«Со стороны полиции насилие — это обязанность» — вице‑губернатор Петербурга об избиении посетителей бара силовиками во время рейда
9 декабря 2020, 15:20
Вице-губернатор Петербурга Евгений Елин объяснил избиение силовиками посетителей бара Commode во время ночного рейда тем, что его сотрудники сами не выпускали находившегося внутри полицейского в штатском. Об этом Елин сказал «Фонтанке».
«Жесткие силовые средства применялись только после того, как было оказано физическое воздействие на представителей органов власти. Сотрудника полиции и ККИ, которые были внутри, не выпускали, — сказал вице-губернатор. — Насилие для рестораторов в отношении жителей неприемлемо <..> Cо стороны полиции насилие — это обязанность».
........
https://zona.media/news/2020/12/09/spb-raid
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Ο αντιπρόεδρος της Αγίας Πετρούπολης, Yevgeny Yelin, απέδωσε τον ξυλοδαρμό των επισκεπτών στο μπαρ Commode από τις δυνάμεις ασφαλείας κατά τη διάρκεια της νυχτερινής επιδρομής από το γεγονός ότι οι ίδιοι οι αξιωματικοί του δεν απελευθέρωσαν τον αστυνομικό με πολιτικά ρούχα που ήταν μέσα. Ο Έλιν είπε στη Φοντάνκα για αυτό .
«Η σκληρή δύναμη χρησιμοποιήθηκε μόνο μετά την άσκηση σωματικής πίεσης στους εκπροσώπους των αρχών. Ο αστυνομικός και το ΚΚΙ που βρισκόταν στο εσωτερικό δεν είχαν τη δυνατότητα να φύγουν, είπε ο αντιπρόεδρος. - Η βία για τους εστιάτορες εναντίον κατοίκων είναι απαράδεκτη <..> Από την πλευρά της αστυνομίας, η βία είναι καθήκον. "
...........
Στο νήμα αυτό θα σας παρουσιάσω την αστυνομία των φιλολόγων που μας τσαμπουνάει ο @@@@####%%%&&&***^^^
Αστυνομία φιλολόγων Cо стороны полиции насилие — это обязанность
-
pluton
- Supreme poster

Αστυνομία φιλολόγων Cо стороны полиции насилие — это обязанность
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Re: Αστυνομία φιλολόγων Cо стороны полиции насилие — это обязанность
Российский МИД привел Финляндию в качестве примера страны, где полиция применяет насилие против мирных демонстрантов
https://yle.fi/uutiset/osasto/novosti/r ... v/11785186
Βλέπεις την φώτο ο φιλόλογος της αστυνομίας της Φιλανδίας ψεκάζει τον καθιστό φαντάσου να είχε να κάνει με αυτή με το ταγάρι "Δείρε με ρε". Ούτε ασπίδες, ούτε αλεξίσφαιρα γιλέκα, απλά το κουμπούρι όπως στο Φαρ Γουέστ....
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε τη Φινλανδία ως παράδειγμα χώρας όπου η αστυνομία χρησιμοποιεί βία κατά ειρηνικών διαδηλωτών
В октябре прошлого года полиция с помощью перцового аэрозоля разогнала участников экологической акции, перекрывших дорожное движение. Фото: Lukijan kuva
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, η αστυνομία χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού για να διαλύσει τους συμμετέχοντες στην περιβαλλοντική δράση, η οποία εμπόδισε την οδική κυκλοφορία.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
https://yle.fi/uutiset/osasto/novosti/r ... v/11785186
Βλέπεις την φώτο ο φιλόλογος της αστυνομίας της Φιλανδίας ψεκάζει τον καθιστό φαντάσου να είχε να κάνει με αυτή με το ταγάρι "Δείρε με ρε". Ούτε ασπίδες, ούτε αλεξίσφαιρα γιλέκα, απλά το κουμπούρι όπως στο Φαρ Γουέστ....
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε τη Φινλανδία ως παράδειγμα χώρας όπου η αστυνομία χρησιμοποιεί βία κατά ειρηνικών διαδηλωτών
В октябре прошлого года полиция с помощью перцового аэрозоля разогнала участников экологической акции, перекрывших дорожное движение. Фото: Lukijan kuva
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, η αστυνομία χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού για να διαλύσει τους συμμετέχοντες στην περιβαλλοντική δράση, η οποία εμπόδισε την οδική κυκλοφορία.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
nemo
- Supreme poster

και οι ιδιοι δεν πιστευουν αυτα που γραφουν καταβαθος θελουν μια αστυνομια στα προτυπα της σοβετιας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

https://www.youtube.com/watch?v=5WgEjw8cLJU
Разгон митинга 3 августа в Москве: жесткие задержания протестующих
Οι φιλόλογοι αστυνομικοί της Ρωσίας διάλυσαν μια διαδήλωση ... φυσικά απαγγέλοντας εδάφια από έργα του Ντοστογιέφσκι.
Ούτε διανοούντο να κάνουν νταηλίκια οι διαδηλωτές, σαν κότες οι Ρώσοι μπροστά στους φιλόλογους αστυνομικούς (φόβος και τρόμος).
Разгон митинга 3 августа в Москве: жесткие задержания протестующих
Οι φιλόλογοι αστυνομικοί της Ρωσίας διάλυσαν μια διαδήλωση ... φυσικά απαγγέλοντας εδάφια από έργα του Ντοστογιέφσκι.
Ούτε διανοούντο να κάνουν νταηλίκια οι διαδηλωτές, σαν κότες οι Ρώσοι μπροστά στους φιλόλογους αστυνομικούς (φόβος και τρόμος).
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

pluton έγραψε:Ούτε διανοούντο να κάνουν νταηλίκια οι διαδηλωτές, σαν κότες οι Ρώσοι μπροστά στους φιλόλογους αστυνομικούς (φόβος και τρόμος).
Ξερεις τι τους λεει ο νεαρος με το σακακι στο 2.20; Στην Ελλαδα οι μπραβοι του κουλη θα τον εσπασαν στο ξυλο κα θα του φυτευαν και κανα μολοτοφ για αυτα που λεει.
Βασικα ολο το βιντεο που εβαλες ειναι τεραστιο αυτογκολ σου

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
pluton
- Supreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε:pluton έγραψε:Ούτε διανοούντο να κάνουν νταηλίκια οι διαδηλωτές, σαν κότες οι Ρώσοι μπροστά στους φιλόλογους αστυνομικούς (φόβος και τρόμος).
Ξερεις τι τους λεει ο νεαρος με το σακακι στο 2.20; Στην Ελλαδα οι μπραβοι του κουλη θα τον εσπασαν στο ξυλο κα θα του φυτευαν και κανα μολοτοφ για αυτα που λεει.
Βασικα ολο το βιντεο που εβαλες ειναι τεραστιο αυτογκολ σου
Δεν ξέρω τι του λέει, εγώ Ελληνικά ξέρω και απ αυτά μόνο την Πελοποννησιακή διάλεκτο.
Αλλά βλέπω αφού μπαγλάρωσαν τους δύο πρώτους με πολύ φιλολογικό τρόπο, οι υπόλοιποι ούτε βλέφαρο δεν κούνησαν, ούτε μολότοφ διανοήθηκαν να ρίξουν, ούτε πεζοδρόμια να ξηλώσουν, ούτε ξύλα είχαν μαζί τους να τα χρησιμοποιήσουν για ρόπαλα, δηλαδή καμιά σχέση με την ντόπια αλητεία...
Θα μπορούσα να πω ότι πέρα από τους δύο πρώτους που προσπάθησαν να μη ακολουθήσουν (όχι κατά τον αλήτικό τρόπο που ξέρουμε από τον δικό μας υπόκοσμο) οι λοιποί ήταν πραγματικά διαδηλωτές φιλόλογοι... γιατί να χρησιμοποιήσουν τα μέσα που διάθεταν οι φιλόλογοι αστυνομικοί;
Ακόμα μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά των δημοσιογράφων και ότι δεν είδα βαμμένη την πόλη με σπρέι
Οι δικοί μας αν αντιμετώπιζαν τέτοιους κόσμιους διαδηλωτές και δημοσιογράφους θα τους κέρναγαν και καφεδάκι... τους διαδηλωτές τους έχει εκπαιδεύσει η Κα Γκε Μπε προφανώς να συμπεριφέρονται τόσο φιλολογικά.

0 .
-
vallon
- Supreme poster

πλούτωνα μάλλον πρέπει να ασφαλιστείς γιατί η ζωή σου κινδυνεύει στην Ελλάδα
ένα συμβολαιάκι ζωής ..;;;;;
δεν ξέρεις τι σου τυχαίνει
σήμερα είσαι όρθιος και αύριο ποιος ξέρει;

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
pluton
- Supreme poster

vallon έγραψε:πλούτωνα μάλλον πρέπει να ασφαλιστείς γιατί η ζωή σου κινδυνεύει στην Ελλάδα
Ναι αυτό είναι κάτι που με απασχολεί, όλη αυτή η αλητεία που κυκλοφορεί (με την προβιά του δημοκράτη) μπορεί να θελήσει ακόμα και αυτούς τους λίγους που τολμούν να μιλήσουν να τους στοχοποιήσουν, νομίζω ότι ήδη το έχουν κάνει σε κάποιους. Αυτά να τα βλέπετε εσείς.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

pluton έγραψε:vallon έγραψε:πλούτωνα μάλλον πρέπει να ασφαλιστείς γιατί η ζωή σου κινδυνεύει στην Ελλάδα
Ναι αυτό είναι κάτι που με απασχολεί, όλη αυτή η αλητεία που κυκλοφορεί (με την προβιά του δημοκράτη) μπορεί να θελήσει ακόμα και αυτούς τους λίγους που τολμούν να μιλήσουν να τους στοχοποιήσουν, νομίζω ότι ήδη το έχουν κάνει σε κάποιους. Αυτά να τα βλέπετε εσείς.
είναι λίγοι αυτοί που δεν υπέγραφαν την δήλωση μετανοίας στη Μακρόνησο
κι εσύ είσαι ένας από αυτούς
θέλω να πω εάν ήσουν εκεί,φτου κακιά η ώρα, είμαι σίγουρος ότι θα έμενες πιστός στα ιδεώδη του κομουνισμού
Προς τον κ. Πρόεδρον του Στρατοδικείου
Οι υπογεγραμμένοι οπλίται του Α΄ Τάγματος Σκαπανέων δηλούμεν υμίν και βροντοφωνάζομεν, ότι ουδεμίαν σχέσιν έχομεν με τον κομμουνισμόν και τας παραφυάδας αυτού καθώς και αποδοκιμάζομεν δια πολλοστήν φοράν τας εγκληματικάς πράξεις της αντεθνικής ανταρσίας, σκοπούσης τον σφαγιασμόν της φιλτάτης μας Πατρίδος, παραδιδούσης ταύτην εις τους εχθρούς μας Σλαύους. Παρακαλούμεν όπως η περίπτωσίς μας ληφθή σοβαρώς υπ’ όψιν, ώστε να αποδοθώμεν άσπιλοι εις τον Στρατόν και την κοινωνίαν και δράσωμεν εις τας επάλξεις του ιερού υπέρ βωμών και εστιών σημερινού αγώνος. Ζήτω η Μεγάλη μας Ελλάς! Ζήτω ο Βασιλεύς! Ζήτω ο Εθνικός Στρατός!
και οι μάρτυρες όμως καλό είναι να κοιτάζουν μια ώρα δύσκολη
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
pluton
- Supreme poster

vallon έγραψε:pluton έγραψε:
είναι λίγοι αυτοί που δεν υπέγραφαν την δήλωση μετανοίας στη Μακρόνησο
κι εσύ είσαι ένας από αυτούς
θέλω να πω εάν ήσουν εκεί,φτου κακιά η ώρα, είμαι σίγουρος ότι θα έμενες πιστός στα ιδεώδη του κομουνισμού
Προς τον κ. Πρόεδρον του Στρατοδικείου
Οι υπογεγραμμένοι οπλίται του Α΄ Τάγματος Σκαπανέων δηλούμεν υμίν και βροντοφωνάζομεν, ότι ουδεμίαν σχέσιν έχομεν με τον κομμουνισμόν και τας παραφυάδας αυτού καθώς και αποδοκιμάζομεν δια πολλοστήν φοράν τας εγκληματικάς πράξεις της αντεθνικής ανταρσίας, σκοπούσης τον σφαγιασμόν της φιλτάτης μας Πατρίδος, παραδιδούσης ταύτην εις τους εχθρούς μας Σλαύους. Παρακαλούμεν όπως η περίπτωσίς μας ληφθή σοβαρώς υπ’ όψιν, ώστε να αποδοθώμεν άσπιλοι εις τον Στρατόν και την κοινωνίαν και δράσωμεν εις τας επάλξεις του ιερού υπέρ βωμών και εστιών σημερινού αγώνος. Ζήτω η Μεγάλη μας Ελλάς! Ζήτω ο Βασιλεύς! Ζήτω ο Εθνικός Στρατός!
και οι μάρτυρες όμως καλό είναι να κοιτάζουν μια ώρα δύσκολη
Όχι δεν θα ήμουνα απ αυτούς, προσωπικά γνώρισα τον γιό ενός που δεν υπέγραψε (διαπιστωμένα) και μου είπε πολλές ιστορίες... πράγματι ήταν λίγοι, συνήθως αι μεγαλόσχημοι υπέγραφαν... και αυτού του ανθρώπου ο πατέρας ένας απλός ασήμαντος άνθρωπος ήταν ... έχω γνωρίσει πολλούς που πέρασαν από την Μακρόνησο πολλά λόγια, πολλές ιστορίες, όταν ήμουνα πολύ νέος επιδίωκα να ακούσω και να μάθω... πίστεψέ με είχα μάθει επειδή επιδίωξα πολλά (εξ άλλου έχουν γραφτεί πολλά βιβλία και πολλά είναι στην βιβλιοθήκη μου)... όπως και να γίνει μια μαύρη περίοδος ήταν για τον τόπο.
Τώρα διαβάζω τον ΒΠΠ του ντε Γκωλ πολύ μεγάλο βιβλίο, μου κάνει εντύπωση πως αντιμετώπισαν ανάλογες καταστάσεις, μου προκαλούν λύπη αυτά που γίνηκαν στην Ελλάδα.
1 .