Παραβιάζει κάποια νομοθεσία κάποιος όταν χρησιμοποιεί για αβατάρ εικόνα Vip;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: Παραβιάζει κάποια νομοθεσία κάποιος όταν χρησιμοποιεί για νικ εικόνα Vip;

Δημοσίευσηαπό itteithe » 13 Μαρ 2019, 15:17

vallon έγραψε:
λοιπόν,
καιρός να σοβαρευτούμε λίγο εδώ μέσα
εάν έχετε στήσει στοιχηματατζήδικο ενδιαφέρομαι για ένα ψιλό

πόσα δίνει ο Αρίστος;
είναι το αδιαφιλονίκητο τσαμπιόνι μας και σας προκαλώ

Αρίστος vs Νικος νβ ;

Αρίστος vs Λαχουρένιος ;;

Μερικές φορές είμαστε στο όριο για να κατηγορηθούμε για παράγκα, αλλά αν σου περισσεύουν μερικά ψιλά, στο επόμενο ματσάκι νήμα θα σε κάνω μένσιο. :zpsrojdu2mg:

Τώρα όσον αφορά τον Αρίστο, μην κάνεις το λάθος που κάνει ο Τσουκαλάς και παίζει άσσο στο Ολυμπιακό - Ρεάλ Μαδρίτης γιατί παρασύρεται από συναισθηματισμούς. Το στοίχημα είναι επιστήμη και είναι για λόρδους και λέιντις, όχι για λινάτσες και αυγολέμονους.
3 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Μαρ 2019, 15:43

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Το δευτερο ζητημα ειναι τι γινεται οταν ενας τυπος σαν τον Νικο μπαινει σε καθε νημα δικο μου γραφοντας απανωτες προσβολες (οι οποιες ηταν ο λογος να κλειδωσει το νημα για το συνοικεσιο) και βεβαια να ξεφυγει και το νημα για τα Fake news του ΣΚΑΙ.

Tο νημα για τον ΣΚΑΙ ξεφυγε επειδη αρχισες τις προσωπικες επιθεσεις εναντιον μου. Στην πορεια μαζευτηκαν και αλλα ροζ τσολια αναμεσα τους και ενας κλωνος σας που εχει γραφτει αποκλειστικα για να υπερασπιζεται εσενα και να βριζει εμενα και αλλους επικριτες σου.

Μην κλαιγεσαι λοιπον, ας ησουν κυριος.

H κατασταση ξεκινησε οταν ΕΣΥ και ο Νικος μπηκατε στο νημα για το συνοικεσιο και με θαβατε για δυο σελιδες χωρις να εχω ασχοληθει καθολου μαζι σας.

Το αποτελεσμα ηταν να κλειδωθει το νημα.

Μην μιλας λοιπον εσυ για κυριους.

Ειναι δικια σου η ευθυνη που ο Νικος εχει ξεφυγει.

Εσυ τον ενθαρρυνες και εσυ του εδωσες εδαφος να τα κανει ολα αυτα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Μαρ 2019, 16:45

Αρίστος έγραψε:H κατασταση ξεκινησε οταν ΕΣΥ και ο Νικολακης μπηκατε στο νημα για το συνοικεσιο και με θαβατε για δυο σελιδες χωρις να εχω ασχοληθει καθολου μαζι σας.

Το αποτελεσμα ηταν να κλειδωθει το νημα.

Μην μιλας λοιπον εσυ για κυριους.

Ειναι δικια σου η ευθυνη που ο Νικολακης εχει ξεφυγει.

Εσυ τον ενθαρρυνες και εσυ του εδωσες εδαφος να τα κανει ολα αυτα.

Σου λεω για το νημα του ΣΚΑΙ, μου λες για το νημα του προξενιου

Συγχυση
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

....

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 13 Μαρ 2019, 17:47

............
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Μαρ 2019, 18:08

itteithe έγραψε:
vallon έγραψε:
λοιπόν,
καιρός να σοβαρευτούμε λίγο εδώ μέσα
εάν έχετε στήσει στοιχηματατζήδικο ενδιαφέρομαι για ένα ψιλό

πόσα δίνει ο Αρίστος;
είναι το αδιαφιλονίκητο τσαμπιόνι μας και σας προκαλώ

Αρίστος vs Νικος νβ ;

Αρίστος vs Λαχουρένιος ;;

Μερικές φορές είμαστε στο όριο για να κατηγορηθούμε για παράγκα, αλλά αν σου περισσεύουν μερικά ψιλά, στο επόμενο ματσάκι νήμα θα σε κάνω μένσιο. :zpsrojdu2mg:

Τώρα όσον αφορά τον Αρίστο, μην κάνεις το λάθος που κάνει ο Τσουκαλάς και παίζει άσσο στο Ολυμπιακό - Ρεάλ Μαδρίτης γιατί παρασύρεται από συναισθηματισμούς. Το στοίχημα είναι επιστήμη και είναι για λόρδους και λέιντις, όχι για λινάτσες και αυγολέμονους.

μα ρε γμτ να μην έχω παίξει ούτε μια φορά στη ζωή μου στοίχημα;
τόσο άσχετος είμαι και θέλω να εντρυφήσω εις τις ατραπούς της θεάς τύχης...
:laugh1:
εδώ στο τζόκερ δεν θυμάμαι
πέντε συν ένα ή έξι συν ένα είναι οι αριθμοί...
:s_mad
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Παραβιάζει κάποια νομοθεσία κάποιος όταν χρησιμοποιεί για αβατάρ εικόνα Vip;

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Μαρ 2019, 21:37

Εικόνα

Μόλις ειδοποίησα τους διαχειριστές των πνευματικών δικαιωμάτων και προστασίας μνήμης ηρώων των René Goscinny και Maurice De Bevere για προσβολή ήρωα σκύλου μέσω συσχέτισής του με την Πελοπόννησο.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Παραβιάζει κάποια νομοθεσία κάποιος όταν χρησιμοποιεί για αβατάρ εικόνα Vip;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Μαρ 2019, 21:47

Παλι καλα που δεν τον συσχετισε με τον Πυργο Ηλειας. Δε θα γλυτωνε τα ισοβια. Τωρα θα φαει μολις 10-15 χρονια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 14 Μαρ 2019, 00:50

Αρίστος έγραψε:Ρωταω ολους, θα ρωτησω και τον Admin.

Ο NikosVy μου εκανε χθες μια επιθεση οτι προσβαλω νεκρους και θα μου κανει μηνυση το Ιδρυμα Ωναση.

Προσβολή νεκρού δεν υπάρχει επειδή απλά έβαλες τη φωτογραφία σαν άβαταρ.
Θα υπήρχε, αν και εφόσον ο λογαριασμός "Αρίστος" είχε προσβλητικό χαρακτήρα για τον Αριστοτέλη Ωνάση.
Άλλο θέμα τώρα αν οι κληρονόμοι του Αριστοτέλη Ωνάση θελήσουν να σου απαγορεύσουν να χρησιμοποιείς την εικόνα του χωρίς την συναίνεση τους (δικό τους θέμα, αν και το πιο πιθανό είναι να μην έχουν πρόβλημα με αυτή τη χρήση).

Από εκεί και πέρα, δεν συνιστά "απειλή" αυτό που σου έγραψε ο Νίκος Βυ.

Και καλό θα ήταν να χαλαρώσετε λίγο και να πέσουν οι τόνοι.
Θα πρέπει οι μεταξύ σας προσβολές, οι προσωπικές επιθέσεις, τα "Νικολάκη" και "Κωστάκη" κοκ να σταματήσουν.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”