Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
pluton
- Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
Λαχουρένιος έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Λιγότερους ναζούς από τις ελ εδ έχουν οι ούκρο. Βρείτε άλλη δικαιολογία για το γαμήσι που σας ρίξαν χετεστο κίεβο
Ποιος τα λεει αυτα, ο Πορτοσαλτε? Δεν ξερω καμια αλλη δυτικη χωρα (εκτος απο την Ελλαδα το '44) που ενσωματωσε στον τακτικο της στρατο ναζιστικες συμμοριες. Βγαλε τα οπαδικα γυαλια και δες τι γινεται. Η Λεπεν σας μαρανε μετα.
Όταν σου λέω ότι έχετε τα ψέματα ιδεολογία νομίζεις ότι αστειεύομαι.
Το 1944 το κράτος δεν ενσωμάτωσε ναζιδες στον στρατό μετά τα Δεκεμβριανά όταν ο πανσλαβισμος επιτέθηκε στην Ελλάδα με στόχους την προσάρτηση εθνικών εδαφών, ναι χρησιμοποιήθηκαν όσοι ήταν προθυμοι να βοηθήσουν στον εθνικό αγώνα.
Την ίδια εποχή το ΚΚΕ σε στρατόπεδα της Αλβανίας και της Γιουγκοσλαβίας ετοίμαζαν τον επόμενο γύρο με συμμάχους ενόπλους Σλάβους.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:https://ambassadorsatlarge.com/archives/82934
Ακόμα από την σελιδα 375 έγραφα:
Οι Δυτικοί τι ανάμειξη είχαν σε τούτο;.... Διότι τέτοιο πλοίο με τέτοιες δυνατότητες, δεν μπορείς να το χτυπήσεις έτσι απλά
Κατά επανάληψη έχω υποστηρίξει αυτές τις απόψεις όταν εδώ υπήρχαν απόψεις ότι βεγγαλικά για το Πάσχα τίναξαν το παπορο.
Βέβαια το κείμενο μιλά για απόσταση πια ασφαλείας των ρωσικών πλοίων από τις ουκρανικές ακτές, αλλά είμαι βέβαιος ότι οι Ουκρανοί θα χτυπήσουν και άλλη σημαντική ναυτική μονάδα των Ρώσων το επόμενο διάστημα.
Έτσι για να εξηγουμαστε και για να θυμάστε ότι κάποιος μίλησε για αυτά, σας λέω ότι πιστεύω ότι το κράτος της υπερδνειστεριας θα καταληφθεί και θα καταργηθεί αυτό το ρωσικό κράτος. Όπως και το πρωσικο λιμάνι που κρατούν στην Βαλτική μιλώ για το Καλίνινγκραντ γνωστό ως Κένιγκσμπεργκ ή Καινιξβέργη.
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:https://ambassadorsatlarge.com/archives/82934
Ακόμα και για την τουρκική διάσταση που θα έχει η βύθιση έγραφα στη σελίδα 376 νομίζω
Και να φανταστείς ότι όποτε περνούσε από τον Βόσπορο, οι Τούρκοι χεζοντουσαν
Η ανάλυση που έβαλες αναφέρεται στις επιφυλάξεις των Τούρκων λόγω της ,,Μόσχας,,
1 .
-
denplirono
- Extreme poster

χεχε καλως ηρθαν οι απελευθερωτες...χεχεχε...
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

.gif)