nemo έγραψε:αλφα ρομεο πετρελαιο τετραπορτο ειμαι σε σκεψη να το παρω
Τα άλφα ρομέο βγάζουν συχνά βλάβες.
nemo έγραψε:αλφα ρομεο πετρελαιο τετραπορτο ειμαι σε σκεψη να το παρω
Adminović έγραψε:nemo έγραψε:αλφα ρομεο πετρελαιο τετραπορτο ειμαι σε σκεψη να το παρω
Τα άλφα ρομέο βγάζουν συχνά βλάβες.
Ραν ταν πλαν έγραψε:Καλό είναι να έχεις μια μικρή ιδέα περί μηχανολογικών.
Αυτό γιατί όταν αγοράζεις αυτοκίνητο με βάση τον εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό του θα έπρεπε να ξέρεις ότι
μηχανολογικά είναι ακριβώς το ίδιο με τουλάχιστον άλλα 10 μοντέλα του ίδιου τύπου.
Δηλαδή ίδιος κινητήρας, φρένα, αναρτήσεις και κιβώτια ταχυτήτων που χρησιμοποιούνται από πολλές μάρκες όπως
για παράδειγμα ένας κινητήρας πετρελαίου της ρενώ που χρησιμοποιείται ακόμα και από τη μερσεντές.
Στην ουσία λοιπόν δεν αγοράζεις διαφορετικό αυτοκίνητο αλλά διαφορετικό αμάξωμα ''χτισμένο'' πάνω
σε κοινή μηχανολογική βάση και πολλές φορές και πάνω στην ίδια πλατφόρμα.
Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν κάνουν και τίποτα άλλο.
Αξιοπιστία μηδέν σε περιφερειακά κινητήρα και υπό το μηδέν σε όλα τα υπόλοιπα.
Είχα μια 159 1.8Τ του 2009 και την έδωσα το 2012 και στο ενδιάμεσο πλήρωσα ακόμα ένα αυτοκίνητο σε πλακέτες.
Σε δυο μέρες ακινησία τα κωλοηλεκτρικά της άδειαζαν τη μπαταρία και έτρεχα να βρω γνωστό να τη βάλω μπρος με
μετάγγιση.
Τελευταίας ποιότητας ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά, έτριζε σαν ντενεκές το ταμπλό και τα φωτάκια (δείκτες) αναβόσβηναν
χωρίς αιτία σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Π.χ. άναβε ο δείκτης λαδιού και στη μέτρηση ήταν στο μάξιμουμ.
Γρύλοι στα παράθυρα δούλευαν όποτε ήθελαν και κάθε που έβρεχε περίμενα μια βδομάδα να στεγνώσουν για να
ξεβραχυκυκλώσουν.
8 λίτρα στα 100 έδινε η ''άλφα'' μικτή κατανάλωση 12 το λιγότερο έβαζα με συντηρητική οδήγηση.
Σε όλα πλην εκτός από το μεγαλειώδες κράτημα στις στροφές που έμπαινε κι έβγαινε σαν τρένο και στον εσωτερικό σχεδιασμό
που ήταν σαν διαστημόπλοιο.
Η ''άλφα'' βγάζει αυτοκίνητα γκομενοπαγίδες αλλά μέχρι εκεί και έτερον ουδέν.
Από τότε δεν ξανασχολήθηκα με ''άλφα'' και δεν έχω γνώμη για τα καινούργια μοντέλα αλλά αν πάρουμε υπόψη το
ιστορικό της εταιρείας σε ό,τι αφορά την αξιοπιστία και την ποιότητα πιθανόν και πάλι στο δρόμο για μια από τα ίδια
θα πρόκειται ό,τι κι αν γράφουν τα διαφημιστικά τους προσπέκτους.
Προέλλην έγραψε:Zηλεύετε τα προσεχώς ζουμερά ακτινίδια του νεοφυούς αγρότη ΓΓ,
Μη δείτε άνθρωπο που ξεφεύγει απο τα στεγανα του τυπικού σκιντζή ΕΛ δήθεν αγρότη, άνθρωπο που θα συνεισφέρει άμεσα στις εξαγωγές της χώρας.
Τι είστε; Aυτοί ακριβως
bizeli έγραψε:Και που λέτε στα απόνερα του flyover το μπιζέλι έφαγε μια πολύ άδικη κλήση, αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων.
bizeli έγραψε:Και που λέτε στα απόνερα του flyover το μπιζέλι έφαγε μια πολύ άδικη κλήση, αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων.
Ποιος; Εγώ.
Που πάω με τον σταυρό στο χέρι. Η πιο ευυπόληπτη πολίτης.
Πρώτη φορά στα 41 μου χρόνια μου ρθε να ψελλίσω τη φράση μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι.
Το πήρα πολύ κατάκαρδα.
Και όλα αυτά εξαιτίας του flyover.
Ποιος; Εγώ.
Πρώτη φορά στα 41 μου χρόνια μου ρθε να ψελλίσω τη φράση μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι.
Το πήρα πολύ κατάκαρδα.
Ποιος; Εγώ.
Το πήρα πολύ κατάκαρδα.