Perseus1966 έγραψε:Κωλοφανταρα ειναι 50 αρηδες ,οσο και ναιθ ες να τους κανεις Επιλαρχους.
4 τανκς εδωσαν ,στο βιντεο φαινονται τα πληρωματα των δυο.
Δες το γαμημενο βιντεο δικο σας προπαγανδιστικο ειναι.
Τα άρματα μετακινούνται:
Α Με φορτηγά
Β Με τραίνα
Γ Με πλωτά μέσα.
Και στις τρεις περιπτώσεις υπάρχει ειδική διαδικασία ασφάλισης, εγώ δεν έκανα τέτοια εκπαίδευση. Στα τραίνα ξέρω ότι τα ασφαλίζουν σιδηροδρομικοί υπάλληλοι, στο Πόρτο Λάγος που γίνονται ασκήσεις μεταφοράς πλωτά δεν είχα πάει.
Εδώ μετακινούνται με φορτηγά, όταν φτάσουν στον προορισμό τους ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΑ μπαίνει οδηγός αρματιστης και σε κάθε άρμα υπάρχει οδηγός πεζός στρατιώτης και το άρμα κινείται στην ταχύτητα του πεζού, με σήματα χεριών του πεζού.
Τα άρματα παραδίδονται στον ορχο με πρωτόκολο παραλαβής παράδοσης... Κάποια επιτροπή τα παραδίδει και κάποιος τα παραλαμβάνει.
Εγώ πιστεύω ότι αυτοί οι τέσσερεις είναι επιτροπή παραλαβής και συνοδεύουν τα άρματα για να τα παραδώσουν.
Να είναι στρατιώτες σε μια συνάντηση υπουργών δύο χωρών και μάλιστα επιστρατοι το βρίσκω απίθανο... Ότι θέλει ας λέει το βίντεο, σου βάζω την διαδικασία, από κράτος σε κράτος δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά, και εμείς εκπαίδευση κατά τα πρότυπα των ΗΠΑ παίρνουμε και αυτοί εκεί αυτά τα πρότυπα θα χρησιμοποιούν.
Μετά την παραλαβή χρησιμοποιούνται σε πολεμικές επιχειρήσεις, αλλά μη νομίζεις ότι φεύγει μια Επιλαρχία από την Θεσσαλονίκη να πάει να πολεμήσει στον Έβρο, όχι μεταφέρεται με τον τρόπο που σου είπα πχ στην Κομοτηνή και μετά κινείται μόνο του, φύγαμε από τον Έβρο και πήγαμε στο Πετροχώρι για βολές πολλά άρματα... φυγαμε από Αυλώνα και πήγαμε Αλεποχώρι για αντιεροπορικες βολές, αεροπλάνα με ανεμουριο, πολλά άρματα.
Έξη μήνες πόλεμος στο Μπαχμούτ και δείτε την πρόοδο των Ρώσων.
https://www.facebook.com/10000036453111 ... 2SwdmztTl/Μια πόλη στ μέγεθος της Καβάλας.

Οι Ρώσοι δίνουν αυτή την εικόνα
FB_IMG_1677433553906.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».