Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:βρες μια καραγκουνα να περνας καλα
Μακριά. Αυτές ακόμα σκουπίζουν τον κώλο τους με άχυρα.
Γιατί ρε συ, άσχημα είναι μια κεντροασιάτισσα απόγονος της Ορδής? (λ.χ. 2η απο αριστερά)

Adminović έγραψε:...μου στέλνει μια στο τόσο μηνύματα ότι κοίταζε παλιές φωτογραφίες και είδε τυχαία και κάποιες που ήμασταν μαζί και με θυμήθηκε και ρωτάει να μάθει πώς είμαι και τί κάνω (και κυρίως την ενδιαφέρει να μου πει εκείνη για τα προβλήματα που έχει στο γάμο της), πώς να το εκλαβω;![]()
Ότι μου την πέφτει;
Ότι απλά έχει πήξει με την τωρινή της ζωή και ψάχνει να βρει κάποιον να μιλήσει;
Ότι ισχύουν και τα δύο;

Adminović έγραψε:μόνο με Σερβοκροάτισσες εκ Θεσσαλίας μπλέκουμε λαίμαι.

Adminović έγραψε:Να ξεκαθαρίσω ότι δεν με ενδιαφέρει να έχω νταραβέρι με την τύπισσα. Ούτως ή άλλως έχει παχύνει κιόλας αρκετά από τότε που παντρεύτηκε και δεν είναι όπως την ήξερα εγώ.![]()
Ο λόγος που χωρίσαμε είναι ότι αυτή ήθελε να της φορέσω δαχτυλίδι και εγώ αρνήθηκα. Οπότε αποφασίσαμε να πάρει καθένας το δρόμο του, αυτή βρήκε μετά κάποιον που της το φόρεσε το δαχτυλίδι και τώρα μάλλον δεν είναι και ιδιαίτερα χαρούμενη.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μου στέλνει τέτοια μηνύματα μια στο τρίμηνο περίπου, ενώ παλιά (δηλαδή μετά που είχαμε χωρίσει) το πολύ πολύ να λέγαμε κάνα χρόνια πολλά.
ΥΓ. Νέμο μόνο με Σερβοκροάτισσες εκ Θεσσαλίας μπλέκουμε λαίμαι.

Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:Να ξεκαθαρίσω ότι δεν με ενδιαφέρει να έχω νταραβέρι με την τύπισσα. Ούτως ή άλλως έχει παχύνει κιόλας αρκετά από τότε που παντρεύτηκε και δεν είναι όπως την ήξερα εγώ.![]()
Ο λόγος που χωρίσαμε είναι ότι αυτή ήθελε να της φορέσω δαχτυλίδι και εγώ αρνήθηκα. Οπότε αποφασίσαμε να πάρει καθένας το δρόμο του, αυτή βρήκε μετά κάποιον που της το φόρεσε το δαχτυλίδι και τώρα μάλλον δεν είναι και ιδιαίτερα χαρούμενη.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μου στέλνει τέτοια μηνύματα μια στο τρίμηνο περίπου, ενώ παλιά (δηλαδή μετά που είχαμε χωρίσει) το πολύ πολύ να λέγαμε κάνα χρόνια πολλά.
ΥΓ. Νέμο μόνο με Σερβοκροάτισσες εκ Θεσσαλίας μπλέκουμε λαίμαι.
Τεξτμπουκ περιπτωση χοντροκωλας, χωρις παρεξηγηση. Απορω τι τους θελουν τους γαμους αφου δεν τις/τους ικανοποιουν.

Λαχουρένιος έγραψε:Θελει προσοχη γιατι η χοντροκωλα μπορει να μπλοφαρει ομως