Τί μαλακίες γράφετε ρε;
ΕΓΩ έχω ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ από τον πρέσβη της Μαδαγασκάρης, που ανατρέπουν ΠΛΗΡΩΣ όσα γράφετε ΕΔΩ.
Αρχίζω με το πρώτο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ και 8a υπάρκσει και synexeia.
ΔΟΚΟΥΜΕΝΤΟ υπ’ αριθ. 43356-2345-7458-0569
Ο πρέσβης της Μαδαγασκάρης στην Μπουρκίνα Φάσο, Ε.G Makuba προς τον Υπουργό Άμυνας S.D. Ogbeche.
Τηλεγράφημα
Νο183.13 30 Φεβρουαρίου / 22 Μαρτίου 1945
Αντίγραφο εις Άμστερνταμ, Λονδίνο και στις παραδουνάβιες χώρες.
Αναφέρομαι στο προγενέστερο τηλεγράφημα Νο Α69-23/1908.
Παράθεση
<<Μετά την σύσκεψη του εκτάκτου Υπουργικού Συμβουλίου που έγινε σήμερα, ο Πρόεδρος μας διαβεβαίωσε, τους δύο υφυπουργούς μου και εμένα, και μας δήλωσε ότι, αν και ο Βασιλιάς έχει ζητήσει αναβολή μέχρι αύριο πρωί για να σκεφθεί αφού πρώτα εξετάσει το VAR, θέλει εν τούτοις να να να μας γνωρίσει επίσημα ότι η κυβέρνηση δεν ήρε την από φαση να προσφέρει στις δυνάμεις της Ανωτάτης Αρχής τη συνεργασία της Μαδαγασκάρης στις επιχειρήσεις εναντίον των κο8μμουνιστών θέτοντας στη διάθεση των συμμάχων μιας μεραρχίας αποτελούμενης από 25.000 άνδρες και όλο το ναυτικό. Πίστεψε απαραίτητο να μας βεβαιώσει gia μια ακόμα φορά ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει κομμουνιστικόν κίνδυνον και θα πρέπει οι σύμμαχοι όπως επέμβουν άμεσα, αφού χαιρετίσουν τον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στην Άνω Ραχούλα. Σε περίπτωση που ο Βασιλιάς δεν αποφασίσει ευνοϊκά (κάτι το οποίο είναι λίγο πολύ πιθανόν) Ο Proedros θα υποβάλει την παραίτηση του με όλο το υπουργικό Συμβούλιο.>>??
Παράθεση
<<Αν αυτή η πρόταση δεν γίνει δεκτή από την Ανώτατη Αρχή θα υποβάλλει μόνο την παραίτηση του, διότι δεν θα του είναι δυνατόν να παραμείνει, αφού έχει τόσο εκτεθεί μπροστά στους αντιπροσώπους της Αυστρίας, Γερμανίας, Σουηδίας, Αυστραλίας και Τουρκίας στην Αθήνα. Το Υπουργικό Συμβούλιο θα κρατήσει τον παρόντα του πολιτικό προσανατολισμό. Ο Proedros ελπίζει πως η ανάμ3ιξη της Ελλά δος θα βοηθήσει και θα ευνοήσει την αντιμετώπιση του κομμου8νιστικού κινδynou. Με κάθε τρόπο το μέτωπο της Μακεδονίας θα προφυλαχθεί από τον σχηματισμό μιας μεραρχίας που θα αντικαταστήσει αυτή που θα αναχωρήσει για την Πέρα Χώρα. Βρίσκω την ευκαιρία να σας δηλώσω ότι οτιδήποτε σχετικό με το τηλεγράφημα μου Νο 878/7/12BC, είναι εν αγνοία των συναδέλφων μου. >>
ΝΑ το σχετικο εγγραφο
ΥΓ 1. Για να σας δω τώρα, που δεν μπορείτε με τίποτα να ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΕ τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ μου.
ΥΓ 2. Κατεβαστε τα πριν τα σβήσουν. Ηδη καποια κο8μο8νια εδώ μεσα μου την πεφτουν να τους βρισω και να διαγραφω.