Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 23 Μαρ 2022, 00:09

μπορειτε να λετε ο,τι θελετε, μερα μπαινει μερα βγαινει, η ουκρανια γινεται χωραφι...οικοπεδο....flat πως να το πω αλλιως
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μαρ 2022, 07:16

denplirono έγραψε:μπορειτε να λετε ο,τι θελετε, μερα μπαινει μερα βγαινει, η ουκρανια γινεται χωραφι...οικοπεδο....flat πως να το πω αλλιως

Δεν πειραζει ρε θα την ξαναχτισει η Δυση
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Μαρ 2022, 08:31

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:μπορειτε να λετε ο,τι θελετε, μερα μπαινει μερα βγαινει, η ουκρανια γινεται χωραφι...οικοπεδο....flat πως να το πω αλλιως

Επιτέλους ένας ΝΑΤΟικος φορουμιτης έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

Έχει πολλάκις η Δύση μετατρέψει ένα χωράφι flat σε ευημερούσα χώρα. Σας τα έχω ξαναπεί.

Η Ελλάδα έγινε flat το 1949 από σλαβοκινητους ΚΚΕ ... Σε μια δεκαετία είχε υπερβεί σε βιοτικό επίπεδο όλα τα βαλκανικά κράτη.

Η ανατολική Γερμανία ποτέ δεν έφτασε στο μισό την δυτική Γερμανία.

Η Νότιος Κορέα είναι μια ζηλευτη χώρα σε σχέση με την Βόρειο Κορέα.

Το ίδιο συνεβει παντού, το ίδιο θα συμβεί και στην Ουκρανία, σε μια δεκαετία οι Ρώσοι και οι ρωσοφωνοι Ουκρανοί θα πηγαίνουν οικονομικοί μετανάστες παρακαλετα στην Ουκρανία.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 23 Μαρ 2022, 09:09

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Έχει πολλάκις η Δύση μετατρέψει ένα χωράφι flat σε ευημερούσα χώρα. Σας τα έχω ξαναπεί.

Η Ελλάδα έγινε flat το 1949 από σλαβοκινητους ΚΚΕ ... Σε μια δεκαετία είχε υπερβεί σε βιοτικό επίπεδο όλα τα βαλκανικά κράτη.

Η Νότιος Κορέα είναι μια ζηλεύουν χώρα σε σχέση με την Βόρειο Κορέα.

Το ίδιο συνεβει παντού, το ίδιο θα συμβεί και στην Ουκρανία, σε μια δεκαετία οι Ρώσοι και οι ρωσοφωνοι Ουκρανοί θα πηγαίνουν οικονομικοί μετανάστες παρακαλετα στην Ουκρανία.

πλούτωνααα
έχω ένα οικοπεδάκι που φυτεύω πατάτες αυτό τον καιρό,
τι λες;
να το κρατήσω μπας και πέσει καμιά ρωσική βόμβα στο μέλλον κι εδώ και τα ...κονομίσω;
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Μαρ 2022, 09:15

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

Η Νότιος Κορέα είναι μια ζηλεύουν χώρα σε σχέση με την Βόρειο Κορέα.

πλούτωνααα
τι λες;
να το κρατήσω μπας και πέσει καμιά ρωσική βόμβα στο μέλλον κι εδώ και τα ...κονομίσω;δει

Εγώ ήδη καλλιεργώ, διότι όπως λένε και στο ΑΟ ο τρίτος ΠΠ έχει ξεκινήσει και να σταματήσει η Ουκρανία ο τρίτος ΠΠ έχει δρομολογηθεί.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Μαρ 2022, 09:35

Με φόντο τη συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία και τα «καμπανάκια» διεθνών οργανισμών, όπως ο ΟΗΕ και το ΔΝΤ για πιθανή … επισιτιστική κρίση, η Αθήνα σπεύδει να κάνει αυτό που λίγους μήνες πριν θα φάνταζε απίθανο: «Θωρακίζει» δια νόμου τα αποθέματά της σε τρόφιμα και γεωργικά προϊόντα, ζητώντας από τους επαγγελματίες να τα δηλώσουν άμεσα! Και αν δεν το πράξουν αντιμετωπίζουν από κατασχέσεις προϊόντων έως πρόστιμα της τάξης των 100.000 ευρώ.

Enikos.gr
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 23 Μαρ 2022, 09:38

απορω με καποιους ειλικρινα, η Ρωσσια δεν πολεμαει την Ουκρανια για να την αφησει μετα στα χερια των δυτικων. Δεν ειναι πχ Κουβειτ, χτυπησαμε ιρακ, φαγαμε σανταμ και τελειωσαμε. Ειλικρινα, απορω πως ειναι δυνατον να φανταστειτε οτι η ουκρανια θα ξαναχτιστει οπως πριν, με τι λεφτα; με τα λεφτα που θα δωσουν οι ευρωπαιοι για οπλα; με τα λεφτα που δεν εχουν να πληρωσουν για βενζινη, ρευμα και αεριο; ειλικρινα ειναι εκτος λογικης ολο αυτο, επειτα δεν θα αφησει η ρωσσια την οποια ουκρανια μεινει ως ουκρανια, να παει με την δυση και φυσικα δεν θα αφησει τους σιτοβολονες και την θαλασσα, παει εκει, σκοτωνονται ρωσσοι γιατι; για να πανε μετα ουκρανοι και να λενε ζητω οι ηπα; δεν ξερω τι ονειρο εχετε δει, αλλα αυτο ουτε στο πιο τρελο σας ονειρο, ακου ο αλλος να πολεμαει με λυσσα και να το αφησει;
εγω αν ημουν πουτιν δεν θα αφηνα την θαλασσα με τιποτα και θα εβαζα κυβερνησεις μαριονετες που θα το ελεγα ανοιχτα στους πολιτες οταν γυρνουσαν πισω, ξερετε ή συμβιβαζεσται ή περνετε τον πουλο, δημοκρατιες και δικαιωματα μετα πολεμου σε απολευθερωμενη περιοχη που ματωσε ο αλλος να την απελευθερωσει μοιαζει με ουτοπια του πιο φαντασμενου :D
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Μαρ 2022, 09:42

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:
πλούτωνααα
τι λες;
να το κρατήσω μπας και πέσει καμιά ρωσική βόμβα στο μέλλον κι εδώ και τα ...κονομίσω;δει

Εγώ ήδη καλλιεργώ, διότι όπως λένε και στο ΑΟ ο τρίτος ΠΠ έχει ξεκινήσει και να σταματήσει η Ουκρανία ο τρίτος ΠΠ έχει δρομολογηθεί.

μονο εγω ο μλκς που αν και τα λεω εδω και δεκα χρονια δεν εχω ακομη
ετοιμασει τιποτα για να εχω κατι φαγωσιμο τουλαχιστον
εχω μισο στρεμμα με δυο τρεις ελιες παρατημενες στα αγριοχορτα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 23 Μαρ 2022, 09:48

Κερδάει-νικάει το πουτιναριό πάλι; :laugh1:
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Μαρ 2022, 09:49

denplirono έγραψε:απορω με καποιους ειλικρινα, η Ρωσσια δεν πολεμαει την Ουκρανια για να την αφησει μετα στα χερια των δυτικων. Δεν ειναι πχ Κουβειτ, χτυπησαμε ιρακ, φαγαμε σανταμ και τελειωσαμε. Ειλικρινα, απορω πως ειναι δυνατον να φανταστειτε οτι η ουκρανια θα ξαναχτιστει οπως πριν, με τι λεφτα; με τα λεφτα που θα δωσουν οι ευρωπαιοι για οπλα; με τα λεφτα που δεν εχουν να πληρωσουν για βενζινη, ρευμα και αεριο; ειλικρινα ειναι εκτος λογικης ολο αυτο, επειτα δεν θα αφησει η ρωσσια την οποια ουκρανια μεινει ως ουκρανια, να παει με την δυση και φυσικα δεν θα αφησει τους σιτοβολονες και την θαλασσα, παει εκει, σκοτωνονται ρωσσοι γιατι; για να πανε μετα ουκρανοι και να λενε ζητω οι ηπα; δεν ξερω τι ονειρο εχετε δει, αλλα αυτο ουτε στο πιο τρελο σας ονειρο, ακου ο αλλος να πολεμαει με λυσσα και να το αφησει;
εγω αν ημουν πουτιν δεν θα αφηνα την θαλασσα με τιποτα και θα εβαζα κυβερνησεις μαριονετες που θα το ελεγα ανοιχτα στους πολιτες οταν γυρνουσαν πισω, ξερετε ή συμβιβαζεσται ή περνετε τον πουλο, δημοκρατιες και δικαιωματα μετα πολεμου σε απολευθερωμενη περιοχη που ματωσε ο αλλος να την απελευθερωσει μοιαζει με ουτοπια του πιο φαντασμενου :D

Όλο απορίες είσαι:

Ένας πόλεμος διατηρείται όσο δεν γονατίζει την ίδια την κοινωνία και την. Οικονομία σου πχ

Η ΕΣΣΔ άφησε το Αφγανιστάν και όλη την ανατολική Ευρώπη και έφυγε.
Οι ΗΠΑ άφησαν το Αφγανιστάν, το Βιετνάμ, το Λαός, την Καμπότζη και έφυγαν.
Η Αγγλία άφησε την Ινδία και έφυγε.
Η Γαλλία άφησε την Αλγερία και έφυγε.

Έτσι και η Ρωσία θα κάνει ένα πονεμένο συμβιβασμό και θα φύγει.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”