Φασολαδα έγραψε:Μόνο εγώ ερεθίζομαι με τα λεγόμενα του Προελλην?
δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις ένα δονητή, θα σου έρθει πιο εύκολο
.gif)

.gif)

Το Βερολίνο δεν ενέκρινε την παράταση στην ασφάλιση των επενδύσεων που ζητούσε η εταιρεία -
Το Spiegel αναφέρει ότι πρόκειται για την Volkswagen
Η γερμανική κυβέρνηση αρνήθηκε για πρώτη φορά να στηρίξει επενδύσεις γερμανικών εταιρειών στην Κίνα, λόγω της κατάστασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην επαρχία Σιντζιάνγκ, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών Ρόμπερτ Χάμπεκ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιβληθούν κυρώσεις σε τοπικούς αξιωματούχους.
https://www.protothema.gr/world/article ... ikaiomata/

ВладимирВладимирович έγραψε:Λερώνει και τη μνήμη των αντιστασιακών τωρα. Εχει χασει ολα τα ορια.

ВладимирВладимирович έγραψε:"Ανταρτικο" ονομαζει το ζωο τις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον των απλων κατοίκων. Δεν ειναι απλα τρελος, ειναι κοινος εγκληματίας.

pluton έγραψε:Τους τα λέμε συνέχεια, μυαλό δεν βάζουν, αν συνεχίσεις να ερεθίζεσαι, θα σου πουν οι σουρωμενοι ότι είσαι σουρωμενος.
Ο Λαχουρενιος θα σου βάζει φωτογραφίες από την χιτλερική νεολαία, έτσι κάνουν διάλογο οι δημοκράτες.

Almost all major member states of the European Union, except Italy, oppose granting Ukraine candidate status.
βρε σεις μιλαμε απο το 2004 δηλαδη σχεδον 20 χρονια πια, τους παραμυθιαζουν οτι "σε λιγο" θα τους παρουν στην ΕΕ. Και καθε φορα οι ανόητοι τρωνε το παραμύθι και συνεχιζουν να καταστρεφουν την χωρα τους. 
Echelon έγραψε:Εν τω μεταξύ ο Γερμανός καγκελάριος σε μια πρωτοφανή, ακόμη και για γερμανικά δεδομένα, επίδειξη αναισθησίας ανακοίνωσε ότι το προτεκτοράτο της νότιας βαλκανικής χερσονήσου θα στείλει τεθωρακισμένα στην Ουκρανία. Ούτε οι Βέλγοι στους Κογκολεζους συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο.

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Τους τα λέμε συνέχεια, μυαλό δεν βάζουν, αν συνεχίσεις να ερεθίζεσαι, θα σου πουν οι σουρωμενοι ότι είσαι σουρωμενος.
Ο Λαχουρενιος θα σου βάζει φωτογραφίες από την χιτλερική νεολαία, έτσι κάνουν διάλογο οι δημοκράτες.
Αν ντρεπεσαι τοσο πολυ που εισαι φασιστας τοτε σου εχω μια απλη λυση: σταματα να εισαι φασιστας.