Αλάχ@bar (6/10): Κούρδοι - Ρώσοι, η Τουρκιά θα μαστουρώσειΟ χάρτης όπως έχουν τα πράγματα στο περίπου:

Εάν δείτε τον χάρτη και ειδικά το πάνω μέρος του (Β. Συρία) θα παρατηρήσετε πως ένα μικρό κομμάτι του δεν είναι υπό την κατοχή των Κούρδων της Συρίας. Αυτό το κατέχουν το IS και «μετριοπαθείς τρομοκράτες» (ίσως και μετριοπαθείς επαναστάτες, δεν ξέρω).
Η Συρία στον Βορά συνορεύει με κράτος γνωστό για τις γενοκτονίες κ.α. μογγολιές. Αυτό το κράτος (Τουρκιά) προμηθεύει τους «μετριοπαθείς τρομοκράτες».
Οι Ρώσοι δεν ασχολούνται με τη νότια Συρία και την εκεί αντιπολίτευση του Ασαντ. Επιχειρούν στην κεντρική και βόρεια Συρία (ΒΔ) κυρίως. Δεν επιχειρούν εναντίον των Κούρδων μέχρι στιγμής και δεν νομίζω να το κάνουν.
Στην βόρεια Συρία υπάρχουν
Τσετσένοι και Ουσμπέκοι
τρομοκράτες. Μάλλον και για αυτό το λόγο ο Καντίροφ ζήτησε από το Πούτιν να μπουκάρει με τους Τσετσένους του στην Συρία.
Χωρίς να ξέρω πολλά πράγματα κ.λπ. (
είμαι άσχετος: χαράς στο κουράγιο σας αν διαβάζετε τις βλακείες μου) μου φαίνεται πως εκεί παίζεται το παιχνίδι:
Να κλείσει η πρόσβαση των τρομοκρατών στα σύνορα με την Τουρκιά. Μάλλον για αυτό το μέτωπο al-Nusra (Al-Qaeda), που είναι γνωστό πως στηρίζεται από την Τουρκιά, άρχισε τις μογγολιές όπως προανέφερα στην Βέροια Συρίας (Χαλέπι).
Βόρειο μέρος της Βέροιας Συρίας (Χαλέπι). Χθεσινή διαμαρτυρία (6/10 όμως άλλη είναι αυτή, προηγήθηκε της προαναφερόμενης) εναντίον των Κούρδων της Συρίας (Kurdish People’s Protection Units - YPG) από «μετριοπαθείς τρομοκράτες» Jahbat al-Nusra, Ahrar al-Sham & Brigade Sultan Murad. Ακολούθησαν αψιμαχίες (δεν έχει video):
Αυτοί που διαμαρτύρονται (μάλλον οι ομάδες τους)
σκότωσαν ένα ανήλικο και άλλους 5 άμαχους στο Sheikh Meqsud (γειτονειά θύλακας Κούρδων YPG στην Βέροια Συρίας δηλ. Χαλέπι - Aleppo) στις 6/10.
Φαίνεται πως
πήραν γραμμή από Τουρκιά για να "κατηγορούν" τους Κούρδους της Συρίας (YPG) ως PKK (όπως φαίνεται από τις πινακίδες που κρατούν αλλά
και από τον τίτλο του video - pkk).
To video δημοσιεύθηκε από το
συριακό πρακτορείο ειδήσεων... από την Τουρκιά (αυτό που παρουσίαζε UFO ή αλουμινόχαρτο ως χτυπημένο αεροπλάνο).
Πλέον, οι Κούρδοι της Συρίας (YPG) ξεκαθάρισαν πως θα συνεργάζονται με δυνάμεις της αντιπολίτευσης που
ΔΕΝ είναι τζιχαντιστές και
δεν χρηματοδοτούνται από Τουρκιά, Κατάρ, Σαουδική Αραβία.
Οι Κούρδοι της Συρίας People’s Protection Units (YPG) τα πηγαίνουν περίφημα ήδη
και ξεπάστρεψαν πάνω από 100 τρομοκράτες του ISIS κατά την διάρκεια μαχών στην περιοχή Χασακά (Al-Hasakah, ΒΑ Συρία).
Οι Κούρδοι της Συρίας εκτός από το IS πολεμούν και τους μετριοπαθείς τρομοκράτες. Το ίδιο κάνουν και οι Ρώσοι από αέρα που ξεπατώνουν τους «μετριοπαθείς τρομοκράτες» (βλ. μέτωπο al-Nusra κ.α.) της Al-Qaeda και των ΗΠΑ.
---
Οι Κούρδοι ανέστησαν μέχρι και τον Στάλιν (εντάξει από Ιρακ είναι αλλά έχει φάση)
PAK Peshmerga commander (Kurdish Stalin) in action around Kirkuk, firing RPG.Ήδη οι ΗΠΑ τσίνισαν, το ίδιο και η Al-Qaeda πριν λίγες ημέρες ("
Al-Qaeda fighters evoke Afghan jihad as they promise to turn Syria into graveyard for Russian invaders").