pluton έγραψε:Perseus1966 έγραψε:και οπως εγραψα ΑΘΩΩΘΗΚΕ μετα θνατον απο το ιδιο δικαστηριο.
Το ζήτημα είναι ο Μιλόσεβιτς;
Εγώ έχω το θάρρος να πω ναι δεν ήξερα ότι πέθανε από καρδιά. Είχα μείνει στις εικόνες του δικαστηρίου.
Το ζήτημα είναι ότι η οποία δικαίωση η αθώωση γίνεται μετά θάνατον.
Το αν την γλυτώσει ο Πούτιν, θα το δούμε, αυτή την στιγμή έγινε κάτι σαν την βύθιση του Μόσχα, ο ηγέτης της Ρωσίας, επίσημα δεν μπορεί να βγει εκτός Ρωσίας ακίνδυνα, επίσημα θεωρείται εγκληματίας και αυτό είναι πρωτόγνωρο, δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα, ηγέτης μεγάλης χώρας να θεωρηθεί εγκληματίας.
Εγώ δεν θυμάμαι ούτε ηγέτη μικρής ανεγνωρισμενης χώρας να θεωρείται εγκληματίας, ενώ ηγείται κράτους, ακόμα και για τον Πινοσέτ που τέθηκε θέμα όταν ήταν συνταξιούχος μπορούσε να ταξιδέψει, η Αγγλία αρνήθηκε να τον εκδώσει στην Ισπανία, και επέστρεψε στην Χιλή, όπου δικάστηκε με τις ίδιες κατηγορίες και αθωώθηκε, μπήκε σε κατ οίκον περιορισμό για φορολογικά και πέθανε από καρδιά ....
Αυτή είναι η ουσία όχι πως πέθανε ο Μιλόσεβιτς. Αλλά έκανες την τρίχα τριχιά για να αποφύγεις την ουσία του θέματος και η ουσία είναι η απόφαση του ΔΠΔ.
οποιος κερδισει θα καθισει τους αλλους στο σκαμνι ,οποτε ετοιμαστειτε.