Φτιάξτε το δικό σας παρεάκι.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: Φτιάξτε το δικό σας παρεάκι.

Δημοσίευσηαπό itteithe » 07 Φεβ 2019, 18:09

Δεν ξέρω, μου θύμισε έναν που κάνει εκπομπές τελεμάρκετινγκ, στυλ βελόπουλου, που μιλάει όλο για την ορθοδοξία και τέτοια ... πώς τον λένε μωρέ;
Ένας χοντρούλης είναι...

0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Φεβ 2019, 18:14

Παλιά (αλλά και ακόμη) θεωρούσα ότι και ο Άκης Πάνου θα ήταν μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα να υπάρχει στο τραπέζι σου να πιεις ένα ποτήρι κρασί.
Αλλά μετά από ένα αφιέρωμα που είδα για αυτόν διέκρινα ότι ήταν αρκετά εγωμανής και με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.
Αλλά σίγουρα σε απορροφούν οι κουβέντες του (και τα τραγούδια του). Έχει ωραίο και βαρύ λόγο.
Ιδιαίτερη περίπτωση ο Άκης Πάνου.
Θα ήθελα να τον είχα γνωρίσει.

Μετά, όμως, έκανε και το φονικό και ήρθε κι έδεσε το γλυκό.
Γάμησέ τα.
Πολύ θλιβερή η ιστορία του.

Στο αφιέρωμα που είδα, έλεγε ότι ο Άκης Πάνου καθοδόν για τη φυλακή και με συνοδεία αστυνομικών πέρασε από μια ταβέρνα όπου μέσα ήταν ο Στέλιος Καζαντζίδης.
Οι αστυνομικοί τον άφησαν για λίγο να μπει μέσα στο μαγαζί να χαιρετήσει τον φίλο του και κάθισαν μαζί σε ένα τραπέζι και ήπιαν ένα κρασάκι τραγουδώντας τα τραγούδια τους και οι αστυνομικοί ήταν λίγο πιο κει και τον περίμεναν. Μετά τον οδήγησαν πίσω στη φυλακή.
Πολύ δυνατή στιγμή εεεε;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Φεβ 2019, 18:15

itteithe έγραψε:

Μπράβο ρε συ.
Θα έσκαγα.
Αυτόν λέω.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 07 Φεβ 2019, 18:25

Με τον Καρυωτάκη θα ήθελα να κάνω παρέα. Αλλιώς με τον Ασίμοφ. Αν και με πεθαμένους κομματάκι δύσκολο να κάνεις παρέα.
0 .

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Φεβ 2019, 18:31

itteithe έγραψε:Με τον Καρυωτάκη θα ήθελα να κάνω παρέα. Αλλιώς με τον Ασίμοφ. Αν και με πεθαμένους κομματάκι δύσκολο να κάνεις παρέα.

Ωωωω φίλε ... βαριά παρέα διαλέγεις.
Παρέα υψηλών απαιτήσεων.
Θα πρέπει να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε μια τέτοια παρέα.
Δεν τον κόβω και για πολύ εύκολο άνθρωπο τον Καρυωτάκη.
Για ασίμοφ δεν ξέρω.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 07 Φεβ 2019, 18:52

Δεν ήταν δύσκολος άνθρωπος ο Καρυωτάκης, απλά πολύ κλειστός. Έχω υπάρξει τόσο κλειστός στο παρελθόν (όχι με αυτοκτονικές τάσεις βέβαια...) και μπορώ να κερδίσω την συμπάθεια τέτοιων ανθρώπων. Τα ποιήματά του και η προσωπική του ζωή δείχνουν πως ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος (no shit Sherlock) με αρκετούς προβληματισμούς και θα ήθελα να μπορούσα να μοιραστώ μαζί του αυτές τις σκέψεις και ανησυχίες.

Ο Ασίμοφ πρέπει να ήταν λίγο πιο δύσκολη περίπτωση γιατί έχω την αίσθηση οτι παίζει να ήταν και λιγάκι ψωνισμένος με το διανοητικό και πνευματικό του επίπεδο (ήταν και αντιπρόεδρος της Mensa) και ίσως να γινόταν λίγο μαλάκαs ώρες-ώρες. Παρ' όλ' αυτά, σίγουρα θα άξιζε να γινόσουν ο Simplicio του, ώστε να κάνετε ατέρμονες συζητήσεις για την ανθρώπινη φύση και ύπαρξη, την κοινωνία, το σύμπαν και γενικώς για τα πάντα όλα ναούμε.

Βέβαια ωραία όσα λέμε, το θέμα είναι όλοι αυτοί θα θέλανε να μας κάνουν παρέα;
0 .

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Φεβ 2019, 19:00

itteithe έγραψε:Δεν ήταν δύσκολος άνθρωπος ο Καρυωτάκης, απλά πολύ κλειστός. Έχω υπάρξει τόσο κλειστός στο παρελθόν (όχι με αυτοκτονικές τάσεις βέβαια...) και μπορώ να κερδίσω την συμπάθεια τέτοιων ανθρώπων. Τα ποιήματά του και η προσωπική του ζωή δείχνουν πως ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος (no shit Sherlock) με αρκετούς προβληματισμούς και θα ήθελα να μπορούσα να μοιραστώ μαζί του αυτές τις σκέψεις και ανησυχίες.

Ο Ασίμοφ πρέπει να ήταν λίγο πιο δύσκολη περίπτωση γιατί έχω την αίσθηση οτι παίζει να ήταν και λιγάκι ψωνισμένος με το διανοητικό και πνευματικό του επίπεδο (ήταν και αντιπρόεδρος της Mensa) και ίσως να γινόταν λίγο μαλάκαs ώρες-ώρες. Παρ' όλ' αυτά, σίγουρα θα άξιζε να γινόσουν ο Simplicio του, ώστε να κάνετε ατέρμονες συζητήσεις για την ανθρώπινη φύση και ύπαρξη, την κοινωνία, το σύμπαν και γενικώς για τα πάντα όλα ναούμε.

Βέβαια ωραία όσα λέμε, το θέμα είναι όλοι αυτοί θα θέλανε να μας κάνουν παρέα;

Πιστεύω ότι θα ταίριαζες με αυτούς που διάλεξες (ειδικά με Καρυωτάκη) για αυτούς τους λόγους που είπες, γιατί φαίνεσαι κι εσύ σοβαρός και μετρημένος άνθρωπος. Οπότε θεωρώ ότι έκανες καλές επιλογές.

Για το τελευταίο που είπες εγώ προσωπικά διάλεξα ανθρώπους που πιστεύω ότι θα μπορούσα να ανταποκριθώ στην παρέα τους και πιστεύω ότι θα μπορούσα να ενσωματωθώ.
Κάποιους άλλους πιο δύσκολους που διάλεξα θα ήθελα απλά να είμαι κάπου κοντά τους και ας τους ακούω μόνο και να τους παρατηρώ. Και ας μη με θέλουν για παρέα. :laugh1: Εγώ δε θα τους ενοχλώ πάντως.

Σιγά σιγά μου έρχονται κι άλλοι στο μυαλό που ανήκουν ή στη μια ή στην άλλη περίπτωση.
Σιγά σιγά θα τους βάζω.
Μην μπουκώσει η παρέα από τώρα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Φεβ 2019, 19:01

τα πράγματα είναι απλά
μπορώ να σας αφήσω να κάνετε παρέα με όποιον πλούσιο διάσημο κλπ θέλετε...

ετούτη όμως την κρατάω για πάρτη μου
:laugh1:
αυτή είναι γυναίκα....
:ligouri:

Εικόνα

αυτό το τοπικ έχει ψυχικές προεκτάσεις

δείχνει τις προτιμήσεις μας...
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Φεβ 2019, 19:04

Παρέα είπαμε, όχι τις φαντασιώσεις σας ....

έ-λ-ε-ο-ς

Τέσπα. δεκτό και το δικό σου.
Δε μου αρέσει να καταπιέζω.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Φεβ 2019, 19:05

Παιδιά σκέφτομαι έναν ... αλλά θα μου πετάξετε πολλά γιαούρτια.
:crying11:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”