To B των BRICS

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: To B των BRICS

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 λεπτά πριν

Προέλλην έγραψε:Μην υποπίπτεις σε γραφικότητες ρε συ. Νομίζω ο καθένας μπορεί να δεί πχ με google maps το μαγευτικό Μπελέμ. Ας ρίξει και μια ματιά στους δείκτες εγκληματικότητας.

Το Μπελέμ από τις χειρότερες πόλεις της Βραζιλίας είναι.
Είναι σαν να μου λες πχ να πάρω σαν παράδειγμα τον Πύργο Ηλείας και βάσει αυτού να κρίνω αν είναι όμορφη η Ελλάδα.
Ούτε μαγευτικό το χαρακτηρισα εγώ ούτε θα το πρότεινα σε κάποιον που θέλει να πάει στην Βραζιλία. :pardon:

Από εκεί και πέρα, όλα αυτά τα "ωραία" και "μοναδικά" που υποτίθεται έχει η Γερμανία, θα τα βρεις και στην Βραζιλία (ακόμη και τα γοτθομπαρόκ κτίρια).
Στην Βραζιλία πάντως υπάρχουν μέρη που ούτε στο πιο ωραίο όνειρο τους δεν τα έχουν δει οι Γερμανοί.
Τόσο απλό. :pardon:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 18 λεπτά πριν

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Μην υποπίπτεις σε γραφικότητες ρε συ. Νομίζω ο καθένας μπορεί να δεί πχ με google maps το μαγευτικό Μπελέμ. Ας ρίξει και μια ματιά στους δείκτες εγκληματικότητας.

Το Μπελέμ από τις χειρότερες πόλεις της Βραζιλίας είναι.
Είναι σαν να μου λες πχ να πάρω σαν παράδειγμα τον Πύργο Ηλείας και βάσει αυτού να κρίνω αν είναι όμορφη η Ελλάδα.
Ούτε μαγευτικό το χαρακτηρισα εγώ ούτε θα το πρότεινα σε κάποιον που θέλει να πάει στην Βραζιλία. :pardon:

Από εκεί και πέρα, όλα αυτά τα "ωραία" και "μοναδικά" που υποτίθεται έχει η Γερμανία, θα τα βρεις και στην Βραζιλία (ακόμη και τα γοτθομπαρόκ κτίρια).
Στην Βραζιλία πάντως υπάρχουν μέρη που ούτε στο πιο ωραίο όνειρο τους δεν τα έχουν δει οι Γερμανοί.
Τόσο απλό. :pardon:

Ε τότε δεν καταλαβαίνω προς τι η διαφωνία σου με τον κ. Μέρτς :dunno:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 1 λεπτό πριν

Προέλλην έγραψε:Ε τότε δεν καταλαβαίνω προς τι η διαφωνία σου με τον κ. Μέρτς :dunno:

Ο Ουννογότθος πήγε σε μια από τις πιο άσχημες πόλεις της Βραζιλίας για να πει ότι η χώρα του είναι όμορφη σε σύγκριση με την Βραζιλία. :laugh1:
Σα να λέμε να πάει ένας στη Λαμία ή στον Πύργο για να πει πόσο άσχημη είναι η Ελλάδα και πόσο όμορφη είναι η χώρα του.
Για γέλια και για κλάματα ο τύπος. :pardon:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Διεθνή”