Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Απρ 2022, 09:49

ολα αυτα ειναι φυσιολογικα μεχρι ενος σημειου
και σε εκεινο που δεν ειναι ειναι η υποστηριξη των ελ στους ουκρανους

δηλαδη δεν βλεπουν οτι ο πολεμος αυτος προετοιμαζοταν
απο το νατο απο πολλα χρονια ;
και με κανει να αναρωτιεμαι για το δικαιο αισθημα των ελληνων
που στο καλο εξαφανιστηκε και γιατι;

μακαρι ο πουτιν να αντεξει για να τους χωσει μια μεγαλη μπανανα
στους γκωλους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 06 Απρ 2022, 10:16

Φασολαδα έγραψε:Εγώ πάντως αν δω ένα φόνο στον δρομο θα τρέξω αμέσως στην Αστυνομία για να το αναφέρω με σκοπό την σύλληψη του. Δε θα σκεφτώ "Α, και ο Ξέρξης δολοφόνησε Έλληνες όποτε δε θα κάνω κάτι". Αυτοί φυσικά είναι επικίνδυνοι λαϊκισμοί τύπου Τραγκα, που έχουν πονηρό σκοπό να αθωώσουν το στυγνό Ρωσο εγκληματία.

Αν θέλετε μπορείτε να ανοίξετε νήμα για το τι έγινε στην Γιουγκοσλαβία για να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα και να γκρεμίσουμε μερικούς μύθους ακόμα για τον δολοφόνο Μιλοσεβιτς. Τωρα που γυρνάει. Τολμάτε?

τι εγινε ρε μαστορα στην γιουγκοσλαβια; ηταν κακος ο μιλοσεβιτς και καλος ο κλιντον.....χαλασμενα περνατε παντα, μπολιαστηκατε κιολας, ειστε εντελως ψεκασμενοι :laugh1: :laugh1:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 06 Απρ 2022, 10:45

denplirono έγραψε:
Φασολαδα έγραψε:Εγώ πάντως αν δω ένα φόνο στον δρομο θα τρέξω αμέσως στην Αστυνομία για να το αναφέρω με σκοπό την σύλληψη του. Δε θα σκεφτώ "Α, και ο Ξέρξης δολοφόνησε Έλληνες όποτε δε θα κάνω κάτι". Αυτοί φυσικά είναι επικίνδυνοι λαϊκισμοί τύπου Τραγκα, που έχουν πονηρό σκοπό να αθωώσουν το στυγνό Ρωσο εγκληματία.

Αν θέλετε μπορείτε να ανοίξετε νήμα για το τι έγινε στην Γιουγκοσλαβία για να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα και να γκρεμίσουμε μερικούς μύθους ακόμα για τον δολοφόνο Μιλοσεβιτς. Τωρα που γυρνάει. Τολμάτε?

τι εγινε ρε μαστορα στην γιουγκοσλαβια; ηταν κακος ο μιλοσεβιτς και καλος ο κλιντον.....χαλασμενα περνατε παντα, μπολιαστηκατε κιολας, ειστε εντελως ψεκασμενοι :laugh1: :laugh1:

Για να ακούσουμε λοιπόν. Τι πιστεύεις οτι έγινε στη Γιουγκοσλαβία?
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 06 Απρ 2022, 10:54

Λαχουρένιος έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:το πολύ μέχρι δεκαεπτά σε έκθεση ιδεών με λυσσάρι παπανούτσου

Με 17 στην εκθεση μπαινεις ΕΜΠ ή Νομικη ρε τυπε.

σιγά το κατόρθωμα ρε μαν. εδώ μέχρι και ο πόκοπικ έχει ένα κωλόχαρτο από το εμπ
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Απρ 2022, 11:01

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Με 17 στην εκθεση μπαινεις ΕΜΠ ή Νομικη ρε τυπε.

σιγά το κατόρθωμα ρε μαν. εδώ μέχρι και ο πόκοπικ έχει ένα κωλόχαρτο από το εμπ

Κι εσύ απ' αυτό έχεις όμως.
Τη Μετσοβάρα μην υποτιμάς, αυτή σου δίνει για να φας. :fico:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 06 Απρ 2022, 12:03

Φασολαδα έγραψε:
denplirono έγραψε:τι εγινε ρε μαστορα στην γιουγκοσλαβια; ηταν κακος ο μιλοσεβιτς και καλος ο κλιντον.....χαλασμενα περνατε παντα, μπολιαστηκατε κιολας, ειστε εντελως ψεκασμενοι :laugh1: :laugh1:

Για να ακούσουμε λοιπόν. Τι πιστεύεις οτι έγινε στη Γιουγκοσλαβία?

ηταν οι κακοι σερβοι και οι καλοι αλβανοι και ο κακος μιλοσεβιτς σκοτωνε σερβους ενω ο Uck μοιραζε λουλουδια και μετα ηθραν και τα αεροπλανα του νατο και μοιρασαν και αλλα λουλουδια......με ψεκασμενους δεν κανω κουβεντα ειναι ψεκασμενοι
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Απρ 2022, 12:14

Όλοι σίγουρα έχουμε ακούσει κάτι για ένα βιντεάκι, που διακινήθηκε κατά κόρον στα δυτικά μμε, και έκανε και τη σχετική καριέρα και στο ''ελεύθερο'', με εκείνη την τραυματισμένη έγκυο από τη Μαριούπολη ως ειδησεογραφικό ντοκουμέντο ότι το μαιευτήριο που νοσηλευόταν βομβαρδίστηκε σκοπίμως και ανηλεώς από Ρωσικά μαχητικά.
Ε λοιπόν νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ρωσόφωνη κυρία, που η εικόνα της περιφέρθηκε σε όλη την ευρωατλαντική επικράτεια ως θύμα της Ρωσικής αναλγησίας, βρίσκεται σήμερα με την ιδιότητα του πρόσφυγα στη Ρωσία η οποία σε συνέντευξη της και βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους υποστήριξε ότι δεν έγινε αεροπορική επιδρομή στο μαιευτήριο αλλά χτυπήθηκε από οβίδες και αυτό ακριβώς το σημείο των δηλώσεων της, τις οποίες έκανε όταν βρισκόταν πάνω στο φορείο του πόνου, κόπηκε από τα δυτικά μμε για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους.
Ειρήσθω εν παρόδω ας κάνουμε γνωστό ότι ο βομβαρδισμός του μαιευτηρίου με ημι-πυρηνικά από τη Ρωσική αεροπορία βγήκε από την ευρωατλαντική λίστα των υπό διερεύνηση εγκλημάτων πολέμου, τα οποία διεπράχθησαν κατά τη διάρκεια της ειδικού τύπου στρατιωτικής ειρηνευτικής και αποναζιστικοποιητικής επιχείρησης του Κόκκινου Στρατού στην Ουκρανία.
Και έπεται συνέχεια;
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 06 Απρ 2022, 12:25

Εικόνα

SLAVA UKRAINI!
1 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Απρ 2022, 12:40

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Βλαντ, όχι ότι έχει καμιά σημασία ως προς την επίτευξη του στρατηγικού στόχου της Ρωσίας, αλλά τον πόλεμο για όλο το δυτικό καταναλωτικό κοινό τον ''χάσατε''.
Όχι στο στρατιωτικό του σκέλος αλλά στο ''ανθρωπιστικό'' επίπεδο επικοινωνιακά οι ναζί με την αμέριστη βοήθεια των εξπέρ στην παραπληροφόρηση δυτικών μμε σας τσάκισαν.
Ο συνδυασμός ψευδών ειδήσεων με εικόνες που ''χτυπάνε'' στο άλογο συναίσθημα και η απόκρυψη της πραγματικής αιτίας του πολέμου έχουν χειραγωγήσει τη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των αποχαυνωμένων δυτικών (που η μόνη πηγή της πληροφόρησης τους είναι ένα οργανωμένο σε παγκόσμιο επίπεδο ειδησεογραφικό καρτέλ), αφού δεν έχουν καμιά δυνατότητα ελέγχου της είδησης και αντίστροφης επικοινωνίας με την πηγή της.
Οι πολίτες της ελεύθερης και δημοκρατικής Δύσης καταναλώνουν την ''είδηση'' από τον πόλεμο με τον ίδιο τρόπο που καταναλώνουν το μήνυμα της όποιας διαφήμισης που τους δημιουργεί πλαστές καταναλωτικές ανάγκες.
Ο ορθολογισμός εδώ και δεκαετίες στη Δύση είναι είδος εν ανεπαρκεία.

το πολύ μέχρι δεκαεπτά σε έκθεση ιδεών με λυσσάρι παπανούτσου

Η βαθμολογία σου εμπεριέχει σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο της προκατάληψης. :D
Δεν υπήρξε έκθεση μου που να αξιολογήθηκε με βαθμό ήσσονος του 20.
Ακόμα και τότε που στην τρίτη δημοτικού σε έκθεση μου με θέμα ''Περιγράψτε την ωραιότερη εικόνα του σχολείου μας.'' εγώ περιέγραψα με γλαφυρότητα ως ωραιότερη εικόνα τον κώλο της συμμαθήτριας μου της Μαρίας και παρότι εισέπραξα ένα καντάρι φάπες από τη δασκάλα μου το γραπτό μου χαρακτηρίστηκε ως υπόδειγμα γραφής, ακόμα και από το διευθυντή στον οποίο με έσυρε τραβώντας με από το αυτί η γεροντοκόρη δασκάλα μου η οποία αναγνώρισε στο πρόσωπο μου αυτό το οποίο δε θα αποκτούσε ποτέ. :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Απρ 2022, 12:49

pluton έγραψε:Προς το παρόν, έχω μια αγωνία για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, είναι και πολλοί.

Να μην έχεις. Θα επιδοτηθούν. :D
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”