Πολιορκουν και το Τσερνομπιλ οι Ρωσοι.
.
Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
nemo
- Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
Αρίστος έγραψε:Καποιοι ελεγαν οτι η Ουκρανια μπορει να γινει το Βιετναμ των Ρωσων.
Τελικα οι Ουκρανοι αποδειχθηκαν οι μεγαλυτεροι κοτες.
Οχι βεβαια οτι υπηρχε καποιο επιχειρησιακο σχεδιο αμυνας με το Σεφερλη που κυβερναει.
.
aytoi οι καποιοι ειναι πολυ λαλακηδες γιατι την ιστορια δεν την διαβαζουμε απλα
αλλα την μελεταμε σε βαθος και ασχετως τι λενε οι παραμορφωμενοι
ειναι και εργαλειοθηκη η ουκρανια δεν διαθετει το εδαφος που ειναι καταλληλο
για αμυνα αλλα ειναι το πλεον καταλληλο για επιθεση
το ιδιο εκαναν οι βαρβαροι στην αρχαιοτητα στον μεσαιωνα οι γαλλοι οι γερμανοι
και δυο φορες οι ρωσοι μαλλον περισσοτερες με την σημερινη εφοδο -επελαση
το περιβάλλον παλι ειναι και το αιτιο της ψυχοσυνθεσης του λαου
μεταξυ αστειου και σοβαρου υπαρχει μια αρχαια αποψη που λεει
οτι οι ουκρανοι αντρες γινονται οι καλυτεροι υπηρετες των ρωσων και οι
ουκρανές οι καλυτερες πουτανες ....δεν ξερω απο που προηλθε και απο ποιον
αιωνα αλλα μετα τις γελοιοτητες που εβλεπα και βλεπω στην ουκρανια
ολον αυτον τον καιρο που ο ρωσος προειδοποιουσε και αυτοι πιστευαν
στην αμερικανικη βοηθεια μαλλον εχει βασεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Κάποιοι έλεγαν: viewtopic.php?f=18&t=13567
O τσαρλατάνος γράφει όλες αυτές τις ασυναρτησίες σε νήμα με αυτόν τον τίτλο που έχει
Ειπαμε τον πολεμο τον ξεκινησε ο Σεφερλης με τους Αμερικανους συμβουλους του.
Αν δεν ειχε γινει αυτο Ρωσια, Γερμανια και Γαλλια θα εβρισκαν διπλωματικη λυση.
.
Πάντως Άριστο εδώ αποδείχτηκε εντελώς Τσίπρας, έκανες πλακιτσα ότι αυτά που έλεγαν οι ΗΠΑ ήταν προπαγάνδα και όμως τώρα που αποδείχτηκε ότι έλεγαν την αλήθεια συμπεριφέρεσαι σαν τον Καμμένο μετά την υπογραφή των Πρεσπών....
Θα πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας όμως λίγο δεν νομίζεις.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
nemo
- Supreme poster

pluton έγραψε:Αρίστος έγραψε:
Ειπαμε τον πολεμο τον ξεκινησε ο Σεφερλης με τους Αμερικανους συμβουλους του.
Αν δεν ειχε γινει αυτο Ρωσια, Γερμανια και Γαλλια θα εβρισκαν διπλωματικη λυση.
.
Πάντως Άριστο εδώ αποδείχτηκε εντελώς Τσίπρας, έκανες πλακιτσα ότι αυτά που έλεγαν οι ΗΠΑ ήταν προπαγάνδα και όμως τώρα που αποδείχτηκε ότι έλεγαν την αλήθεια συμπεριφέρεσαι σαν τον Καμμένο μετά την υπογραφή των Πρεσπών....
και συ πλουτων σταματα να το παιζεις διαδοχος την επιθεση την προαγγελλαν
οι ηπα ακριβως αυτο που λεει ο αριστο -
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ειπαμε οτι Γαλλοι, Γερμανοι και Ρωσοι θελαν την ειρηνη και Αμερικανοι, Αγγλοι και ΝΑΤΟ ηθελαν πολεμο.
Ο Ουκρανος Σεφερλης ειναι αμερικανοκινητος και ετσι προκαλεσε τον πολεμο με συνεχεις βομβαρδισμους στους ρωσοφωνους την ιδια ωρα που η Γερμανια με τη Γαλλια εψαχναν για διπλωματικη λυση με τη Ρωσια.
Για μια ακομη φορρα μετα τη Σερβια οι Αμερικανοι εφεραν τον πολεμο στην Ευρωπη.
.
Ο Ουκρανος Σεφερλης ειναι αμερικανοκινητος και ετσι προκαλεσε τον πολεμο με συνεχεις βομβαρδισμους στους ρωσοφωνους την ιδια ωρα που η Γερμανια με τη Γαλλια εψαχναν για διπλωματικη λυση με τη Ρωσια.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
nemo
- Supreme poster

ποιο πουλακι θα μας πει τι κερδιζουν οι ηπα απο αυτον τον πολεμο
περα απο το πουλημα του αεριου; για να δω !!
περα απο το πουλημα του αεριου; για να δω !!
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:Ειπαμε οτι Γαλλοι, Γερμανοι και Ρωσοι θελαν την ειρηνη και Αμερικανοι, Αγγλοι και ΝΑΤΟ ηθελαν πολεμο.
.
αστους τους παπαρες ρε αριστο δεν εχω ορεξη να διαβαζω τις παπαριες που
θα γραψουν μη τους ταιζεις και συ ..οι ανθρωποι ειναι τελειως φευγατοι
0 .
-
nemo
- Supreme poster

και για να δουμε ποιος θα κερδισει σε νεκρους εμεις με το συστημα υγειας του κουλι
ή οι ουκρανοι
ή οι ουκρανοι
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

nemo έγραψε:Αρίστος έγραψε:Ειπαμε οτι Γαλλοι, Γερμανοι και Ρωσοι θελαν την ειρηνη και Αμερικανοι, Αγγλοι και ΝΑΤΟ ηθελαν πολεμο.
.
αστους τους παπαρες ρε αριστο δεν εχω ορεξη να διαβαζω τις παπαριες που
θα γραψουν μη τους ταιζεις και συ ..οι ανθρωποι ειναι τελειως φευγατοι
Toν ηπιαν διπλα, οχι μονο γιατι η Δυση εκανε κοτ κοτ για την Ουκρανια αλλα και γιατι ξερουν (αν και ποτε δεν θα το παραδεχτουν) πως αυτα ειναι μαλακιες του Μπαιντεν και με Τραμπ δεν θα ειχαν συμβει.
.
0 .
.
.
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

pluton έγραψε:
Ολη η ιδιοσυγκρασια του Καμμενικου Αριστου αποτυπωνεται στην παρακατω φωτο

2 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
.gif)