Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό vallon » 01 Μάιος 2022, 20:18

συγνώμη, έχω ψαράδικη βάρκα μήπως παίρνω κι εγώ τίποτα;;;;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Μάιος 2022, 20:20

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:μουσικό διάλειμμα

Τεχνολογική, εκπαιδευτική, οργανωτική, στρατηγική, αριθμητική ανωτερότητα :enamorado:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 01 Μάιος 2022, 20:31

Προέλλην έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:μουσικό διάλειμμα

Τεχνολογική, εκπαιδευτική, οργανωτική, στρατηγική, αριθμητική ανωτερότητα :enamorado:

το όργιο του φασισμού...!!!!!
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Μάιος 2022, 20:44

Πουτινάκια, στις τρύπες σας.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 01 Μάιος 2022, 20:54

Μ'αρέσει που ο Βλαντιμίρ Πούτιν, το καλύτερο παιδί των Ολιγαρχών και όλης αυτής της Ρωσικής άρχουσας τάξης συνδέεται με τον Λένιν και τον Στάλιν. Τι άλλο θα διαβάσει κανείς εδώ. Ε ρε πόσους Λένιν/Στάλιν/Μάο χρειαζόμαστε...

ΝΑΤΟ και Ρωσία, ίδιοι. Λευτεριά στους λαούς.
1 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Μάιος 2022, 20:58

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Εγώ του τα είπα του Βαλλον, σίγουρα αυτός που δεν καταλαβαίνει είναι ο Λαχουρενιος.... Το ξέρω ότι δεν έχεις πλοία, κανένα ανηψουδι που δουλεύει σε ελληνικά πλοία έχεις;

Ωραια, θα βρουν μερικες εκατονταδες δουλεια στα πλοια και θα πεσει κατα 0,05% η ανεργια. Και? Αξιζει το αυξημενο ενεργειακο κοστος και η ενδεχομενη εμπλοκη της Ελλαδας σε εναν νεο ΓΠΠ για αυτο τον λογο?

Όσο αφορά το δεύτερο περί της τιμής του ΦΑ σου απαντά ο Ντράγκι: Προτιμούμε την ειρήνη ή να έχουμε αναμμένο κλιματιστικό;

Η Ελλαδα εχει ειρηνη ηδη οποτε το διλημμα ειναι ψευδες. Θελω να εχω αναμμενο το κλιματιστικο μου εν οψει καλοκαιριου και οχι να σκασω απο την ζεστη για τον βλακα τον Ζελενσκι.

Στο Α δεν χρειάζεται να απαντήσω, στο Β θα πρέπει να σου πω ότι αυτό ακριβώς έλεγαν οι όμοιοι σου και για τον Χίτλερ, τύπους σαν τον Πούτιν η τον σταματάς η έχεις πόλεμο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 01 Μάιος 2022, 21:00

Comrade Giannis έγραψε:Μ'αρέσει που ο Βλαντιμίρ Πούτιν, το καλύτερο παιδί των Ολιγαρχών και όλης αυτής της Ρωσικής άρχουσας τάξης συνδέεται με τον Λένιν και τον Στάλιν. Τι άλλο θα διαβάσει κανείς εδώ. Ε ρε πόσους Λένιν/Στάλιν/Μάο χρειαζόμαστε...

εχει να κάνει με τα ψυχολογικά προβλήματα του καθενός
εγώ προσφέρθηκα να δώσω διεύθυνση καλού ψυχιάτρου αλλά ...είναι δύσκολα τα πράγματα
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Μάιος 2022, 21:01

pluton έγραψε:Στο Α δεν χρειάζεται να απαντήσω, στο Β θα πρέπει να σου πω ότι αυτό ακριβώς έλεγαν οι όμοιοι σου και για τον Χίτλερ, τύπους σαν τον Πούτιν η τον σταματάς η έχεις πόλεμο.

Ναι, η Ελλαδα δεν μπορει να τα βαλει με την Τουρκια αλλα θα μπορεσει σταματησει τον Πουτιν. Ο,τι να ναι. Αλλαξε πλευρο μην πιαστεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Μάιος 2022, 21:12

Comrade Giannis έγραψε:Μ'αρέσει που ο Βλαντιμίρ Πούτιν, το καλύτερο παιδί των Ολιγαρχών και όλης αυτής της Ρωσικής άρχουσας τάξης συνδέεται με τον Λένιν και τον Στάλιν. Τι άλλο θα διαβάσει κανείς εδώ. Ε ρε πόσους Λένιν/Στάλιν/Μάο χρειαζόμαστε...

δηλαδη ολες οι συγκρίσεις να γινονται με βαση τον λενιν και τον σταλιν;
ετσι οπως το εθεσες αυτο μου βγαζει .
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Μάιος 2022, 22:12

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Στο Α δεν χρειάζεται να απαντήσω, στο Β θα πρέπει να σου πω ότι αυτό ακριβώς έλεγαν οι όμοιοι σου και για τον Χίτλερ, τύπους σαν τον Πούτιν η τον σταματάς η έχεις πόλεμο.

Ναι, η Ελλαδα δεν μπορει να τα βαλει με την Τουρκια αλλα θα μπορεσει σταματησει τον Πουτιν. Ο,τι να ναι. Αλλαξε πλευρο μην πιαστεις.

Δισλεκτικός είσαι;

Γράφω εγώ ότι η Ελλάδα θα σταματήσει τον Πούτιν;

Η Δύση θα βάλει τελεία και παύλα στον επεκτατικό τραμπουκισμο του.

Αν οι Αγγλογάλλοι αντιμετώπιζαν νωρίς τον Χίτλερ δεν θα υπήρχε ο Β ΠΠ ...

Στο φινάλε αν ο Πούτιν για να πετύχει ότι θέλει απειλεί με πυρηνικά και Γ ΠΠ θα πρέπει να υποκηπτουμε σε ένα τρελό;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Διεθνή”