Προέλλην έγραψε:Οι οπαδοί του Τραμπ είναι το αμερικανικό προλεταριάτο. Γι αυτό πονάνε οι παγκοσμιοποιητές και το βαθύ πλουτοκρατικό κράτος.
.
Ενα μεγαλο λαϊκ στο ποστ του μεγαλου αντιπαγκοσμιοποιητη Προελληνα και καλώς μας ξαναρθες

Προέλλην έγραψε:Οι οπαδοί του Τραμπ είναι το αμερικανικό προλεταριάτο. Γι αυτό πονάνε οι παγκοσμιοποιητές και το βαθύ πλουτοκρατικό κράτος.
.

ВладимирВладимирович έγραψε:Προέλλην έγραψε:Οι οπαδοί του Τραμπ είναι το αμερικανικό προλεταριάτο. Γι αυτό πονάνε οι παγκοσμιοποιητές και το βαθύ πλουτοκρατικό κράτος.
.
Ενα μεγαλο λαϊκ στο ποστ του μεγαλου αντιπαγκοσμιοποιητη Προελληνα και καλώς μας ξαναρθες
.gif)

ВладимирВладимирович έγραψε:Προέλλην έγραψε:Οι οπαδοί του Τραμπ είναι το αμερικανικό προλεταριάτο. Γι αυτό πονάνε οι παγκοσμιοποιητές και το βαθύ πλουτοκρατικό κράτος.
.
.gif)

Αρίστος έγραψε:Φρεσκο αρθρο μου στο new economy.
Αριστος 100% και στα καλυτερα του.
Αρίστος έγραψε:Bλέποντας αυτές τις μέρες, τις καθημερινές εικόνες από καταστροφές, λεηλασίες και πυρκαγιές στις ΗΠΑ έκανα αυθόρμητα μια σύγκριση με το δικό μας κίνημα των Αγανακτισμένων. Τους 6 μήνες του 2011 που κράτησε το κίνημα ήμουν σχεδόν καθημερινά με την παρέα μου στο Σύνταγμα.
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ησουν δηλαδη κανονικο μελος των Ελ. Χρ.? Νομιζα οτι ''γραφτηκες'' απλα για να κανεις χαζι τους ηλιθιους που εκαναν ομιλιες. Ρισπεκτ για την προοδο σου και την ειλικρινεια σου να το παραδεχθεις.
Ναι ήμουν μέλος, αλλά
Να σου πω κάτι; Μια φορά συναντηθήκαμε. Δεν υπήρχαν ουσιαστικά ποτέ. Στην Πλατεία μια φορά ήρθαν. Κάτι ραμολί ήταν. Και κάνα δυο 30αρηδες. Εγώ ήμουν 25. 10.λεπτα και μετά σκορπισαν.
Δεν ξέρω αν ξανασυντήθηκαν. Εγώ δεν τους ξανάδα πάντως.