Adminović έγραψε:pluton έγραψε:
Όχι δεν έχω κανένα μίσος, είμαι υπέρ της δίκαιης ανταποδωσης, ότι μας έκαναν να τους κάνουμε και στους Σλάβους (Ρώσους, Ουκρανούς, Πολωνούς, Βούλγαρους, Σέρβους, Κροάτες κλπ) ότι μας έκαναν να τους το ανταποδώσουμε.
Αλλά είμαι υπέρ τις δίκαιης ανταποδωσης και στους Τούρκους, τους Κούρδους από τους λαούς που υπέστησαν ότι υπέστησαν θα πρέπει ομοίως τα ίδια να τους κάνουμε.
Πονάς Ανατολίτη Ρωμιε;![]()
![]()
Προς το παρόν, οι Σλάβοι έχουν σχεδόν όλα τα Βαλκάνια και οι Τούρκοι την Ανατολία. Και στην Ευρώπη περίπου 50% του πληθυσμού είναι Σλάβοι.
Η κουτοπόνηρη τακτική σου να στρέφεις τον ένα κατά του άλλου (γιατί εσύ είσαι άχρηστος και κότα και δεν μπορείς να πολεμήσεις κανέναν), δεν απέδωσε.![]()
Κι άλλωστε ανύπαρκτος θα ήσουν, αν δεν ξεσηκώνονταν οι Αρναούτ και οι Βλάχοι της νότιας Βαλκανικής. Deal with it!
ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ ΣΑΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ
Eσυ μπορεί να μιλάς για αρναουτ και βλάχους και κουραφεξαλα, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο πώς λειτουργούν οι αόρατοι νόμοι δικαιοσύνης.
Το 1821 κανείς δεν πίστευε ότι έχουμε περιθώρια για οτιδήποτε, σε 100 χρόνια ειμασταν στην Άγκυρα και το βέβαιο είναι ότι αν δεν ήταν τέτοια όρνια οι παλιοελλαδιτες θα ειμασταν αυτό που δεν ήθελε η ΕΣΣΔ και οι κομμουνιστές, ένα μεγάλο κράτος. Δηλαδή αν δεν είχαν αυτή την εμμονή με την επαναφορά του Κωνσταντίνου ΙΒ και την απομάκρυνση του Ε Βενιζέλου.
Πιστεύω ότι στις μέρες μας θα δούμε την καταστροφή της Τουρκίας, εξ άλλου για αυτό αντιδρά με τον τρόπο που αντιδρά, έχει δρομολογηθεί η καταστροφή της, και το έχει καταλάβει... Η καταστροφή της Τουρκίας δεν εξαρτάται από την ελληνική στρατιωτική αντιμετώπιση της.
Τα πράγματα δείχνουν ότι όπως διαλύθηκε η ΕΣΣΔ αυτή είναι η μοίρα της Ρωσίας, κανένα δεν τον συμφέρει η ύπαρξη του τερατωδους κράτους της Ρωσίας... Η διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και 200 χρονια. Η Ρωσία του 1827 έφτανε μέχρι την Τσαταλτζα και μέχρι την Ελβετία, η Φιλανδία ήταν μεγάλο δουκάτο, οικόπεδο δηλαδή της τσαρινας...
Δεκαετία την δεκαετία η σμίκρυνση της Ρωσίας είναι ολοφάνερη με τελευταία αυτή της ΕΣΣΔ και τώρα από αυτή την υπόθεση θα βγει αποδυναμωμένη και μικρότερη.
Εσύ τι πιστεύεις τα επιτελεία δεν έχουν επεξεργαστεί την αντιμετώπιση της πυρηνικής ρωσικής απειλής;
Αν η Ρωσία μπορεί να διαθέσει κεφάλαια για πολεμικά σχέδια, η Δύση που έχει επί πενήντα οικονομικές δυνατότητες, δεν έχει καθίσει να αντιμετωπίσει τον ρωσικό μπαμπούλα;
Ποτε έπεσε η ΕΣΣΔ; Όταν ο Ρήγκαν παρουσίασε την απόφαση του να χρηματοδοτήσει τον πόλεμο των άστρων.
Τι ήταν η ΕΣΣΔ; Ιδεολογία για την επιβολή της εργατικής τάξης και την ισότητα. Φυσικά όχι αυτά είναι παραμύθια για αφελείς. Η ΕΣΣΔ είναι το προσωπείο του πανσλαβισμού.