Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Μαρ 2022, 14:06

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:
Εγώ μισό κιλό παίρνω και τράβα τώρα στου Σκλαβενίτη να πάρεις όσο ψωμί θες με 0,60 το μισό κιλό.

Είσαι ψεύτης.
Δεν υπάρχει μισό κιλό ψωμί. Υπάρχει μόνο σε 350 γρ.
Το φτηνότερο στον Σκλαβενίτη έχει 2,51 το κιλό και 0,88 η φρατζόλα των 350 γρ.

https://www.sklavenitis.gr/eidi-artozac ... keyasmata/

Δεν διαφωνώ το ψωμί του μισού κιλού είναι 370 γραμμάρια.... Εσύ μιλάς για κιλο; γιατί όταν ξεκίνησες τα ψέματα μιλαγες για μπακέτα... Θα με κάνεις να πάω στον φούρνο να πάρω ψωμί για να σου δείξω την απόδειξη.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 28 Μαρ 2022, 14:13

Ηδονη, αγαλιαση, ελευθερια.....
κυμματιζει μετα ανακρουσεως εθνικου υμνου, η σημαια της Ρωσσιας στο πρωτο βιντεο σε κτηριο που χρησιμοποιουσε ο ναζιστικος στρατος και στο δευτερο στο δημαρχειο της Μαριουπολης!!!!

Ε ναι ρε Βλαδίμηρε !!!!!Κερνα πονο.............

Ανακρουση σε κτηριο που ειχε ο στρατος των ναζιδων

Εδω σηκωθηκε στο δημαρχειο της Μαριουπολης, αναμενεται πληρης απελευθερωση

παμε λεβεντες ολοι μαζι

:thuuumbsup: :thuuumbsup:
Εικόνα
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Μαρ 2022, 14:54

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Είσαι ψεύτης.
Δεν υπάρχει μισό κιλό ψωμί. Υπάρχει μόνο σε 350 γρ.
Το φτηνότερο στον Σκλαβενίτη έχει 2,51 το κιλό και 0,88 η φρατζόλα των 350 γρ.

https://www.sklavenitis.gr/eidi-artozac ... keyasmata/

Δεν διαφωνώ το ψωμί του μισού κιλού είναι 370 γραμμάρια.... Εσύ μιλάς για κιλο; γιατί όταν ξεκίνησες τα ψέματα μιλαγες για μπακέτα... Θα με κάνεις να πάω στον φούρνο να πάρω ψωμί για να σου δείξω την απόδειξη.

Το χαζό παριστάνεις;
Δεν υπάρχει σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου του 2022 ψωμί (φρατζόλα των 350 γρ) κάτω από 0,90 στον φτηνότερο φούρνο.
Και από βδομάδα δε θα υπάρχει κάτω από 1 ευρώ η χωριάτικη φρατζόλα.
Δλδ το φτηνότερο ψωμί θα πιάνει τα 3 ευρώ το κιλό (οι 3 φρατζόλες).
Τα ψωμιά ολικής ξεπέρασαν το 1 ευρώ η φρατζόλα και το Ζέας τα 5 ευρώ το κιλό με ζύγισμα.
Άνοια έχεις ή επίτηδες σπεκουλάρεις για να κάνεις αβάντα στην κυβέρνηση;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Μαρ 2022, 14:57

Ραν ταν πλαν έγραψε:0,70 η μπαγκέτα ολικής εχτές.
1,10 σήμερα.
Θα βογκήξει η Ρωσία από τις κυρώσεις που της επιβάλλαμε.

Επειδή έχω φάει στην ζωή μου προπαγάνδα με την σέσουλα.

Πήγα στο Λίντλ και πήρα μισό κιλό ψωμί ολικής αλέσεως.

Δείτε την τιμή του μισού κιλού όχι της μπακετας.

1648468310154.jpg

Εντάξει το μισό κιλό των 350 γρ ολικής 0,69€

Εγώ το χωριάτικο το φρατζολακι 350 γρ το αγοράζω 0,60€ και όταν ξαναπάω θα σας βάλω και την απόδειξη.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Μαρ 2022, 15:12

denplirono έγραψε:Ηδονη, αγαλιαση, ελευθερια.....
κυμματιζει μετα ανακρουσεως εθνικου υμνου, η σημαια της Ρωσσιας στο πρωτο βιντεο σε κτηριο που χρησιμοποιουσε ο ναζιστικος στρατος και στο δευτερο στο δημαρχειο της Μαριουπολης!!!!

Ε ναι ρε Βλαδίμηρε !!!!!Κερνα πονο.............

Ανακρουση σε κτηριο που ειχε ο στρατος των ναζιδων

Εδω σηκωθηκε στο δημαρχειο της Μαριουπολης, αναμενεται πληρης απελευθερωση

παμε λεβεντες ολοι μαζι

:thuuumbsup: :thuuumbsup:
Εικόνα

Εγώ βλέπω κτήρια κατεστραμμένα, σαν να μη τους περίμεναν σαν απελευθερωτές.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 28 Μαρ 2022, 15:26

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:0,70 η μπαγκέτα ολικής εχτές.
1,10 σήμερα.
Θα βογκήξει η Ρωσία από τις κυρώσεις που της επιβάλλαμε.

1648468310154.jpg

Εγώ το χωριάτικο το φρατζολακι 350 γρ το αγοράζω 0,60€ και όταν ξαναπάω θα σας βάλω και την απόδειξη.

και θα φας ψωμί απο το λιντλ?

πω πωωω ρε αδελφάκι μου πρέπει να είσαι πολύ τσίπης
πάρε ρε κάνα καρβέλι χωριάτικο απο καλό φούρνο και άσε τις τσιγκουνιές με το φαΐ που τρως
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Μαρ 2022, 15:36

Οι Έλληνες εκμεταλλεύτηκαν τους Ναπολεοντιους πολέμους και απέκτησαν χρήματα, με τα οποία χρηματοδοτήθηκε η ελληνική Επανάσταση.

Ρόλο έπαιξε η ναυτιλία σε όλους τους πολέμους και αποκλεισμούς. Τώρα θα διοχετεύει χρήμα και στην πτωχευμένη μεταπολιτευτική Ελλάδα.

Κυρίαρχο ρόλο στον εφοδιασμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) σκοπεύει να διαδραματίσει τα επόμενα χρόνια ο ελληνικός εφοπλισμός, καθώς περίπου ένα στα πέντε πλοία του παγκόσμιου στόλου μεταφοράς LNG ανήκει σε ελληνικά συμφέροντα. Σύμφωνα με τον ναυλομεσιτικό οίκο Poten, μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 ο παγκόσμιος στόλος LNG Carriers (μεταφορικής ικανότητας μεγαλύτερης των 100.000 κ.μ.) αποτελούνταν από 582 πλοία, ενώ άλλα 151 πλοία ήταν υπό ναυπήγηση εκ των οποίων τα 122 συνδέονται ήδη με μακροχρόνια συμβόλαια. Από τα 733 LNG Carriers (εν ενεργεία και υπό παραγγελία) τα 156 ανήκουν σε ναυτιλιακές εταιρείες ελληνικών συμφερόντων οι οποίες πρωταγωνιστούν στο παγκόσμιο διά θαλάσσης εμπόριο LNG

Η συμφωνία ΗΠΑ – ΕΕ για την προμήθεια επιπλέον 15 δισ. κυβικών μέτρων υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) μέχρι το τέλος του 2022, αλλά και η απόφαση της ΕΕ να διαφοροποιήσει γενικότερα της πηγές προμήθειας φυσικού αερίου, αναμένεται να οδηγήσουν σε αύξηση της ζήτησης για πλοία μεταφοράς LNG. Τα επιπλέον 15 δισ. κ.μ. LNG ισοδυναμούν με το 37% του LNG που προμηθεύθηκαν τα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο του 2021, με βάση την παρακολούθηση πλοίων από τη Lloyd’s List Intelligence.

Σύμφωνα με έκθεση της ING Bank, η αύξηση από τις ΗΠΑ κατά 15 δισ. κ.μ. των ποσοτήτων LNG είναι εφικτή, όμως οι ποσότητες υπολείπονται πολύ από το να αντικαταστήσουν τις εισαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου. Η Ευρώπη εισάγει – μέσω αγωγών – από τη Ρωσία το 40% του φυσικού αερίου που χρειάζεται, μια ποσότητα που ισοδυναμεί με 155 δισ. κυβικά μέτρα το 2021. Συνολικά, η κατανάλωση φυσικού αερίου στην ΕΕ ανήλθε σε 399 δισ. κυβικά μέτρα το 2021, σύμφωνα με έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

....

ot.gr

0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Μαρ 2022, 15:44

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

1648468310154.jpg

και θα φας ψωμί απο το λιντλ?

πω πωωω ρε αδελφάκι μου πρέπει να είσαι πολύ τσίπης
πάρε ρε κάνα καρβέλι χωριάτικο απο καλό φούρνο και άσε τις τσιγκουνιές με το φαΐ που τρως

Nαι είμαι πολύ, πως το είπες; Τσιπης, ναι είμαι Τσίπης... Ψωμί παίρνω από καλό φούρνο 0,60€ το χωριάτικο των 350 γρ

Αλλά δεν έχω πρόβλημα να φάω ψωμί και από τον Σκλαβενίτη και από τα Λίντλ τα οποία δεν έχουν πακεταρισμενο ψωμί αλλά χύμα από φούρνο.

Αν διάβασες τρώμε πολύ λίγο ψωμί, ένα φρατζολακι την βδομάδα και αν.... Ωστόσο παίρνω ψωμί τοστ για κολατσιό ο γιος μου στην δουλειά του και κυρίως παίρνω πίτες για σουβλάκια που τις ψήνω στο Γκρίλ ... Αυτά, επί της ουσίας έχετε να πείτε τίποτα η σας ενδιαφέρει τι τρώω εγώ το φτωχαδακι της Β Πειραιά;
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 28 Μαρ 2022, 15:54

δεν εχει σημασια πως τους περιμεναν αλλα η αναρτηση της ρωσσικης σημαιας με τον εθνικο τους υμνο. Ναι ζελενσκι, θα νικησετε ναι :whatever45:

κοιταξτε να προιοντα του φθηνγερμανομαγαζουν ειναι φθηνα αλλα ποιοτηικα δεν ειναι εφαλιμα των αλλων αυτο ειναι το γεγονος. Απο εκει και περα το να λες τρωω ψωμι απο το γερμανομαγαζο θα σου οω ρε φιλε, πανε σε κανενα φουρνο φωμι ειναι, να μου πεις πχ χαρτι υγειςας, μπυρες, σοκολατες και αλλα να σου πω ναι, αλλα ψωμι, σορρυ αλλα θα σου πω ΟΧΙ ...
αρα μην τσακωνεσται ειμαι ή δεν ειμαι τσιπης απλα δεν ειναι ο μεσος ορος το εν λογω καταστημα ειναι γεινικα κατω του μεσου ορου και σε τιμη και σε ποιοτητα
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Μαρ 2022, 16:19

pluton έγραψε:Εδώ είναι η διαφορές μας εσύ πιστευεις ότι το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα, εγώ πιστεύω ότι ο Βαρδινογιάννης έφτιαξε την Ρεβυθουσα και τώρα απ' ότι διαβάζω ετοιμάζεται να φτιάξει και δεύτερη Ρεβυθουσα στην Κρήτη και αυτό απλά μεγαλώνει την πίτα της οικονομικής ευρωστίας της πατρίδας, δουλεύουν περισσότεροι, άνθρωποι, εισπρατονται περισσότεροι φόροι.

Οι πλούσιοι Έλληνες έφτιαξαν το Ευγενίδειο, το νοσοκομείο Συγγρού, αγόρασαν το Αβέρωφ, έφτιαξαν το στάδιο, το Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό, δώρισαν εχτές ακόμα 20 πλοία για τις ανάγκες του στόλου, έφτιαξαν το ίδρυμα Νιάρχου και χιλιάδες ακόμα πράγματα.

Κάτσε στην μιζέρια σου ότι τον πλούτο πρέπει να τον έχει το κράτος, είδαμε τι συνεβει στον υπαρκτό που το έκαναν.

Η προπαγάνδα σου είναι κούφια δεν πιάνει πια, στη δεκαετία του 20 του 30 οι αφελείς, μέσα σε αυτούς και η οικογένειά μου, τσιμπαγαν. Τώρα σύντροφε μασάει η κατσίκα ταραμά; Με τις εξυπνάδες σας κατά του κεφαλαίου η μεταπολίτευση έκλεισε όλη την βιομηχανία μας και πτωχεύσαμε. Τα συνθήματα ,,Ο Πίτσος θα πεινάει και όχι οι εργάτες,, είδαμε που οδήγησαν

Θα μας πεις πως ακριβως αυξανεται η οικονομικη ευρωστια της πατριδας οταν ακριβαινει η ενεργεια και ολα τα ειδη? Δεν με ενδιαφερει τι θα κανουν οι εφοπλιστες. Ουτε συνεταιρος ειμαι στα κερδη τους ουτε θα μου πληρωσουν τους λογαριασμους.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”