Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Επιτέλους ένας ΝΑΤΟικος φορουμιτης έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.
Έχει πολλάκις η Δύση μετατρέψει ένα χωράφι flat σε ευημερούσα χώρα. Σας τα έχω ξαναπεί.
Η Ελλάδα έγινε flat το 1949 από σλαβοκινητους ΚΚΕ ... Σε μια δεκαετία είχε υπερβεί σε βιοτικό επίπεδο όλα τα βαλκανικά κράτη.
Το οτι η Ελλαδα εγινε flat απο το Γ Ραιχ και την τριπλη κατοχη δεν το ηξερες? Θα μου πεις απο που να το μαθεις, απο τον μανιατη πατερα σου ή απο τα γραφεια της ΧΑ που εχουν τον Χιτλερ σε πορτραιτο? Σε δικαιολογω.Η ανατολική Γερμανία ποτέ δεν έφτασε στο μισό την δυτική Γερμανία.
Ενω η Γερμανια του Γ Ραιχ προκοψε.
Θα σου πω πράγματα δύσκολα, αν χρειαστείς βοήθεια είμαι βέβαιος ότι θα σε βοηθήσει ο σύντροφος εθνικοφρων.
Άκου πασα μου, οι Άγγλοι ήθελαν 2-4 γέφυρες να ανατιναχτουν, του Γοργοποτάμου σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, διότι η αποκατάσταση της έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα μερικών εβδομάδων, μετά από ένα χρόνο ήθελαν την ανατίναξη της γέφυρας του Ασωπού και αρνήθηκε ο ΕΛΑΣ διότι θεωρούσε ακατόρθωτη την ανατίναξη και την ανατίναξαν 7-8 Άγγλοι!
Κατά στη υποχώρηση τους την ανατίναξη του ισθμού και το έκαναν μόνοι τους, το επαναλαβαν στην υποχώρηση τους οι Γερμανοί... Τέλος.
Ήθελαν και λιγους αντάρτες για να φοβούνται οι Γερμανοί και να διατηρούν δυνάμεις.... Τέλος
Αυτό ήταν όλο που ζητούσαν οι σύμμαχοι.
Έρχεται ο ΕΛΑΣ και δεν αφήνει γεφύρι για γεφύρι, ένοιαζε αυτό τους Γερμανούς; Μήπως ενδιέφερε τον συμμαχικό αγώνα; Όχι
Πιάνουν και σκοτώνουν μεμονωμένους Γερμανούς στρατιώτες, ένα ταχυδρόμο εδώ, ένα αδειούχο σε ένα μπουρδέλο, τέτοια πράγματα και απαντούν οι Γερμανοί με εκτεταμένες εκτελέσεις και καταστροφές χωριών και πόλεων.
Ήταν κάτι που ενδιέφερε τον συμμαχικό αγώνα; Όχι
Ποιος είχε όφελος; Ο ΕΛΑΣ και το ΚΚΕ.
Θυσίασαν δηλαδή την πατρίδα και τον λαό για να φτιάξουν στρατό πραιτοριανών και να καταλάβουν την εξουσία.
Τι κάνανε οι άλλοι λαοί, στην Γαλλία ο ντε Γκωλ έδωσε εντολή να μη σκοτώνουν μεμονωμένους Γερμανούς στρατιώτες. Για να μη γίνουν άσκοπες καταστροφές και εκτελέσεις. Οι Γάλλοι κομμουνιστές επειθαρχησαν, όταν χρειάστηκε οι αντάρτες ΜΑΚΙ έκαναν επιχειρήσεις.
Το ίδιο γινηκε και στην Νορβηγία, την Δανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο κλπ
Εδώ οι κομμουνιστές έσπειραν χάος, καταστροφές και εκτελέσεις για να έχουν οφέλη. Αυτό έγινε στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα παντού όπου υπήρχαν εκατόμβες.
Από το 1941 μέχρι το 1949 με άμεσο ή έμμεσο τρόπο ισοπέδωσαν την χώρα, την αιματοκυλησαν.
Τώρα χαζός δεν είσαι τα ξέρεις απλά ψαρεύεις σε θολά νερά, με ψέματα και μισές αλήθειες.... Αυτά όλα έχουν αναλυθεί και όσοι ενδιαφερόμαστε τα ξέρουμε, τώρα τα κοθωνια της ΚΝΕ τα χαφτουν, πιο έξω μη πετας τέτοιες μπαρουφες, γιατί θα γελοιοποιήσαι.

Εσεις που παιρνατε οπλα απο τους γερμανους για να σκοτωνετε ελληνες σε τι ησασταν καλυτεροι ακριβως?
.gif)