αλλη μια πληροφορια που λεει δεν πηραν το γνωστο μονοπατι απο το καταφυγιο
αλλα ενα πιο δυσκολο και αποτομο ...δηλαδη δεν πηραν αυτο που εγω πηρα για να ανεβω
και το παρατησα γιατι ηταν δυσκολο μεσα στον παγο αλλα πηγαν απο δυσκολοτερη διαδρομη
τα βλαμμενα .......θα περιμενω την ιατροδικαστικη ερευνα για να βεβαιωθω οτι πεθαναν
απο ασφυξια αλλιως δεν το πιστευω οτι πλακωθηκαν απο χιονι
και
ηταν ολοι τους ατεκνοι και μισοτρελοι
τι σκέφτεσαι τώρα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

χρονια πολλα ζαβα ! να μας μπει και να μας βγει με ολα τα καλα ευχομαι
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
pluton
- Supreme poster

Διετέλεσε υπουργός Παιδείας.
«Ο κ.Μητσοτάκης διακινεί μια φιλολογία περί αιώνιου φοιτητή. Δεν είμαι αιώνιος φοιτητής» σημείωσε ο Ν.Φίλης για να προσθέσει: «Δεν με μειώνει αυτό που κάνει παρότι το κάνει για να με προσβάλλει. Λυπάμαι που ο κ.Μητσοτάτης είναι ο υποκινητής αυτής της λάσπης που διακινείται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Νομίζει ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να στραπατσάρει το πρόσωπό μου, ή ακόμα χειρότερα το πρόσωπο της κυβέρνησης. Κρινόμαστε από το έργο μας και το ήθος μας. Δεν είμαι πριγκιπόπουλο, να με κρίνετε από αυτά που κάνω ως υπουργός και ως δημόσιο πρόσωπο» σημείωσε ο κ.Φίλης.
Φίλης: “Δεν είμαι αιώνιος φοιτητής” – “Ευτυχώς ο Θεός δεν ακούει τους Αμβρόσιους” | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney https://share.google/m4zrRGh5hPxmaKEr1
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

ΣΤΕΝΟ στρίμωγμα από επαγγελματικές, ακαδημαϊκές και προσωπικές υποχρεώσεις. Αλλά όλα καλά, γιατί, δεν είμεθα κοινοί θνητοί 

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts