Μεθαυριο.
Πεστε ευχες και συμβουλες.
Παντως στην τριτη ηλικια επισημα μπαινουμε στα 65 οποτε μην ακουσω τιποτα κουλα για χαμομηλια και θερμοφορες.
.
Kλείνω τα 60
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Kλείνω τα 60
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Spark
- Extreme poster

Re: Kλείνω τα 60
τι να σου πω, πολλά είναι.. είμαι μικρότερος σε ηλικία έχω κάνει διαθήκη και έσπρωξα επιταγές σε ορφανά...
/s3.gy.digital%2Fpharmacy2go%2Fuploads%2Fasset%2Fdata%2F24820%2Fprostavital.jpg)
/s3.gy.digital%2Fpharmacy2go%2Fuploads%2Fasset%2Fdata%2F24820%2Fprostavital.jpg)
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Δεν παιρνω φαρμακα, βιταμινες και προσθετικα διατροφης.
Καμια ασπιρινη μπορει να παρω αν φτασω 39 πυρετο, αντιβιωση οχι.
.
Καμια ασπιρινη μπορει να παρω αν φτασω 39 πυρετο, αντιβιωση οχι.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Να τα εκατοστήσεις και να σου σηκώνεται μέχρι τα βαθιά γεράματα χωρίς Βιάγκρα!
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Για μετα τα 65 εχω σταμπαρει κατι μειγματα φυτων και βοτανων που ανασταινουν και νεκρους. Και χωρις καρδιακες παρενεργειες απο οτι ακουω.
Προοδευει η επιστημη.
.
Προοδευει η επιστημη.
.
0 .
.
.
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Δεν φτουράνε αυτά. Αν πέσει, μετά θέλει ισχυρές χημείες για να ξανασηκωθεί. Αλλά υπάρχουν, so, no worries
Σαν πρόταση, κοίταξε να φέρεις ένα σέξι milf απο Ασία, να σου ομορφύνει την ζωή.

ΥΓ
Δήλωσε συμμετοχή και για το μπάτσελορ του Ραν στο Βιετνάμ, γιατί θα κλείσουν οι θέσεις.
Σαν πρόταση, κοίταξε να φέρεις ένα σέξι milf απο Ασία, να σου ομορφύνει την ζωή.

ΥΓ
Δήλωσε συμμετοχή και για το μπάτσελορ του Ραν στο Βιετνάμ, γιατί θα κλείσουν οι θέσεις.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Αρίστος
- Prediction Guru

To καλυτερο αφροδισιακο στην ηλικια μου ειναι απλα η πιπα.
Δυσκολα αποτυγχανω στο καθηκον μετα απο μια καλη πιπα.
Αν γυρω στα 65 χρειαστω πιο συνθετα πραγματα για να μου σηκωθει, πιχι πιπα μετα ανατολιτικου μασαζ στα τσακρας τοτε δεν θα διστασω να ακολουθησω την προταση σου.
.
Δυσκολα αποτυγχανω στο καθηκον μετα απο μια καλη πιπα.
Αν γυρω στα 65 χρειαστω πιο συνθετα πραγματα για να μου σηκωθει, πιχι πιπα μετα ανατολιτικου μασαζ στα τσακρας τοτε δεν θα διστασω να ακολουθησω την προταση σου.
.
0 .
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Επισης να σας πω πως το μεγαλυτερο μυστικο για μακροζωια και για σταθερη σεξουαλικη αναταση, οπως εγω τουλαχιστον πιστευω...
ειναι μπαινοντας στις κρισιμες δεκαετιες να χασεις ΟΛΑ τα περιττα κιλα.
Επειδη ειχα κολλημα με τα μεζεδακια, τις μπυρες με φιλους και τα γλυκα ειχα φτασει στα 94 κιλα.
Αποκτηνωση επισης με συνεχες φαγητο βλεποντας τις αγαπημενες μου σειρες.
Λοιπον αυτα κοπηκαν, φετος το καλοκαιρι χωρις καποια φοβερη διαιτα, απλα τρωγοντας σαν ανθρωπος και κανοντας πολυ φυσικη ασκηση...
εχασα 12 κιλα, πηγα στα 82 και ο στοχος ειναι να παω στα 72 και να αποχαιρετησω πιεσεις και καρδιοπαθειες τουλαχιστον για μια δεκαετια.
.
ειναι μπαινοντας στις κρισιμες δεκαετιες να χασεις ΟΛΑ τα περιττα κιλα.
Επειδη ειχα κολλημα με τα μεζεδακια, τις μπυρες με φιλους και τα γλυκα ειχα φτασει στα 94 κιλα.
Αποκτηνωση επισης με συνεχες φαγητο βλεποντας τις αγαπημενες μου σειρες.
Λοιπον αυτα κοπηκαν, φετος το καλοκαιρι χωρις καποια φοβερη διαιτα, απλα τρωγοντας σαν ανθρωπος και κανοντας πολυ φυσικη ασκηση...
εχασα 12 κιλα, πηγα στα 82 και ο στοχος ειναι να παω στα 72 και να αποχαιρετησω πιεσεις και καρδιοπαθειες τουλαχιστον για μια δεκαετια.
.
0 .
.
.
-
itteithe
- Extreme poster

Χρόνια καλά και γεμάτα εμπειρίες (όπως έχεις ήδη) 

0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
nemo
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:Μεθαυριο.
Πεστε ευχες και συμβουλες.
Παντως στην τριτη ηλικια επισημα μπαινουμε στα 65 οποτε μην ακουσω τιποτα κουλα για χαμομηλια και θερμοφορες.
.
Να τα χιλιάσεις αλλά μια και έχουμε την ευκαιρία να μας μιλήσεις για το σεξ σε αυτήν την ηλικία
πως είναι και τι πρέπει να προσέξουμε εμεις όταν φτάσουμε σε αυτήν την ηλικία
συν και για τις γυναίκες που συναντάς το πως είναι κάνοντας σεξ ...τι τις αρεσει κλπ
.gif)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου