Δημοσίευσηαπό NikosVy » 14 Αύγ 2019, 14:22
Ραν ταν πλαν έγραψε:Με αυτό το νήμα το μπιζέλι θέλει να μας τραβήξει την κουρτίνα της περσόνας και να δει τι κρύβεται από πίσω της.
Προβλέπω να πιάσει ταβάνι η προσωπική μας εξομολογητική ξεφτίλα αλλά δε γαμιέται. Ποιος γνωρίζει ποιον άλλωστε προσωπικά.
Μερικές φορές το αυτοξεβράκωμα μπροστά σε αγνώστους είναι απαραίτητο στοιχείο για να βγουν πέρα οι νύχτες ανώδυνα.
Τρία στοιχεία που ενώνουν τους φορουμίστες είναι α) η ακλόνητη πεποίθηση ότι δεν είναι δυνατόν να ταυτοποιηθεί κάποιος εφόσον χρησιμοποιεί ψευδώνυμο (ενώ καταγράφονται συνήθειες, τυπικές λέξεις-φράσεις που τις έχει προσθέσει κατά ριπάς σε παρόμοιες ιστοσελίδες ή σε μπαρούφες που λέει σε καφενεία) και τις οποίες στα φόρουμς συλλέγει η Google με την τεχνική της Search Engine Optimization. Οι φορουμίστες επιμένουν με το επιχείρημα ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η GOOGLE-ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΆΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ)
β) η ακλόνητη πεποίθηση ότι
η Google δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα (είναι σαν τον γέρο που καίει ξερά φύλλα και χόρτα στην αυλή της αγροικίας του ενώ πνέουν άνεμοι 8-10 μποφόρ με 40 βαθμούς-έχει largesse d' esprit)
γ) η ακλόνητη πεποίθηση ότι ...
δεν τον νοιάζει και αν ξεβρακωθεί.(πάλι, έχει largesse d' esprit)
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".