Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Μαρ 2022, 18:14

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 27 Μαρ 2022, 20:39

Ένα θέμα που περνάει απαρατήρητο με τους συνεχείς διαξιφισμούς που αποβλέπουν πως θα αναγκάσουν να φύγουν ακόμα περισσότεροι από εδώ μέσα είναι ...

... Είναι δυνατόν να πάθουν ασφυξία από έλλειψη καυσίμων, πετρελαίου και αερίου οι Μεγάλοι στην Ευρώπη, τη στιγμή που υπάρχουν κοιτάσματα στο Αιγαίο, στην Ν. Κρήτη, στην Ανατολική Μεσόγειο που παραμένουν ανεκμετάλλευτα;

Ανύπαρκτα γερμανικά αεροπλανοφόρα και ανύπαρκτος γερμανικός στόλος στο Αιγαίο θα μας προφυλάξουν από τους Τούρκους, τη στιγμή που εμείς θα ξεφυλλίζουμε βιβλία Δικαίου της Θάλασσας που μας κατοχυρώνουν από πλευράς Διεθνούς Δικάιου.

Ή μήπως όλη η Δύση θα μας πιέσει να κάνουμε υποχωρήσεις και να δεχτούμε με την ισχύ των όπλων των συνασπισμένων Δυτικών ενεργειακά πεινασμένων δυνάμεων, να δεχτούμε συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους και ... τα παράπονά μας στο Δήμαρχο;

Δεν λέω, οι συζητήσεις σας μέχρι τώρα είναι πολύ ενδιαφέρουσες, αλλά ...
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Μαρ 2022, 21:17

NikosVy έγραψε:Ένα θέμα που περνάει απαρατήρητο με τους συνεχείς διαξιφισμούς που αποβλέπουν πως θα αναγκάσουν να φύγουν ακόμα περισσότεροι από εδώ μέσα είναι ...

... Είναι δυνατόν να πάθουν ασφυξία από έλλειψη καυσίμων, πετρελαίου και αερίου οι Μεγάλοι στην Ευρώπη, τη στιγμή που υπάρχουν κοιτάσματα στο Αιγαίο, στην Ν. Κρήτη, στην Ανατολική Μεσόγειο που παραμένουν ανεκμετάλλευτα;

Ανύπαρκτα γερμανικά αεροπλανοφόρα και ανύπαρκτος γερμανικός στόλος στο Αιγαίο θα μας προφυλάξουν από τους Τούρκους, τη στιγμή που εμείς θα ξεφυλλίζουμε βιβλία Δικαίου της Θάλασσας που μας κατοχυρώνουν από πλευράς Διεθνούς Δικάιου.

Ή μήπως όλη η Δύση θα μας πιέσει να κάνουμε υποχωρήσεις και να δεχτούμε με την ισχύ των όπλων των συνασπισμένων Δυτικών ενεργειακά πεινασμένων δυνάμεων, να δεχτούμε συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους και ... τα παράπονά μας στο Δήμαρχο;

Δεν λέω, οι συζητήσεις σας μέχρι τώρα είναι πολύ ενδιαφέρουσες, αλλά ...

Διαρκώς απειλείς με αποχωρήσεις, δεν σου αρέσει αυτό, δεν σου αρέσει το άλλο.

Ερώτηση ξέρεις πού βρίσκεσαι;

Σε φόρουμ.

Ξέρεις τι κάνουν στο φόρουμ;

Συζητάνε και διαφωνούν.

Εσύ αν όχι συζήτηση τι άλλο θέλεις; Επιτελικά σχέδια, απόρρητες πληροφορίες; Τι ακριβώς συμβαίνει στο οποιοδήποτε φορούμ σε όλα τα μέρη της γης;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 27 Μαρ 2022, 22:07

συνέντευξη του σίγμα βιαστή πρίαπου ζελένσκι σε ρώσους δημοσιογράφους
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 27 Μαρ 2022, 23:30

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:

συνέντευξη του σίγμα βιαστή πρίαπου ζελένσκι σε ρώσους δημοσιογράφους

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 27 Μαρ 2022, 23:35

Η πιο σωστή αντιμετώπιση είναι ποτέ να μην ανοίγει κανείς να διαβάσει αυτά που γράφουν όσοι είναι "σε παράβλεψη". Δεν χρειάζεται να φεύγει κανείς. Να ανοίγει μόνο και να διαβάζει τα ποστς όσων δεν είναι σε παράβλεψη (αυτό είχα πει και εγώ, δεν είχα πει ότι θα φύγω, πολλές φορές έκανα και εξάμηνο να μπω επειδή δεν έβλεπα ή δεν προέβλεπα να δω κάτι αξιόλογο, αυτό κάποιος στο μυαλό του το διαστρέβλωσε για να κάνει τον έξυπνο και να κερδίσει εντυπώσεις).

Έτσι (επαναλαμβάνω, ανοίγοντας και διαβάζοντας μόνο τα ποστς όσων δεν έχει βάλει σε παράβλεψη) αποφεύγει κανείς να διαβάζει βρισιές ή ανοησίες.

Τώρα αν περιμένει κανείς να δει συζητήσεις για το αν η Ελλάδα θα πιεστεί για συνεκμετάλλευση, αυτό δεν θα γίνει ποτέ μάλλον, εκτός αν το δει κανένας κάπου δημοσιευμένο και το κάνει παράθεση, χωρίς σχόλια. Είναι σαν την ερώτηση που έκανε ένας Γιάννης "Γιατί πατώντας το Κεφάλαιο Άρθρα βλέπει κανείς τα ίδια και τα ίδια πανάρχαια;"

Μπορούν, παρακάμπτοντας μια τέτοια ερώτηση, οι γνωστοί για αυτές τις μεθόδους, να απαντήσουν στο θέμα της συνεκμετάλλευσης με πράγματα σχετικά με τη συμβολή του Παττακού στη Νεότερη Ιστορία.

Είναι γνωστό πως γίνονται οι συζητήσεις. Σαν το ρέψιμο. Αυτό μπορούν κάποιοι. Αν τους πιέσεις θα εκτονωθούν με χειρότερο τρόπο.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Μαρ 2022, 11:14

το θεμα δεν ειναι για αντιπαραθεση οποιοι στεκονται σε αυτο
ειναι μλκς γιατι μας ξεπερναει ολους και δεν υπαρχουν ομοιοτητες
καθε πολεμος μπορει να μοιαζει με αλλους αλλα συγχρονως
εχει και ιδιαιτερότητες
αν ψαξετε στα μηνυματα μου πριν πολλα χρονια ειχα γραψει
κατι που συμβαινει σημερα και αν θυμαμαι το ειχα πει -πανω απο την ρουμανια χωρις να ονοματισω την ουκρανια γιατι δεν μπορουσα
να φανταστω την συνομωσιολογια σε τοσο βαθος

τι σημαινει νεα ταξη πραγματων ; ο καθενας εχει και μια ιδεα
για τι προκειται αλλα τι ειναι ακριβως; κανενας δεν γνωριζει
ειναι η παγκοσμιοποιηση του εμποριου ;
μα απο παντα ειχαμε διεθνες εμποριο και μετακινήσεις μεταναστων

τι ειναι ακριβως η ουκρανια γεωπολιτικα και μας εχουν ζαλισει
με την ελευθερια της κλπ κλπ
γιατι εχει μεγαλη αξια για την δυση; ή και για την ρωσια ;
γιατι κανενας δεν δινει βαση σε αυτα που λεει η ρωσια ;
ή εστω τις δικαιολογιες που λεει
μηπως οποιος ελεγχει την ουκρανια με συνταγμα ραμμενο και γραμμενο
με τις επιθυμιες της παγκοσμιας ελιτ θα ελεγχει και την ευρωπη;
καπου 40 εκατομμυρια λαος χωρις εθνικη συνειδηση που μπορει
με την μεταναστευση να φτασει και τα 60 -με 70 εκατομμυρια
πληρως ελεγχομενα ενα καινουργιο κρατος χωρις κανενα ιδανικο
με ενα λαο ταλαιπωρημένο και ευκολο διαχειρισιμο
επισης ποιο ειναι το μελλον των ηπα; ειναι οι ιδια ηπα που γνωρισαμε;
ή μεταβαλλεται σε κατι αλλο αργα και σταθερα
επισης ποιο ειναι το μελλον των δυτικων κρατων της ευρωπης
δεν εχουν κορεστει αρκετα; ή δεν εναι κορεσμενη και η απω ανατολη
και δεστε και τι πρεσβευει η ουκρανια σημερα και ο κοσμος
ανατολικοτερα απο αυτην αν μπορω να παρομοιασω σε κατι
με αυτην την κατασταση πχ νεα ταξη θα το παρομοιασω με σμηνος απο ακριδες που αλλαζουν τοπους γιατι οπου βοσκουν το μετατρεπουν σε κρανιου τοπος με το σεναριο που εχω στο μυαλο μου αν χασει η ρωσια
η ουκρανια θα γινει το κεντρο του κοσμου με την νεα ταξη
και με μια ευρωπαικη κυβερνηση που θα βλεπει τους πολιτες
σαν κατσαριδες ...για αυτο και για εναν δυο λογους που δεν τους γραφω
δεν ειμαι υπερ των ουκρανων -δεν ειμαι εναντον του λαου της
αλλα εναντιων των σχεδιων που θελουν να επιβαλλουν στον λαο της
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Μαρ 2022, 12:10

pluton έγραψε:Εγώ σου το είπα από την πρώτη στιγμή, πήγαινε στα ποστ μου σ αυτό το νήμα και θα το βρεις, η Ελλάδα θα βγει κερδισμένη, θα ενισχυθεί ο στόλος σε LNG θα γίνουν σταθμοί μεταφόρτωσης. Μετά την Ρεβυθουσα, την Αλεξανδρούπολη τώρα ο Βόλος.

Εσύ τώρα θρηνείς επειδή οφελουμαστε;

Ποιοι ''ωφελουμαστε''? Εχουμε στολο εσυ και γω? Οι εφοπλιστες θα κονομησουν ενω ο μεσος πολιτης θα πληρωνει την ενεργεια κουκο αηδονι. Ξυπνα.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Μαρ 2022, 12:16

ουτε και οι εφοπλιστες οριζουν την τυχη τους εργατακια ειναι και αυτοι
σε παγκοσμιο επιπεδο ..και οποια ωρα το θελησουν τους εξαφανιζουν
εναν προς εναν ...πχ για να παρουν τα τεραστια δανεια για να αναπτυξουν
τον στολο τους ειναι υποχρεωμενοι να ακολουθησουν τους κανονες
που τους επιβαλουν αλλιως ξουτ !
συν οτι απο το στολο τους η ελλαδα δεν εχει οφελη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Μαρ 2022, 13:24

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Εγώ σου το είπα από την πρώτη στιγμή, πήγαινε στα ποστ μου σ αυτό το νήμα και θα το βρεις, η Ελλάδα θα βγει κερδισμένη, θα ενισχυθεί ο στόλος σε LNG θα γίνουν σταθμοί μεταφόρτωσης. Μετά την Ρεβυθουσα, την Αλεξανδρούπολη τώρα ο Βόλος.

Εσύ τώρα θρηνείς επειδή οφελουμαστε;

Ποιοι ''ωφελουμαστε''? Εχουμε στολο εσυ και γω? Οι εφοπλιστες θα κονομησουν ενω ο μεσος πολιτης θα πληρωνει την ενεργεια κουκο αηδονι. Ξυπνα.

Εδώ είναι η διαφορές μας εσύ πιστευεις ότι το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα, εγώ πιστεύω ότι ο Βαρδινογιάννης έφτιαξε την Ρεβυθουσα και τώρα απ' ότι διαβάζω ετοιμάζεται να φτιάξει και δεύτερη Ρεβυθουσα στην Κρήτη και αυτό απλά μεγαλώνει την πίτα της οικονομικής ευρωστίας της πατρίδας, δουλεύουν περισσότεροι, άνθρωποι, εισπρατονται περισσότεροι φόροι.

Οι πλούσιοι Έλληνες έφτιαξαν το Ευγενίδειο, το νοσοκομείο Συγγρού, αγόρασαν το Αβέρωφ, έφτιαξαν το στάδιο, το Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό, δώρισαν εχτές ακόμα 20 πλοία για τις ανάγκες του στόλου, έφτιαξαν το ίδρυμα Νιάρχου και χιλιάδες ακόμα πράγματα.

Κάτσε στην μιζέρια σου ότι τον πλούτο πρέπει να τον έχει το κράτος, είδαμε τι συνεβει στον υπαρκτό που το έκαναν.

Η προπαγάνδα σου είναι κούφια δεν πιάνει πια, στη δεκαετία του 20 του 30 οι αφελείς, μέσα σε αυτούς και η οικογένειά μου, τσιμπαγαν. Τώρα σύντροφε μασάει η κατσίκα ταραμά; Με τις εξυπνάδες σας κατά του κεφαλαίου η μεταπολίτευση έκλεισε όλη την βιομηχανία μας και πτωχεύσαμε. Τα συνθήματα ,,Ο Πίτσος θα πεινάει και όχι οι εργάτες,, είδαμε που οδήγησαν.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Διεθνή”