Σερβία: Μικρής διάρκειας η ανοσία από το κινέζικο εμβόλιο - Tρίτη δόση με Pfizer
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Σερβία: Μικρής διάρκειας η ανοσία από το κινέζικο εμβόλιο - Tρίτη δόση με Pfizer
Δηλαδη για να σου δωσω να καταλαβεις αυτοι στην Αργεντινη εχουν 5,21 εκ κρουσματα με 113.000 νεκρους, δηλαδη 21.700 νεκροι ανα εκατομυριο, και καθομαστε και ασχολουμαστε που πεθαναν 10 στο εκατομυριο απο το Αστρα. Δεν ειναι καν συγκρισιμο το ρισκο. Ακομα και αν θεωρησουμε οτι τα πραγματικα κρουσματα ειναι 20 εκ. και οχι 5 (λογω πολλων ασυμπτωματικων) παλι μιλαμε για τελειως διαφορετικη ταξη μεγεθους αναμεσα στους νεκρους ανα εκ. απο κορονοιο και στους νεκρους ανα εκ. απο εμβολια.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Σερβία: Μικρής διάρκειας η ανοσία από το κινέζικο εμβόλιο - Tρίτη δόση με Pfizer
Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:46 αναφορές, από τις οποίες μόνο 3 επιβεβαιώθηκαν ότι όντως σχετίζονται με το εμβόλιο. Υπάρχουν κι άλλες υπό διερεύνηση (14 τόσο για Σπούτνικ όσο και για Άστρα).
Αντιστοίχως, 54 αναφορές για το Σπούτνικ και 2 επιβεβαιωμένες. Μόνο που το Σπούτνικ έχει κάπου 3πλάσιες δόσεις ως προς το Άστρα.![]()
Οι αναφορες ειναι περιστατικα που εχει αναφερει ο κοσμος. Δεν σημαινει πως ολες οι αναφορες σχετιζονται οντως με το εμβολιο για αυτο στην πραξη αναφερονται μονο 2 ή 3 ως επιβεβαιωμενες για καθε εμβολιο.Ή 1 θάνατος ανά 100.000 δόσεις. Αυτά με βάση όσα αναφέρθηκαν στις αρχές πάντα.
Επίσης, δεν είναι σίγουρο ότι τη σκαπουλάρεις πάντα επειδή δεν πέθανες με την 1 δόση. Συνήθως τα πιο πολλά συμβαίνουν μετά την πρώτη δόση, αλλά όχι πάντα.
Ειναι αστειο το ρισκο μπροστα στην θνησιμοτητα του κορονοιου. Ειναι ανουσιο και μονο που καθομαστε να το συζηταμε οταν εχουν πεθανει εκατομυρια παγκοσμιως.
Εχμ...ναι....
Ξέρεις είναι και οι σοβαρές παρενέργειες. Με 3,2 επιβεβαιωμένες σοβαρές παρενέργειες και 10 θανάτους στο μύριο, δεν το λες και λίγο. Ξαναλέω αυτές είναι μόνο οι επιβεβαιωμένες και μόνο από όσες αναφέρθηκαν.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Λαχουρένιος έγραψε:Δηλαδη για να σου δωσω να καταλαβεις αυτοι στην Αργεντινη εχουν 5,21 εκ κρουσματα με 113.000 νεκρους, δηλαδη 21.700 νεκροι ανα εκατομυριο, και καθομαστε και ασχολουμαστε που πεθαναν 10 στο εκατομυριο απο το Αστρα. Δεν ειναι καν συγκρισιμο το ρισκο. Ακομα και αν θεωρησουμε οτι τα πραγματικα κρουσματα ειναι 20 εκ. και οχι 5 (λογω πολλων ασυμπτωματικων) παλι μιλαμε για τελειως διαφορετικη ταξη μεγεθους αναμεσα στους νεκρους ανα εκ. απο κορονοιο και στους νεκρους ανα εκ. απο εμβολια.
Ναι, γιατί εκεί δεν γίνεται ο ίδιος έλεγχος όπως με τα εμβόλια. Εκεί κάθε θάνατος μετά από θετικό τεστ υπολογίζεται ως «από κορωνοϊό», ενώ είναι με κορωνοϊό ή ορθότερα μετά από θετικό τεστ κορωνοϊού.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Adminović έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Δηλαδη για να σου δωσω να καταλαβεις αυτοι στην Αργεντινη εχουν 5,21 εκ κρουσματα με 113.000 νεκρους, δηλαδη 21.700 νεκροι ανα εκατομυριο, και καθομαστε και ασχολουμαστε που πεθαναν 10 στο εκατομυριο απο το Αστρα. Δεν ειναι καν συγκρισιμο το ρισκο. Ακομα και αν θεωρησουμε οτι τα πραγματικα κρουσματα ειναι 20 εκ. και οχι 5 (λογω πολλων ασυμπτωματικων) παλι μιλαμε για τελειως διαφορετικη ταξη μεγεθους αναμεσα στους νεκρους ανα εκ. απο κορονοιο και στους νεκρους ανα εκ. απο εμβολια.
Ναι, γιατί εκεί δεν γίνεται ο ίδιος έλεγχος όπως με τα εμβόλια. Εκεί κάθε θάνατος μετά από θετικό τεστ υπολογίζεται ως «από κορωνοϊό», ενώ είναι με κορωνοϊό ή ορθότερα μετά από θετικό τεστ κορωνοϊού.
Ενταξει ο καθενας μπορει να βγαλει οτι θεωρια τον βολευει για να επιβεβαιωσει το αφηγημα που εχει στο κεφαλι του. Και γω μπορω να πω οτι οι αργεντινοι τα εχουν παρει απο τους ρωσους για να διαφημιζουν το δικο τους εναντι του Αστρα. Ετσι δεν καταληγουμε πουθενα.
Οι νεκροι απο κορονοιο με τους νεκρους απο τα εμβολια δεν ειναι απλα περισσοτεροι, ειναι τελειως διαφορετικη ταξη μεγεθους. Ακομα και αν πεις οτι οι μισοι θανατοι απο κοβιντ στην Αργεντινη ειναι μουσαντενιοι παλι μιλαμε για ενα υπερπολλαπλασιο αριθμο απο τους νεκρους των εμβολιων.
Καλυτερα να πεθανουν 10 ανα εκατομυριο απο εμβολια παρα 2.500 ανα εκατομυριο απο κοβιντ. Ο κορονοιος ειναι 250 φορες πιο επικινδυνος. Τα μαθηματικα ειναι αμειλικτα υπερ των εμβολιων.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Λαχουρένιος έγραψε:Οι νεκροι απο κορονοιο με τους νεκρους απο τα εμβολια δεν ειναι απλα περισσοτεροι, ειναι τελειως διαφορετικη ταξη μεγεθους. Ακομα και αν πεις οτι οι μισοι θανατοι απο κοβιντ στην Αργεντινη ειναι μουσαντενιοι παλι μιλαμε για ενα υπερπολλαπλασιο αριθμο απο τους νεκρους των εμβολιων.
Καλυτερα να πεθανουν 10 ανα εκατομυριο απο εμβολια παρα 2.500 ανα εκατομυριο απο κοβιντ. Ο κορονοιος ειναι 250 φορες πιο επικινδυνος. Τα μαθηματικα ειναι αμειλικτα υπερ των εμβολιων.
Δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο στατιστικά που έχουν προκύψει από εντελώς διαφορετικές μεθόδους και διαδικασίες.
Μην λέμε τα ίδια.
Οι πραγματικοί θάνατοι από κορωνοϊό είναι υποπολλαπλάσιοι όσων δηλώθηκαν.
Στις μεγάλες ηλικίες και τις ευπαθείς ομάδες το ποσοστό ανεβαίνει, άρα εκεί όντως έχει αξία το εμβόλιο (όπως και το αντιγριπικό). Στις μικρές ηλικίες όχι.
0 .

-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Kαι οι πραγματικοί θάνατοι απο εμβόλια είναι υποπολλαπλάσιοι απ όσους δηλώνονται (και δημοσιεύονται μια χαρά). Δηλώνονται κάποιες χιλιάδες, σε κάτι εκατομμύρια δόσεις, και επιβεβαιωμένοι είναι μερικές δεκάδες. Αντίθετα, οι επιβεβαιωμένοι θάνατοι απο κοβίντ είναι υπερπολλαπλάσιοι.
Κατανοητές οι ανησυχίες του Αδμίνοβιτς και καλά κάνει που δεν συμφωνεί με καθολική υποχρεωτικότητα εμβολιασμών (πλην συγκεκριμένων τομέων, που και και εκεί όποιος θέλει παραιτείται απο το ξένο μαγαζί που δουλεύει). Παρακαλείται όμως να παραμείνει λίγο-πολύ στο πεδίο της λογικής και να μην υιοθετεί ολόκληρο το ψεκοπακέτο γιατί είναι μαύρη τρύπα και ρουφάει κόσμο και κοσμάκη.
Κατανοητές οι ανησυχίες του Αδμίνοβιτς και καλά κάνει που δεν συμφωνεί με καθολική υποχρεωτικότητα εμβολιασμών (πλην συγκεκριμένων τομέων, που και και εκεί όποιος θέλει παραιτείται απο το ξένο μαγαζί που δουλεύει). Παρακαλείται όμως να παραμείνει λίγο-πολύ στο πεδίο της λογικής και να μην υιοθετεί ολόκληρο το ψεκοπακέτο γιατί είναι μαύρη τρύπα και ρουφάει κόσμο και κοσμάκη.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Adminović έγραψε:Δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο στατιστικά που έχουν προκύψει από εντελώς διαφορετικές μεθόδους και διαδικασίες.
Μην λέμε τα ίδια.
Οι πραγματικοί θάνατοι από κορωνοϊό είναι υποπολλαπλάσιοι όσων δηλώθηκαν.
Στις μεγάλες ηλικίες και τις ευπαθείς ομάδες το ποσοστό ανεβαίνει, άρα εκεί όντως έχει αξία το εμβόλιο (όπως και το αντιγριπικό). Στις μικρές ηλικίες όχι.
Δηλαδη πιστευεις οτι η θνησιμοτητα απο εμβολια* ειναι υψηλοτερη απο εκεινη του κορονοιου? Και αν ναι με βαση ποια στοιχεια?
Σιγουρα το σχετικο ρισκο στις μικροτερες ηλικιες ειναι υψηλοτερο γιατι ο νεος πεθαινει πιο δυσκολα απο τον κορονοιο αλλα και εκει δεν νομιζω να εχεις περισσοτερους θανατους απο εμβολια εναντι θανατων απο κορονοιο.
*βεβαια κακως τα τσουβαλιαζουμε ολα γιατι δεν ειναι ολα το ιδιο επικινδυνα
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Προέλλην έγραψε:Kαι οι πραγματικοί θάνατοι απο εμβόλια είναι υποπολλαπλάσιοι απ όσους δηλώνονται (και δημοσιεύονται μια χαρά). Δηλώνονται κάποιες χιλιάδες, σε κάτι εκατομμύρια δόσεις, και επιβεβαιωμένοι είναι μερικές δεκάδες. Αντίθετα, οι επιβεβαιωμένοι θάνατοι απο κοβίντ είναι υπερπολλαπλάσιοι.
Ναι, μόνο που αυτοί οι θάνατοι είναι όσοι δηλώθηκαν στις αρχές.
Δεν πάνε όλοι να ακολουθήσουν τη διαδικασία δήλωσης θανάτου ή παρενεργειών (είτε γιατί δεν ξέρουν πώς να το κάνουν είτε γιατί βαριούνται ή δεν έχουν κάποιο στενό συγγενή που να το κάνει κλπ).
Στην περίπτωση των «θανάτων από κορωνοϊό» (μετάφραση: μετά από θετικό τεστ κορωνοϊού) είναι αρκετά ακριβές το νούμερο των καταγραφόμενων θανάτων (άσχετα αν ο άλλος πέθανε πχ από εγκεφαλικό κι αυτοί το καταγράφουν ως «από κορωνοϊό»).
Να δω δηλαδή όλους αυτούς τους μπαρμπάδες και τις γριές, που δηλώνουν στις κάμερες ότι έκαναν το εμβόλιο «Μπάιντεν» και δεν ξέρουν αν είναι 1, 2, 3 κλπ δόσεις και για ποιο λόγο το έκαναν, να πάνε να δηλώνουν παρενέργειες και τί στον κόσμο!
Το μόνο επιστημονικώς αποδεκτό συγκρίσιμο μέγεθος (μιας και έχει ακολουθηθεί η ίδια ακριβώς διαδικασία και μέθοδος και ο έλεγχος έχει γίνει από τρίτο - ανεξάρτητο κράτος) είναι οι θάνατοι και οι παρενέργειες που δηλώθηκαν για κάθε εμβόλιο. Ε, εκεί το Σπούτνικ φαίνεται από τα υπάρχοντα δεδομένα να είναι σαφώς πιο ασφαλές από το αντίστοιχης τεχνολογίας ντυτικό Άστα Ζένεκα.
Τις μπακαλίστικες καραγκιοζέ πρακτικές τηλεπερσόνων πρώην μελών της ΔΑΠ που έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια και συγκρίνουν την φούστα με τη βούρτσα (παριστάνουν και τις αυθεντίες τρομάρα τους
) εγώ δεν πρόκειται ποτέ να τις υιοθετήσω.
Δεν ξέρω τί εστί «ψεκοπακέτο».
Εγώ πάντα εκφράζω τη γνώμη μου με βάση την κρίση μου και τα δεδομένα που έχω στη διάθεσή μου.
Αν αυτό με καθιστά μπζεκαζμένο, τιμή μου και καμάρι μου τότε!
Και για κάθε ιατρική πράξη που θα κάνω ή δεν θα κάνω, θα ρωτήσω πρώτα τους συγγενείς και φίλους γιατρούς, που με ξέρουν και τους ξέρω· δεν θα ασχοληθώ με όσα λένε πρώην ΔΑΠίτες τηλεπερσόνες και υπουργοί που έριχναν καλά τρίποντα και είχαν γνωριμίες με Ελληνοαμερικάνους μπασκετμπολίστες συμβούλους του Ομπάμα και τους έκαναν υπουργούς.
Εσείς αυτούς να ακούτε.
Εγώ ο μπζέκας θα ακούω τους άλλους.

0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Adminović έγραψε:Δεν ξέρω τί εστί «ψεκοπακέτο».
Εγώ πάντα εκφράζω τη γνώμη μου με βάση την κρίση μου και τα δεδομένα που έχω στη διάθεσή μου.
Αν αυτό με καθιστά μπζεκαζμένο, τιμή μου και καμάρι μου τότε!![]()
Τα δεδομενα δειχνουν οτι τα εμβολια ειναι ασφαλεστατα.
1 .