Υπάρχει Ελλάδα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Υπάρχει Ελλάδα;

Δημοσίευσηαπό nemo » Σήμερα, 19:18

επισης εκει που υπερτερουν οι σκουροχρωμοι δεν υπαρχουν ελ γιατι απλα τους κυνηγουν
οι σκουροχρωμοι με χιλιες δυο προφασεις ..οπως και εκει που υπαρχουν αλβανιδες
που δεν θελουν κοντα τους ελληνιδες ...οι ρολοι εχουν αντιστραφει

και να θελει να εργασθει ενας ελ οι συνθηκες το απαγορευουν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » Σήμερα, 19:42

nemo έγραψε:σε βετζιναδικο δεν εχω δει ελληνα ..θα μπορουσαν με καπιο τροπο να δωθουν αυτες οι θεσεις
σε νεους και γερους

Να ρωτήσεις πρώτα μέχρι πόσο μισθό είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι βενζινάδες, πόσα λεφτά σηκώνει η τσέπη τους αντικειμενικά να δώσουν,
και έπειτα να ρωτήσεις και τους ΕΛ νέους και γέρους αν θα έκαναν την δουλειά αυτή γι αυτά τα λεφτά, ή και αν θα την έκαναν γενικά.

Εν τω μεταξύ, είμαι σίγουρος ότι το 90% των βενζινάδων πουλάνε στους καφενέδες βαρύ πατριωτισμό, και ωρύονται κατά των πολιτικών.
Οι πολιτικοί στην ελληνική κοινωνία δρούν ως μία δικαιολογία για να δικαιολογεί ο καθένας αυτά που κάνει ή δεν κάνει.
Πχ, διάβαζα τις προάλλες έναν επιχειρηματία, που κορδωνόταν για τις αγορές του με μαύρα μετρητά που δεν πλήρωνε ΦΠΑ, και όταν τον ρωτούσαν αν φοροδιαφεύγει, έλεγε άσε με εμένα, εγώ τόσα που τους έδωσα φόρους, έπαιρνα διαμερίσματα, αποφεύγοντας φυσικά να πεί αν πλήρωνε όλους τους φόρους, λες και οι φόροι είναι ξεροκόμματο που θα πετάει όσο θέλει αυτός στο κράτος.
Και φυσικά, όταν κάτι τέτοιους τους φέρεις αντιμέτωπους με το αντικειμενικό γεγονός ότι είναι κλέφτες και αυτοί που σε σημαντικό βαθμό φταίνε για την χρεοκοπία, σε λένε κατευθείαν, ααα, εγώ κλέβω γιατί κλέβουν οι πολιτικοί, για να μην είμαι κορόϊδο.
Όπως καταλαβαίνεις, όλοι αυτοί έχουν ανάγκη κλέφτες πολιτικούς, αυτοί τους ψηφίζουν, τους αποζητούν, γιατί χρειάζονται κάποια δικαιολογία για να μπορούν να κλέβουν :dunno:

ΥΓ
Εσύ Νίμε, τι μισθό δίνεις στους εργάτες σου, τόσο ώστε να μπορούν να κάνουν οικογένεια, παιδιά, να πηγαίνουν στα νησάκια μας, κλπ; :D
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » Σήμερα, 19:50

οκ για να αλλαξει οποιαδηποτε πολιτικη και οχι μονο στην ελλαδα πρεπει να φτασει στο σημειο μηδεν ... οταν γινει κοινη παραδοχη στην πλειοψηφια ...τωρα υπαρχουν αρκετοι ακομη
που ισχυριζονται αυτα που λες

θα τα γραψω στο νημα για τους ηλιθιους οταν βρω χρονο

και κατι αλλο που θελω να σας πω οτι γραφω το γραφω γιατι το εζησα και οχι για κομματικο
εγωισμο ..δεν με ενδιαφερουν αυτα αμα δω κατι το σωστο να το λενε αριστεροι και αντιφα
θα το υποστηριξω ..αυτο το λεω γιατι ενας στο ασυλο των ανιατων μου ειπε πως οτι λεω
ειναι κομματικο γιατι κανενας πλεον δεν γραφει αυτο που αισθανεται στα φορα
και μου εκανε μεγαλη εντυπωση
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”