Η Ελευθερη Ωρα βαζει ακριβως οτι της στελνω χωρις να το λογοκρινει και χωρις να μου κανει υποδειξεις για το περιεχομενο των αρθρων.
Στις λεγομενες εγκυρες εφημεριδες της κεντροδεξιας και της κεντροαριστερας οι διευθυντες και οι αρχισυντακτες παραγγελουν αρθρα στους δημοσιογραφους οι οποιοι δουλευουν σε γραμμη σταχανοβιτικης παραγωγης για να περασει το μηνυμα της προπαγανδας του ιδιοκτητη.
Με τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ δεν εχω θεμα. Βαζουν οτι τους στελνω επισης, μπορει μονο να μου αλλαξουν λιγο τον τιτλο αν κρινουν οτι με την αλλαγη θα γινει πιο πιασαρικος.
.
Nτόναλντ Τραμπ εναντίον Μπιλ Γκέιτς : το έθνος-κράτος κατά της παγκοσμιοποίησης
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Nτόναλντ Τραμπ εναντίον Μπιλ Γκέιτς : το έθνος-κράτος κατά της παγκοσμιοποίησης
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Nτόναλντ Τραμπ εναντίον Μπιλ Γκέιτς : το έθνος-κράτος κατά της παγκοσμιοποίησης
ΤΑ αρθρα μου για την αντιπαγκοσμιοποιηση δεν ενδιαφερουν ετσι κι αλλιως τις μεγαλες "εγκυρες" εφημεριδες γιατι ειναι παγκοσμιοποιητικες ετσι κι αλλιως. Δεν υπαρχει περιπτωση πιχι να δημοσιευσει η Καθημερινη ή το Documento φιλοτραμπικα και φιλοBrexit αρθρα.
Υπαρχει μονο μια εφημεριδα απο τις λεγομενες εγκυρες που θα μπορουσε να δημοσιευσει τα συντηρητικοτερα απο τα αρθρα μου και αυτο μονο στο κυριακατικο φυλο της (που ειναι ανοιχτο σε ευρυτερες αποψεις). Με τον αρχισυντακτη της εχουμε συνεννοηθει να βρεθουμε να μιλησουμε αμεσως μετα τη ληξη της καραντινας.
.
Υπαρχει μονο μια εφημεριδα απο τις λεγομενες εγκυρες που θα μπορουσε να δημοσιευσει τα συντηρητικοτερα απο τα αρθρα μου και αυτο μονο στο κυριακατικο φυλο της (που ειναι ανοιχτο σε ευρυτερες αποψεις). Με τον αρχισυντακτη της εχουμε συνεννοηθει να βρεθουμε να μιλησουμε αμεσως μετα τη ληξη της καραντινας.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Αρίστος έγραψε:ΤΑ αρθρα μου για την αντιπαγκοσμιοποιηση δεν ενδιαφερουν ετσι κι αλλιως τις μεγαλες "εγκυρες" εφημεριδες γιατι ειναι παγκοσμιοποιητικες ετσι κι αλλιως. Δεν υπαρχει περιπτωση πιχι να δημοσιευσει η Καθημερινη ή το Documento φιλοτραμπικα και φιλοBrexit αρθρα.
.
Όταν έρθει στην εξουσία ο προφητευόμενος -εκ πενίας- βασιλεύς Ιωάνης (με ένα «ν»), δεσμεύομαι να σε προωθήσω στην ΕΡΤ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
ΩRIΩNAS7
Το ότι ο Αρίστος θεωρεί του Brexiters αντιπαγκοσμιοποιητές δείχνει την βαθύτατη πολιτική του άγνοια.
Το κακό με όλους τους Αριστους στον πλανήτη είναι ότι προωθούν την άγνοιά τους ως γνωση. Αυξάνουν έτσι τον Σκοταδισμό και αφήνουν τους μεγαλοκαρχαρίες και τα κοράκια του κεφαλαίου να κάνουν ανενόχλητα την δουλειά τους, όσο ο κόσμος κυνηγάει τα φαντασματα.
Το κακό με όλους τους Αριστους στον πλανήτη είναι ότι προωθούν την άγνοιά τους ως γνωση. Αυξάνουν έτσι τον Σκοταδισμό και αφήνουν τους μεγαλοκαρχαρίες και τα κοράκια του κεφαλαίου να κάνουν ανενόχλητα την δουλειά τους, όσο ο κόσμος κυνηγάει τα φαντασματα.
1 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Το ότι ο Αρίστος θεωρεί του Brexiters αντιπαγκοσμιοποιητές δείχνει την βαθύτατη πολιτική του άγνοια.
Η κατανόηση του όρου ''παγκοσμιοποίηση'' δε γίνεται μέσα από αναγνώσεις άρθρων πολιτικής σκοπιμότητας στο διαδίκτυο.
Χρειάζεται επισταμένη μελέτη ειδικών συγγραμμάτων που αναλύουν σε εύρος (με την έννοια των υπαρκτών ή δυνητικά υπαρκτών εναλλακτικών της) την κάθε της πολιτικο-οικονομική και κοινωνική έκφανση.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:Το ότι ο Αρίστος θεωρεί του Brexiters αντιπαγκοσμιοποιητές δείχνει την βαθύτατη πολιτική του άγνοια.
Η κατανόηση του όρου ''παγκοσμιοποίηση'' δε γίνεται μέσα από αναγνώσεις άρθρων πολιτικής σκοπιμότητας στο διαδίκτυο.
Χρειάζεται επισταμένη μελέτη ειδικών συγγραμμάτων που αναλύουν σε εύρος την κάθε της πολιτικο-οικονομική και κοινωνική έκφανση.
th_10177_0_small.jpg
οταν βρεις καιρο ..μα τι λεω εχεις καιρο παπαρα με την καραντινα ολο μεσα εισαι
γραψε κατι απο αυτο το βιβλιο και αμα δεν θες εδω ανοιξε ενα νημα ..θελω να διαβασω
και ειναι κριμα να το παραγειλω ξοδευοντας χρημα που πρεπει να τ φυλαξω για ωρες δυσκολες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
ΩRIΩNAS7
Ραν ταν πλαν έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:Το ότι ο Αρίστος θεωρεί του Brexiters αντιπαγκοσμιοποιητές δείχνει την βαθύτατη πολιτική του άγνοια.
Χρειάζεται επισταμένη μελέτη ειδικών συγγραμμάτων που αναλύουν σε εύρος (με την έννοια των υπαρκτών ή δυνητικά υπαρκτών εναλλακτικών της) την κάθε της πολιτικο-οικονομική και κοινωνική έκφανση.
th_10177_0_small.jpg
Σωστός.
Και ο Νεμο έχει δίκιο. Βάλε κάτι από το βιβλίο. Έστω φώτο από σελίδες.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:οταν βρεις καιρο ..μα τι λεω εχεις καιρο παπαρα με την καραντινα ολο μεσα εισαι
γραψε κατι απο αυτο το βιβλιο και αμα δεν θες εδω ανοιξε ενα νημα ..θελω να διαβασω
και ειναι κριμα να το παραγειλω ξοδευοντας χρημα που πρεπει να τ φυλαξω για ωρες δυσκολες
Σιγά μην κάτσω να αντιγράφω ρε. Έχω και δουλειές.
Κότες, γίδες, ποτίσματα, ραντίσματα, ξεχορτάριασμα, ξεσκάτισμα και τις διανομές φιαλών πετρογκάζ.
Να τώρα μόλις μπήκα μέσα γιατί μια γίδα σάλταρε το φράχτη και μου 'τρωγε τα μαρούλια.
Δώσε ρε γύφτο 90 ευρά να ανοίξει το μάτι σου και να ξεφύγεις από τον καθυστερημένο εθνικισμό.
Αλλιώς περίμενε να τελειώσω το ταχύρυθμο φροντιστήριο που κάνω για ανέβασμα φωτογραφιών από το κινητό στο φόρουμ.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:ΤΑ αρθρα μου για την αντιπαγκοσμιοποιηση δεν ενδιαφερουν ετσι κι αλλιως τις μεγαλες "εγκυρες" εφημεριδες γιατι ειναι παγκοσμιοποιητικες ετσι κι αλλιως.
Δεν ειναι αυτο, απλα ολες οι σοβαρες εφημεριδες εχουν ενα quality control απο το οποιο δεν περνας αλλιως θα γινουν ρεζιλι των σκυλιων. Αντιθετα ειναι απολυτα λογικο μια εφημεριδα που θεωρει ειδηση το 666 και τον Παισιο να δημοσιευει και σενα.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:ΤΑ αρθρα μου για την αντιπαγκοσμιοποιηση δεν ενδιαφερουν ετσι κι αλλιως τις μεγαλες "εγκυρες" εφημεριδες γιατι ειναι παγκοσμιοποιητικες ετσι κι αλλιως.
Δεν ειναι αυτο, απλα ολες οι σοβαρες εφημεριδες εχουν ενα quality control απο το οποιο δεν περνας αλλιως θα γινουν ρεζιλι των σκυλιων. Αντιθετα ειναι απολυτα λογικο μια εφημεριδα που θεωρει ειδηση το 666 και τον Παισιο να δημοσιευει και σενα.
α) Τα ονοματα που γραφουν στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ ειναι κατα μεσο ορο πολυ ανωτερα οποιασδηποτε εφημεριδας (και αναμεσα τους γραφουν ΚΑΙ κορυφαιοι απο εφημεριδες). Στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ λοιπον ειμαι αυτος που γραφει για θεματα παγκοσμιοποιησης και αντιπαγκοσμιοποιησης, καθως και θεματα Ευρωπαικης Ενωσης.
β) Δεν εχω κανει ποτε προταση σε εφημεριδα να γραψω και το λογο στον εχω εξηγησει. Δεν μ' ενδιαφερει να γινω δημοσιογραφος καριερας αλλα συγγραφεας. Η σχεση με την Ελευθερη Ωρα δεν ξεκινησε επειδη τους εκανα προταση αλλα επειδη αυτοι ξεκινησαν να ανεβαζουν αρθρα μου που εγραφα στο slpress και το εμαθα τυχαια. Τωρα τους στελνω οτι δημοσιευω και το ανεβαζουν. Μια περιπτωση και μονο για συνεργασια θα με ενδιεφερε με αλλη εφημεριδα και ειναι μονο για το κυριακατικο φυλο. Γιατι για να γραφω σε καθημερινη βαση δεν ενδιαφερομαι και δεν εχω και χρονο.
.
0 .
.
.