Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μάιος 2022, 21:31

ВладимирВладимирович έγραψε:Καλύτερα να μη στραφούμε προς του εμφύλιου μερια και να συγκεντρωθουμε στους τατάρους (τουρκους δλδ) της Κριμαίας. Θα εχει πλακα να διαβάσουμε τα μοιρολόγια του μπαντριωτη Πλουτωνα για τα αδικοχαμένα τουρκοπαλικαρα :yesyes:

Χεσμενους τους έχω τους τατάρους, αλλά οι μακελαρηδες Ρώσοι την ίδια τύχη φύλαξαν και στους Πόντιους.

Αλλά για ποιον εμφύλιο μιλάς; Λες για την περίοδο 1946-1949 αυτόν εννοείς εμφύλιο; Ούτε το ΚΚΕ τον θεωρεί εμφύλιο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 18 Μάιος 2022, 21:36

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Καλύτερα να μη στραφούμε προς του εμφύλιου μερια και να συγκεντρωθουμε στους τατάρους (τουρκους δλδ) της Κριμαίας. Θα εχει πλακα να διαβάσουμε τα μοιρολόγια του μπαντριωτη Πλουτωνα για τα αδικοχαμένα τουρκοπαλικαρα :yesyes:

Χεσμενους τους έχω τους τατάρους, αλλά οι μακελαρηδες Ρώσοι την ίδια τύχη φύλαξαν και στους Πόντιους.

Γιατι ειχαμε κι εμεις καποιους σαν τον Μιχαήλ τον αζοφιστα. Δόξα τω θεο που ψόφησε σαν σκυλι ο συγκεκριμένος και οι ελς της Ρωσίας στην πλειοψηφία μας εχουμε βαλει μυαλο μετα απο τις συγκυρίες του παρελθόντος.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μάιος 2022, 21:39

ВладимирВладимирович έγραψε:
pluton έγραψε:

Γιατι ειχαμε κι εμεις καποιους σαν τον Μιχαήλ τον αζοφιστα. Δόξα τω θεο που ψόφησε σαν σκυλι ο συγκεκριμένος και οι ελς της Ρωσίας στην πλειοψηφία μας εχουμε βαλει μυαλο μετα απο τις συγκυρίες του παρελθόντος.

Όσοι περισσεψατε από την εθνοκάθαρση και φαντάζομαι αυτοί που περίσσεψαν ήταν οι πιο συμβιβασμενοι και πιο συνεργάσιμοι.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 18 Μάιος 2022, 21:54

Τουλάχιστον μαθαμε οι περισσότεροι οτι ειναι αλλο πραμα να βγαινεις και να δηλώνεις "εγω ο Μιχαήλ ειμαι αζοφιστης" με το "εγω ο Μιχαήλ ο γραικος ειμαι αζοφιστης". Γι'αυτο και λεω οτι καλο ειναι που ψόφησε γιατι αλλιως θα τον καθαρισαν οι ίδιοι οι δικοί μας. Μετα απο τον ψοφο του καπως ηρεμισαν τα πράγματα, ευτυχώς.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μάιος 2022, 22:15

ВладимирВладимирович έγραψε:Τουλάχιστον μαθαμε οι περισσότεροι οτι ειναι αλλο πραμα να βγαινεις και να δηλώνεις "εγω ο Μιχαήλ ειμαι αζοφιστης" με το "εγω ο Μιχαήλ ο γραικος ειμαι αζοφιστης". Γι'αυτο και λεω οτι καλο ειναι που ψόφησε γιατι αλλιως θα τον καθαρισαν οι ίδιοι οι δικοί μας. Μετα απο τον ψοφο του καπως ηρεμισαν τα πράγματα, ευτυχώς.

Τι να σου πω και εσένα ,,κουκιά τρως, κουκιά μαρτυρας,,

Το να λες είμαι Πόντιος Ουκρανός είναι έγκλημα, το να λες είμαι Πόντιος ρωσοδουλος είναι έπαινος.

Για φαντάσου, ο Μιχαήλ προστάτεψε με την ζωή του το δικαίωμα του να μη ζει κάτω από ρωσικό ζυγό όπως ο ηρωικός δάσκαλος του Μπεσλάν, Ιβάν Κανίδης που πέθανε μαζί με τα 334 παιδιά από τους Τσετσένους σήμερα συμμάχους των Ρώσων.

Και οι δύο Πόντιοι δολοφονηκαν από Τσετσένους.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 18 Μάιος 2022, 22:24

Αει σιχτιρ, εισαι βλαμμένος και παιζεις εκ των ασφαλων. Δεν δηλωνε οτι ειναι ουκρανος δηλωνε οτι ειναι μελος μια νεοναζιστικης παραμιλιτατιστικης οργανωσης. Το να μη καταλαβει το τι συνέπειες μπορουν να υπαρχουν για ολη την διασπορα οι τετοιες δηλώσεις και τετοια περφορμανς στη βουλη, πρέπει να εχει αϊκγιου ραδικιού οσο ο δηλων τοσο και αυτοί που το διοργάνωσαν.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μάιος 2022, 22:32

ВладимирВладимирович έγραψε:Αει σιχτιρ, εισαι βλαμμένος και παιζεις εκ των ασφαλων. Δεν δηλωνε οτι ειναι ουκρανος δηλωνε οτι ειναι μελος μια νεοναζιστικης παραμιλιτατιστικης οργανωσης. Το να μη καταλαβει το τι συνέπειες μπορουν να υπαρχουν για ολη την διασπορα οι τετοιες δηλώσεις και τετοια περφορμανς στη βουλη, πρέπει να εχει αϊκγιου ραδικιού οσο ο δηλων τοσο και αυτοί που το διοργάνωσαν.

Α! Είστε υπό παρακολούθηση η διασπορά και αν σας ξεφύγει κάτι έχει επιπτώσεις... Γλωττα λανθάνουσα τ αληθή λέγει...

Το ότι οι αζωφιστες είναι νεοναζί είναι μέρος της ρωσικής προπαγάνδας, εγώ λέω ότι σε ποσόστωση θα υπήρχαν και νεοναζί αλλά εγώ στην πλειοψηφία τους έβλεπα πατριώτες Ουκρανούς που αντιστεκοντουσαν σε Ρώσους κατακτητές... Ήταν τόσο νεοναζί όπως και ο Ζελενσκι που κατηγορήθηκε για ναζί.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 18 Μάιος 2022, 22:35

Εννοείται οτι απο την στιγμή που κάποιος μαλακας αρχιζει να παίζει το εθνικο χαρτι οι συνέπειες μπορουν να αφορουν ολη την διασπορα και το καθε μελος της.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 18 Μάιος 2022, 22:38

Σιγα να μη το ξέρανε και οι διοργανωτές πολιτικοί. Απλα ηθελαν να μας εκθέτουν για να υπάρχει μετα ο λογος για τους ελλαδιτες να μισούν την Ρωσία. Παλιο το κολπο το ξερουμε και δεν τσιμπάμε. Ειπαμε αν δεν ψοφησε το ζωον αυτο ο ιδιος, θα τον θαψανε τα παιδια απο διασπορα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μάιος 2022, 22:46

ВладимирВладимирович έγραψε:Εννοείται οτι απο την στιγμή που κάποιος μαλακας αρχιζει να παίζει το εθνικο χαρτι οι συνέπειες μπορουν να αφορουν ολη την διασπορα και το καθε μελος της.

Η συλλογική ευθύνη ήταν στην φαρέτρα των κομμουνιστών και των χιτλερικών ήταν ένα ακόμα κοινό σημείο τους, απ' ότι βλέπω είναι ακόμα πρακτική του δικτάτορα Πούτιν και των Ρώσων πανσλαβιστων.

Κοινό των Ρώσων πανσλαβιστων και των Τούρκων είναι οι εθνοκαθαρσεις.

Δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση μιας και παρακολουθείστε από τους δημοκράτες της Μόσχας και υπάρχει συλλογική ευθύνη, δεν σε προκαλώ περισσότερο καταλαβαίνω ότι δεν έχεις ελευθερία να εκφράσεις αντικειμενικά απόψεις, και είναι ανέντιμο να παίζω ενώ είσαι δεμένος.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”