Perseus1966 έγραψε:pluton έγραψε:
Ναι το είδα και εγώ, επιτυχημένο.
Πάντως Perseus1966 ήδη κατ επανάληψη έχω γράψει ότι στόχος δεν είναι της Δύσης η καταστροφή της Ρωσίας, στόχος είναι να πάψει πια να είναι υπολογίσιμη δύναμη.... Οι δυτικοί ροκανίζουν τα στρατιωτικά αποθέματα της Ρωσίας, για να φτάσουν οι Ρώσοι στρατιωτικά στο επίπεδο της 24ης Φεβρουαρίου θα χρειαστούν δεκαετίες.
Δόθηκε στην Δύση η μοναδική ευκαιρία να στερήσουν στην Ρωσία τρεις βασικές πηγές εσόδων :
Α Την εξαγωγή ΦΑ και πετρέλαιου, μέγα εισόδημα για την Ρωσία.
Β Την εξαγωγή σιταριού.
Γ Την εξαγωγη λιπασμάτων.
Τέλος κατάφεραν να περικυκλώσουν την Ρωσία και κυρίως να την απομονώσουν.
Για να εξαλείψουν τις συνέπειες όλων αυτών, η Ρωσία θα γονατίσει και θα δώσει σοβαρά ανταλλάγματα.
Κατά τα άλλα ο πόλεμος θα λήξει όταν το αποφασίσει η Δύση, ενδεχομένως χωρίς εμφανή νικητή η ηττημένο ... Αλλά στην πραγματικότητα την Ρωσία σβηστην απο τον χάρτη.
τους δικους τους ανθρωπους οχι τα ουκρανα
παντως μεχρι τωρα καταστρεφονται οι δυτικες οικονομιες και η ρωσσια εχει ξεφτυλισει το νατο ,μονο κωλο δεν εχετε δωσει ,ελπιζω να τον δωσετε και αυτον.
Δες αυτά μπορείς να τα πεις σε κοινό στην Ρωσία, στην Κίνα κλπ εσύ ζεις σε χώρα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, πες μου πραγματικά βλέπεις καμία καταστροφή της οικονομίας; Βλέπεις να υπάρχει το οποίο πρόβλημα στην ζωή μας;
Μη τρελαθουμε.
Οι Ρώσοι τρέχουν στα σύνορα να φύγουν από την Ρωσία όχι οι Γερμανοί.
Οι Ρώσοι κρύβονται να μη πάνε φαντάροι.
Οι Ρώσοι έχουν αποκλειστεί από τα πάντα, ακόμα και στους G20 o Πούτιν δεν τόλμησε να πάει, ο δε Λαβρωφ έψαχνε και δεν έβρισκε αεροδιάδρομο να πάει.
Οι Ρώσοι δεν βρίσκουν ανταλλακτικά για τ αεροπλάνα τους.
Οι Ρώσοι έχουν ελλείψεις στην οικονομία τους.
Όσο αφορά την πορεία του πολέμου, η ΕΕ είχε οπλικά από την ΕΣΣΔ που ήθελε να τα ξεφορτωθεί και τα ξεφορτώνεται πάνω στους Ρώσους, αντικαθιστά τον οπλισμό των κρατών με ΝΑΤΟικο οπλισμό χρησιμοποιωντας τα αποθηκευμενα όπλα της ΕΣΣΔ εναντίον της Ρωσίας... Ποιος χάνει;
Η Ρωσία εξαντλεί τον οπλισμό της και ηττάται, ενώ το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί άχρηστο σοβιετικό οπλισμό και νικά.
Όταν χρησιμοποιηθεί όλο το άχρηστο σοβιετικό στοκ σε μερικά χρόνια και αρχίσει να έχει η Ουκρανία δυτικά όπλα, τότε να δούμε πως θα αντιμετωπίσει τον ανώτερο δυτικό οπλισμό η εξαντλημένη Ρωσία.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».