Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
vallon
- Supreme poster

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

NikosVy έγραψε:Ένα θέμα που περνάει απαρατήρητο με τους συνεχείς διαξιφισμούς που αποβλέπουν πως θα αναγκάσουν να φύγουν ακόμα περισσότεροι από εδώ μέσα είναι ...
... Είναι δυνατόν να πάθουν ασφυξία από έλλειψη καυσίμων, πετρελαίου και αερίου οι Μεγάλοι στην Ευρώπη, τη στιγμή που υπάρχουν κοιτάσματα στο Αιγαίο, στην Ν. Κρήτη, στην Ανατολική Μεσόγειο που παραμένουν ανεκμετάλλευτα;
Ανύπαρκτα γερμανικά αεροπλανοφόρα και ανύπαρκτος γερμανικός στόλος στο Αιγαίο θα μας προφυλάξουν από τους Τούρκους, τη στιγμή που εμείς θα ξεφυλλίζουμε βιβλία Δικαίου της Θάλασσας που μας κατοχυρώνουν από πλευράς Διεθνούς Δικάιου.
Ή μήπως όλη η Δύση θα μας πιέσει να κάνουμε υποχωρήσεις και να δεχτούμε με την ισχύ των όπλων των συνασπισμένων Δυτικών ενεργειακά πεινασμένων δυνάμεων, να δεχτούμε συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους και ... τα παράπονά μας στο Δήμαρχο;
Δεν λέω, οι συζητήσεις σας μέχρι τώρα είναι πολύ ενδιαφέρουσες, αλλά ...

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
συνέντευξη του σίγμα βιαστή πρίαπου ζελένσκι σε ρώσους δημοσιογράφους

pluton έγραψε:Εγώ σου το είπα από την πρώτη στιγμή, πήγαινε στα ποστ μου σ αυτό το νήμα και θα το βρεις, η Ελλάδα θα βγει κερδισμένη, θα ενισχυθεί ο στόλος σε LNG θα γίνουν σταθμοί μεταφόρτωσης. Μετά την Ρεβυθουσα, την Αλεξανδρούπολη τώρα ο Βόλος.
Εσύ τώρα θρηνείς επειδή οφελουμαστε;

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Εγώ σου το είπα από την πρώτη στιγμή, πήγαινε στα ποστ μου σ αυτό το νήμα και θα το βρεις, η Ελλάδα θα βγει κερδισμένη, θα ενισχυθεί ο στόλος σε LNG θα γίνουν σταθμοί μεταφόρτωσης. Μετά την Ρεβυθουσα, την Αλεξανδρούπολη τώρα ο Βόλος.
Εσύ τώρα θρηνείς επειδή οφελουμαστε;
Ποιοι ''ωφελουμαστε''? Εχουμε στολο εσυ και γω? Οι εφοπλιστες θα κονομησουν ενω ο μεσος πολιτης θα πληρωνει την ενεργεια κουκο αηδονι. Ξυπνα.