Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Απρ 2022, 21:46

denplirono έγραψε:Ακουστε την Υπουργό Εξωτερικών της ΛΔΝ

τωρα αν μετα απο αυτο, καποιοι προτιμουν ζελενσκι, ας πανει σε κανενα μπαρ για ομοφυλοφιλους :D
ΥΓ:μη με ρωτατε αυτήν ή τον Ζαχάροβα, η μια ειναι πιο νεα και αστέρι η άλλη μιλφάρα...δεν ξερω, ρωσσιδα να ειναι και ο,τι να ναι

Εντελώς καλοπιστα την παρακολούθησα, την είδα δύο φορές, για να ακούσω την ,,αλήθεια,, της.

Εντελώς καλοπιστα, λέω ότι είναι συμπαθεστατη.

Όμως ρε γμτ δεν παύει να έχουμε μια βάρβαρη εισβολή σε κυρίαρχο κράτος, το αμφισβητείς;

Δεν παύει να έχουμε άπειρες μαρτυρίες ανθρώπων που μιλάνε για αγριότητες.

Δεν παύει να έχουμε ένα λαό που πολεμάει 45 ημέρες άρα δεν θέλει την απελευθέρωση που του σερβίρει η Μόσχα.

Δεν παύει να έχουμε εικόνες με κατεστραμμένες περιοχές που κατοικούνται από πολίτες.

Δεν πάει να έχουμε θύματα πολλά θύματα και κυρίως μεταξύ άμαχου πληθυσμού.

Δεν πάει να απαγορεύεται η βοήθεια σε αποκλεισμένους αμάχους.

Δεν παύει να έχουμε βιασμούς.

Δεν παύει να έχουμε λεηλασίες.

Δεν παύει να χτυπά ο ισχυρός τον αδύναμο.

Δεν παύει να εκβιάζεται όλος ο κόσμος.

Τι να σου πω μέχρι ένα σημείο να δεχτώ κάποια πράγματα, αλλά ναζισμός δεν είναι οι σβάστικες τατού στο μπράτσο, ο ναζισμός είναι πρακτικές και ναζιστικές πρακτικές είναι αυτές της Ρωσίας.

Τέλος θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν πιστεύω ότι κάποιος έχει το απόλυτο δίκαιο ... Αλλά κάποιοι έχουν δικαίωμα να υπερασπιστούν την πατρίδα τους που κάποιοι την σαλαμοποιουν.

Αυτές είναι κάποιες σκέψεις χωρίς εμπάθεια και πόλωση.

Να σε ρωτήσω αυτή η κυρία έχει δικαίωμα σε αποσχιση από την Ουκρανία, διότι η περιοχή της είναι πλούσια σε ορυκτά. Το δικαίωμα αυτό το είχαν οι Τσετσένοι που σφαγιάστηκαν από τους Ρώσους; Το έχουν τόσες εθνότητες που κατέχονται από την Ρωσία;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Απρ 2022, 21:59

πλουτων συνεχιζεις να παραμυθιαζεις τον εαυτο σου
και προσβαλεις την ιδια την νοημοσυνη σου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Απρ 2022, 22:18

nemo έγραψε:πλουτων συνεχιζεις να παραμυθιαζεις τον εαυτο σου

Εγώ θέλω να μου πεις αν συμφωνείς με αυτό:

...ναζισμός δεν είναι οι σβάστικες τατού στο μπράτσο, ο ναζισμός είναι πρακτικές...

Και για να στο πω πιο απλά έχω δει τα ονόματα τριών αδελφών στους καταλόγους μελών της Χ αυτά τα αδέλφια έφτιαξαν μεγάλη επιχείρηση η οποία είναι η πιο φιλεργατικη επιχείρηση που ξέρω.

Ποιος δικαιούται να θεωρείται φίλος των εργατών αυτοι η ο αναλγητος αριστερός επιχειρηματίας,

Θα πρέπει να ξέρεις ότι στην ζωή μου καλό φιλεργατικο αριστερό εργοδότη δεν έχω δει.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Απρ 2022, 23:52

pluton έγραψε:
nemo έγραψε:πλουτων συνεχιζεις να παραμυθιαζεις τον εαυτο σου

...ναζισμός δεν είναι οι σβάστικες τατού στο μπράτσο, ο ναζισμός είναι πρακτικές...

Και για να στο πω πιο απλά έχω δει τα ονόματα τριών αδελφών στους καταλόγους μελών της Χ αυτά τα αδέλφια έφτιαξαν μεγάλη επιχείρηση η οποία είναι η πιο φιλεργατικη επιχείρηση που ξέρω.

Ποιος δικαιούται να θεωρείται φίλος των εργατών αυτοι η ο αναλγητος αριστερός επιχειρηματίας,

Θα πρέπει να ξέρεις ότι στην ζωή μου καλό φιλεργατικο αριστερό εργοδότη δεν έχω δει.

αστα τώρα αυτά

σου έφερε ο ουγκρανός και τον αζοφίστα και ξεσπάθωσες;

πες τους τα ρε πλούτωνα ότι η νουδούλα είναι ναζούλα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Απρ 2022, 07:13

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

αστα τώρα αυτά

Απαντάς κουραφεξαλα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 08 Απρ 2022, 07:36

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:

αστα τώρα αυτά

Απαντάς κουραφεξαλα.

καταλάβαμε...

χειροκρότησες κι εσύ όταν είδες το μιχαλάηκη τον αζοφίστα στη βουλή;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 08 Απρ 2022, 08:06

Εικόνα

Να θυμίσω ότι πριν την εισβολή των Χίτλερ, στην Ελλάδα η αριστερά μας έλεγε να είμαστε "ουδέτεροι" στον πόλεμο (καθώς ΕΣΣΔ & Ναζί είχαν ακόμα συμφωνία σε ισχύ) ενώ μέρος της δεξιάς έκλεινε το μάτι στον Χίτλερ.

Σας θυμίζει τίποτα με το σήμερα;; :hmmm :hmmm
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Απρ 2022, 08:52

vallon έγραψε:αστα τώρα αυτά

Δεν καταλαβαινεις τωρα? Ειδε ο γυφτος την γενια του...
0 .

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 08 Απρ 2022, 09:29

Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με τον Λαυρεντη άραγε?
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Απρ 2022, 09:40

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

Απαντάς κουραφεξαλα.

καταλάβαμε...

χειροκρότησες κι εσύ όταν είδες το μιχαλάηκη τον αζοφίστα στη βουλή;

Να σου πω εγώ δεν είδα ούτε τον Μιχαλάκη, ούτε τον Ζελενσκι... Αηντε ξεκωλα από τις ετικέτες, οι προσδιορισμοί δεν λένε τίποτα, οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε.

Αυτό τόσα ποστ προσπαθώ να σου πω.

Ο άλλος σου λέει είμαι ιερέας και μπορεί να είναι χειρότερος από το τελευταίο γκαγκστερ, ο άλλος λέει είμαι αριστερός και να είναι ο μεγαλύτερος αιματορουφηχτρας των εργατών.

Βγαίνει ο Πούτιν και λέει πάω να κάνω αποναζικοποιηση και ξεκινά μια εισβολή τόσο ναζιδικη που θα την ζήλευε και ο Χίτλερ.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”