξει δραματικά.Συνεχίζει να αλλάζει δραματικά.Οι εξελίξεις τρέχουν.Είμαστε ένα παγκόσμιο χωριό πλέον.
Κάποιοι ασχολούνται με μια δήλωση του Μπους.
Επίσης πόσοι μύθοι γύρω από την πανθρησκεία.Πόσα ψέματα.Πόσα hoax.Ότι διαβάζεις σε ποσοστό 90+% για ΝΤΠ και πανθρησκεία είναι μπούρδες.Οι οποίες αναπαραγόνται κυρίως από ακροδεξιούς κύκλους.Προσαρμόζονται κατά τόπους και κατά συνθηκών που υπάρχουν.

Πήγαν εκεί στους σαουδάραβες και τους είπαν μαζέψτε λίγο το ακραίο ισλάμ.Γιατί έχουμε πρόβλημα παραπέρα.Άνοιξαν κινηματογράφους,άφησαν τις γυναίκες να βγάλουν δίπλωμα και κάνουν μερικά πράγματα.Ισορροπεί η βασιλική οικογένεια μεταξύ δυτικών και του λαού τους.Δεν είναι κάποια πανθρησκεία.Αυτό είναι απλά ένα παράδειγμα.
Είναι μεν πολύπλοκα τα πράγματα γιατί έχουμε πολλούς παίχτες και δεν τα ξέρουμε όλα.Ένας αναλυτής ξέρει περισσότερα.Αυτοί που είναι στα κέντρα αποφάσεων ξέρουν περισσότερα.Επειδή υπάρχει αυτό το κενό γνώσης,γιατί δεν μπορούν να βγουν όλα στην φόρα,γίνεται παιχνίδι από διάφορους που εξυπηρετούν δικούς τους σκοπούς με ΝΤΠ,πανθρησκείες κτλ.
1 .

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Σουβλίτσα » 18 Μαρ 2018, 16:39

@ φονφον:

δεν είχα κατα νου κάποια δηλωση του Μπους, τώρα που το λες θυμάμαι νομίζω κάτι, ούτε κάποια άλλη θεωρια συνωμοσίας αναγκαστικά, βασικά κάνω λόγο για πράγματα που ΗΔΗ συμβαίνουν και όταν λέω πανθρησκεία, έστω οτι χρησιμοποιώ καταχρηστικά τον όρο ας πούμε, δεν είναι απαραίτητο οτι δρομολογείται κάποια συγκεκριμένη, κοινή θρησκεία για όλους τους λαούς της γης, ίσως συμβαίνει αντίστροφα, πολλές μαζί με κοινό πνεύμα στην ουσία τους, άλλωστε τί πάνε 30 χρόνια μου λες, δεν βλέπεις οτι μια χαρά πάνε τα πράγματα όπως τα λέω?

το παράδειγμά σου με το Ισλαμ και τους Σαουδάραβες μια χαρά συγκλίνει.
Άλλωστε, τέτοια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους για να ωριμάσουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αίγαγρος » 18 Μαρ 2018, 16:45

BREAKING: Syrian Kurdish official: War with Turkey enters "new phase" after its troops enter Afrin.

https://twitter.com/AP/status/975360745415290880

απειλές χωρίς νόημα που αρχίζουν να θυμίζουν έντονα Προκόπη Παυλόπουλο. Ποια επόμενη φάση; Το Αφρίν χάθηκε.
εκτός εάν εννοούν τίποτε αντάρτικα πάλι, χιτ εν ραν.
0 .

Άβαταρ μέλους
fonfon
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό fonfon » 18 Μαρ 2018, 16:47

Σουβλίτσα έγραψε:@ φονφον:

δεν είχα κατα νου κάποια δηλωση του Μπους, τώρα που το λες θυμάμαι νομίζω κάτι, ούτε κάποια άλλη θεωρια συνωμοσίας αναγκαστικά, βασικά κάνω λόγο για πράγματα που ΗΔΗ συμβαίνουν και όταν λέω πανθρησκεία, έστω οτι χρησιμοποιώ καταχρηστικά τον όρο ας πούμε, δεν είναι απαραίτητο οτι δρομολογείται κάποια συγκεκριμένη, κοινή θρησκεία για όλους τους λαούς της γης, ίσως συμβαίνει αντίστροφα, πολλές μαζί με κοινό πνεύμα στην ουσία τους, άλλωστε τί πάνε 30 χρόνια μου λες, δεν βλέπεις οτι μια χαρά πάνε τα πράγματα όπως τα λέω?

Μου λες θα τα βρει ο πάπας με τον πατριάρχη.Τα βρήκαν.Και;Πως θα επηρεάσει αυτό τις εξελίξεις στην περιοχή;Με την Τουρκία,την Συρία;
Τι ακριβώς συμβαίνει ήδη;Τι ακριβώς γίνεται όπως τα λες;

Η δήλωση του Μπους,η δήλωση του Κίσινγκερ και άλλα ψεκασμένα τα οποία τα μπερδεύουμε και βγάζουμε ατόφιο ψεκασμό.
1 .

Άβαταρ μέλους
Uppercut
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Uppercut » 18 Μαρ 2018, 16:52

Ο Κουρδοντερίδης ακόμα ενώνει τα καντόνια;
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μαρ 2018, 16:58

Σουβλίτσα έγραψε:η Δύση, για εμένα πάλι, είναι δεδομένο οτι ΔΕΝ θέλει κανένα ορθόδοξο τόξο και καμιά ορθόδοξη περιοχή ισχυρή εδώ πέρα.

Οι μεγαλοι δεν νοιαζονται για ορθοδοξιες, καθολικισμους, ισλαμ κλπ. Εργαλεια προπαγανδας ειναι για αυτους

Το βλεπεις τελειως λαθος αν το αναλυεις σαν συγκρουση ορθοδοξων με αλλοθρησκους ή χριστιανους αλλου δογματος
1 .

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Σουβλίτσα » 18 Μαρ 2018, 16:58

fonfon έγραψε:
Σουβλίτσα έγραψε:@ φονφον:

Μου λες θα τα βρει ο πάπας με τον πατριάρχη.Τα βρήκαν.Και;Πως θα επηρεάσει αυτό τις εξελίξεις στην περιοχή;Με την Τουρκία,την Συρία;

Η δήλωση του Μπους,η δήλωση του Κίσινγκερ και άλλα ψεκασμένα τα οποία τα μπερδεύουμε και βγάζουμε ατόφιο ψεκασμό.

Ρε συ Φονφον, γιατί το ξεκινάς το πράγμα από τις ψεκασμενιές, συμφωνείς καταρχήν οτι η θρησκεία είναι μέσο πολιτικής οργάνωσης και πολιτικής χειραγώγησης ναι ή όχι?
Αυτήν την στιγμή, παρατηρούμε εδώ και κάποια χρόνια αναταραχές που συμβαίνουν στα μουσουλμανικά κράτη (με αραβικές ανοίξεις κτλ) μέχρι και τις μέρες μας με την Τουρκία και τον Έρντο όπου τα παραδοσιακά ελεγχόμενα κοσμικά (ή περίπου κοσμικά) καθεστώτα από την Δύση αντικαθιστούν παντού Ισλαμιστές? Παρατηρείς οτι στην γενικότερη περιοχή γίνεται το μάλε βράσε και πάει το πράγμα για μεγάλο μπαμ? παρατηρείς οτι το τεράστιο κύμα μετανάστευης αυτή τη στιγμή-και το οποίο φαίνεται και υποστηρίζεται ως αναπόφευκτο-έχει να κάνει με μουσουλμανικούς πληθυσμούς? (έχει ανοίξει και ένα νήμα σε άλλη ενότητα).
Αμφιβάλεις πως για τις όποιες ανακατατάξεις τις γεωπολιτικές συμβούν αυτούς τους τεράστιους πληθυσμούς (και με βαθμό ανάπτυξης αριθμητικό μεγάλο) πρέπει με κάποιο τρόπο να τους ελέγξεις και κάπως να τους τοποθετήσεις με μια ταυτότητα?

Αν τα κατανοείς και τα παραδέχεσαι όλα αυτά, προς τί η έκπληξη και το τσουβάλιασμα των προβληματισμών μου με αεροψεκασμενιές?

Επίσης, επειδή σε έχω δει να ενδιαφέρεσαι για τα της θρησκειολογίας, είναι ή δεν είναι γεγονός οτι για κάποιους προφανώς πολύ σοβαρούς λόγους "αποφασίσαμε" να κάνουμε τεράστια ανοίγματα στην παπική και προτεσταντική Δύση, με καταπάτηση Ιερών Κανόνων κτλ? Ναι ή όχι?

Γίνεται σου λεω γω κάτι με Τουρκία Ελλάδα, και η μια κομματιάζεται και η άλλη παίρνει περιοχές της, οι κάτοικοι, οι πληθυσμοί, η κοινωνία τί ακριβώς θα κάνει? Θα ξυπνήσεις μια μέρα και θα είσαι υπο Τουρκική και Ισλαμική κατοχή ως Έλληνας??? Στις μέρες μας???
0 .

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Σουβλίτσα » 18 Μαρ 2018, 17:01

Λαχουρένιος έγραψε:
Σουβλίτσα έγραψε:η Δύση, για εμένα πάλι, είναι δεδομένο οτι ΔΕΝ θέλει κανένα ορθόδοξο τόξο και καμιά ορθόδοξη περιοχή ισχυρή εδώ πέρα.

Οι μεγαλοι δεν νοιαζονται για ορθοδοξιες, καθολικισμους, ισλαμ κλπ. Εργαλεια προπαγανδας ειναι για αυτους

Το βλεπεις τελειως λαθος αν το αναλυεις σαν συγκρουση ορθοδοξων με αλλοθρησκους ή χριστιανους αλλου δογματος

Κοίτα, δεν ξεκινώ ακριβώς έτσι, αυτό το έχει κάνει άλλος, κάποιος που διαφήμισε ή είδε μια σύγκρουση πολιτισμών, εγώ εδω πέρα παρατηρώ πράγματα σε σχέση με τα υπόλοιπα και θέτω προβληματισμούς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μαρ 2018, 17:01

fonfon έγραψε:Μου λες θα τα βρει ο πάπας με τον πατριάρχη.Τα βρήκαν.Και;Πως θα επηρεάσει αυτό τις εξελίξεις στην περιοχή;Με την Τουρκία,την Συρία;

Εισαι μια σπανια φωνη λογικης, να σαι καλα :)
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μαρ 2018, 17:03

Σουβλίτσα έγραψε:Κοίτα, δεν ξεκινώ ακριβώς έτσι, αυτό το έχει κάνει άλλος, κάποιος που διαφήμισε ή είδε μια σύγκρουση πολιτισμών, εγώ εδω πέρα παρατηρώ πράγματα σε σχέση με τα υπόλοιπα και θέτω προβληματισμούς.

Ναι Χαντινγκτον, πολυ κακο για το τιποτα αυτος.

Το παιχνιδι παιζεται σε επιπεδο ελεγχου των πηγων ενεργειας και των διοδων τους. Απο εκει ξεκιναμε, αλλιως διολισθαινουμε σε ψεκασμους
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”