Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Απρ 2020, 17:36

Και επεται συνεχεια οχι μονο με την απαντηση αλλα και με οσα γραψω σε επομενα αρθρα.

Τα οποια απο περιεργεια θα τα διαβασει πολυ περισσοτερος κοσμος.

.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Απρ 2020, 17:39

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Αμφίβολα. Αυτά είναι αναμενόμενες σπασμωδικες αντιδρασεις.

Μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.

Το hoaxes μου εκανε τετοια διαφημιση που αλλοι θα πληρωναν γι' αυτη. :D

Και το λεω αυτο γιατι στον αντισυστημικο κοσμο που απευθυνομαι εγω το hoaxes ειναι ιδιαιτερα αντιπαθητικο.

Οποτε εφοσον απευθυνεται προσωπικα σε μενα (κατι που σπανια κανει) με ανεβαζει στα ματια των αναγνωστων μου.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 25 Απρ 2020, 17:56

Αρίστος έγραψε:

Και το λεω αυτο γιατι στον αντισυστημικο κοσμο που απευθυνομαι εγω το hoaxes ειναι ιδιαιτερα αντιπαθητικο.

Οποτε εφοσον απευθυνεται προσωπικα σε μενα με ανεβαζει στα ματια των αναγνωστων μου.

.

Τι δεν καταλαβαίνω; Οτι είσαι στο πάνθεον των πσεκαζμενων με τον Δημοπουλο και τον Μουρουτη;
Η δεν καταλαβα ότι το κοινό που απευθύνεσαι είναι οι ηλιθιοι που πιστεύουν σε Ελοχιμ-Νεφελίμ, Ατλανες και Δράκους;
Μήπως ότι εννοείς ότι δεν καταλαβα το πανελλήνιο ρεζιλίκι σου, που για προφανείς λόγους πας να το μετατρέψεις σε δήθεν διαφήμιση;

Ασε μας ρε Αρίστο. Γερός άνθρωπος, γίνεσαι ρεζίλι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Απρ 2020, 18:02

Καλα περιμενε να δεις την απαντηση μου και μετα θα δουμε ποιος ειναι ψεκασμενος.

Εσυ νομιζεις πως το hoaxes εχει το αλαθητο του Παπα.

Επανειλημμενα εχει συλληφθει αδιαβαστο.

.
0 .

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 25 Απρ 2020, 18:10

Αρίστος έγραψε:Καλα περιμενε να δεις την απαντηση μου και μετα θα δουμε ποιος ειναι ψεκασμενος.

Εσυ νομιζεις πως το hoaxes εχει το αλαθητο του Παπα.

Επανειλημμενα εχει συλληφθει αδιαβαστο.

.

Άσε μας μωρέ πσεκασμενε. Το άρθρο τους το διάβασες; Τι ακριβώς θα διαψεύσεις; Αν η απάντηση σου είναι το οτιδήποτε άλλο εκτός από διάψευση των όσων γράφουν, δεν θα είναι μια κατ ουσίαν απάντηση, αλλά μια προσπάθεια να στείλεις την μπάλα στην εξέδρα.
Και να τα διαψεύσεις δεν γίνεται, καθότι τα στοιχεία τους είναι αδιάσειστα. Οπότε τι μένει;
:giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 25 Απρ 2020, 18:51

Αρίστος έγραψε:

Και το λεω αυτο γιατι στον αντισυστημικο ψεκασμένο ημιμαθή κοσμο που απευθυνομαι εγω το hoaxes ειναι ιδιαιτερα αντιπαθητικο.

Οποτε εφοσον απευθυνεται προσωπικα σε μενα (κατι που σπανια κανει) με ανεβαζει στα ματια των αναγνωστων μου.

Fixed :yesyes:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Απρ 2020, 18:52

Πηξιμενταν.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 25 Απρ 2020, 18:55

Εικόνα

Πλέον είσαι hoaxer με πιστοποίηση :yesyes:
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 25 Απρ 2020, 19:00

Προέλλην έγραψε:Εικόνα

Πλέον είσαι hoaxer με πιστοποίηση :yesyes:

:laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Απρ 2020, 19:07

Καλο, ψαρωσα. :laugh1:

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”