Eπιχείρηση στα Τσιμπουκέλια 1913,5: Ο ουρακοτάγκος πετάει καρύδες στον Μπούν Ταϋγλεντάν

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Eπιχείρηση στα Τσιμπουκέλια 1913,5: Ο ουρακοτάγκος πετάει καρύδες στον Μπούν Ταϋγλεντάν

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 23 Δεκ 2019, 23:05

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Αυτά που είχε βάλει ο ΤΑΥ ήταν αληθινά. Τους είπα να περιμένουν λίγο και θα ψάξω εγώ το διαδίκτυο και κάποια βιβλία που έχω να βάλω παραπομπές. Για όσα θα έβρισκα θα μπορούσαν να μείνουν. Αλλά δεν ήθελαν να περιμένουν. :o

Αποκλείεται. Τα τσαρικά αρχεία, τα έχει μόνο ο Ταϋγλέντης και τον παρακαλάνε μπίτε σιούν οι Γερμανοί να τους δώσει να κάνουν καριέρα, όπως εγώ έχω μόνο τα θιβετιανά. Που θα τα βρείς εσύ κύριος στο "διαδίκτυο" και σε "κάποια βιβλία" :s_no
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Eπιχείρηση στα Τσιμπουκέλια 1913,5: Ο ουρακοτάγκος πετάει καρύδες στον Μπούν Ταϋγλεντάν

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 23 Δεκ 2019, 23:20

Θα έρθω κι εγώ φίλε Ταϋγλέντη εκει που αναφέρεις :smoke06:
οπως ξερετε ΕΓΩ μιλαω με ντοκουμεντα
Μερικα απο αυτα ερχονται για πρωτη φορα στην δημοσιοτητα
εδω θα μου τα σβήσουν (εξ αρχης, φαινοταν) και πιστευω ο χωρος που αναφερεται ειναι ο καταλληλος για να με φιλοξενησει
εδω θελουν πηγες και μαλακιες
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 23 Δεκ 2019, 23:39

Ε όχι και στη γενική συζήτηση, το νήμα είναι ιστορικό!

Με βλέπω να πηγαίνω εκεί στο ταϋγετάδικο που το 99% των νημάτων τα άνοιξε και τα συντηρεί ένας συναγωνιστής νταινταλος με άβαταρ:

Εικόνα
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Δεκ 2019, 03:26

Τί μαλακίες γράφετε ρε;
ΕΓΩ έχω ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ από τον πρέσβη της Μαδαγασκάρης, που ανατρέπουν ΠΛΗΡΩΣ όσα γράφετε ΕΔΩ.

Αρχίζω με το πρώτο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ και 8a υπάρκσει και synexeia. :yesyes:

ΔΟΚΟΥΜΕΝΤΟ υπ’ αριθ. 43356-2345-7458-0569

Ο πρέσβης της Μαδαγασκάρης στην Μπουρκίνα Φάσο, Ε.G Makuba προς τον Υπουργό Άμυνας S.D. Ogbeche.
Τηλεγράφημα
Νο183.13 30 Φεβρουαρίου / 22 Μαρτίου 1945
Αντίγραφο εις Άμστερνταμ, Λονδίνο και στις παραδουνάβιες χώρες.
Αναφέρομαι στο προγενέστερο τηλεγράφημα Νο Α69-23/1908.
Παράθεση
<<Μετά την σύσκεψη του εκτάκτου Υπουργικού Συμβουλίου που έγινε σήμερα, ο Πρόεδρος μας διαβεβαίωσε, τους δύο υφυπουργούς μου και εμένα, και μας δήλωσε ότι, αν και ο Βασιλιάς έχει ζητήσει αναβολή μέχρι αύριο πρωί για να σκεφθεί αφού πρώτα εξετάσει το VAR, θέλει εν τούτοις να να να μας γνωρίσει επίσημα ότι η κυβέρνηση δεν ήρε την από φαση να προσφέρει στις δυνάμεις της Ανωτάτης Αρχής τη συνεργασία της Μαδαγασκάρης στις επιχειρήσεις εναντίον των κο8μμουνιστών θέτοντας στη διάθεση των συμμάχων μιας μεραρχίας αποτελούμενης από 25.000 άνδρες και όλο το ναυτικό. Πίστεψε απαραίτητο να μας βεβαιώσει gia μια ακόμα φορά ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει κομμουνιστικόν κίνδυνον και θα πρέπει οι σύμμαχοι όπως επέμβουν άμεσα, αφού χαιρετίσουν τον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στην Άνω Ραχούλα. Σε περίπτωση που ο Βασιλιάς δεν αποφασίσει ευνοϊκά (κάτι το οποίο είναι λίγο πολύ πιθανόν) Ο Proedros θα υποβάλει την παραίτηση του με όλο το υπουργικό Συμβούλιο.>>??
Παράθεση
<<Αν αυτή η πρόταση δεν γίνει δεκτή από την Ανώτατη Αρχή θα υποβάλλει μόνο την παραίτηση του, διότι δεν θα του είναι δυνατόν να παραμείνει, αφού έχει τόσο εκτεθεί μπροστά στους αντιπροσώπους της Αυστρίας, Γερμανίας, Σουηδίας, Αυστραλίας και Τουρκίας στην Αθήνα. Το Υπουργικό Συμβούλιο θα κρατήσει τον παρόντα του πολιτικό προσανατολισμό. Ο Proedros ελπίζει πως η ανάμ3ιξη της Ελλά δος θα βοηθήσει και θα ευνοήσει την αντιμετώπιση του κομμου8νιστικού κινδynou. Με κάθε τρόπο το μέτωπο της Μακεδονίας θα προφυλαχθεί από τον σχηματισμό μιας μεραρχίας που θα αντικαταστήσει αυτή που θα αναχωρήσει για την Πέρα Χώρα. Βρίσκω την ευκαιρία να σας δηλώσω ότι οτιδήποτε σχετικό με το τηλεγράφημα μου Νο 878/7/12BC, είναι εν αγνοία των συναδέλφων μου. >>
ΝΑ το σχετικο εγγραφο

ΥΓ 1. Για να σας δω τώρα, που δεν μπορείτε με τίποτα να ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΕ τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ μου.
ΥΓ 2. Κατεβαστε τα πριν τα σβήσουν. Ηδη καποια κο8μο8νια εδώ μεσα μου την πεφτουν να τους βρισω και να διαγραφω.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Δεκ 2019, 13:14

TAYGETHS έγραψε:εσβυσαν το δικο μου σοβαρο δημοσίευμα για τα δαρδανελια και αφησαν αυτό το εκτρωμα επίτηδες Σαν δεν ντρεπεστε οι συντονιστες.
Ας μην βρισω αγρια όπως ταιριαζει στην περιπτωση δειχνω προς το παρον ψυχραιμα αλλα δεν υπόσχομαι για αργοτερα.
το ανεμανα εξ αλλου.

Σοβαρη συζητηση δεν μπορουν να κανουν .Συχαινομαι με την παρακμη σας.Οποιος είναι μαγκας ας με αντικρουσει με επιχειρηματα.Μπορει;δεν μπορει.

θα το ξαναβαλω όμως για να σας την σπασω μεχρι να με διαγράψετε.

Μαθε ελληνικα. Το παιζεις και πατριωταρας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Δεκ 2019, 13:14

Προέλλην έγραψε:Tσούζουν τα αρχεία Θιβέτ, φαίνεται.

Κάτσε αναπαυτικά, εδώ θα δούμε και για τους 85 αρχειομαρξισταί εθνικόφρονες θιβετιανούς που εκτελέστηκαν στην Παπούα απο τους Ερυθρούς Τσέτνικ της Μαλαισίας.

Τομπουστη :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 24 Δεκ 2019, 14:01

Εγώ πάντως δεν μπορώ να το πιστέψω πως έμεινε αυτή η τρολονηματοπαπάρα ( έστω και στην Γενική Συζήτηση ) και σβήστηκε του Ταϋγέτη. :shiit: Δεν κρατούσατε και του Ταϋγέτη στην Γενική Συζήτηση ; :ideaaa: Αλλά και εκεί θα υπήρχε ο κίνδυνος να το θεωρήσει κάποιος αυτό που ακριβώς ήταν : Ιστορία. :pardon: :xex4:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 24 Δεκ 2019, 15:44

TAYGETHS έγραψε:Οποιος είναι μαγκας ας με αντικρουσει με επιχειρηματα.Μπορει;δεν μπορει.

Αν είσαι αντρας απαντησε ρε!
NikosVy έγραψε:α) Με την κριτική της εφημερίδας Πράβντα στο άρθρο «Αλήθεια» κατά του Σοστακόβιτς για την όπερά του «Λαίδη Μάκβεθ».

β) Με τη μουσική ανάλυση και αξιολόγηση του αντιστασιακού τραγουδιού «Τι τα θέλουμε τα όπλα» που είναι αντιγραφή της μελωδίας του ρώσικου τραγουδιού «Στένκα Ράζην». Ποιο καθίκι έκανε τη σύνθεση αυτή στο βουνό και πως ανταμοίφθηκε γι’ αυτή;

γ) Με τη μουσική ανάλυση και αξιολόγηση του αντιστασιακού τραγουδιού «Η Σημαία» με το τραγικό περιεχόμενο τη σημαία που καλύπτει τους προδομένους νεκρούς αγωνιστές, που είναι αντιγραφή του γνωστού γερμανικού τραγουδιού «Ω έλαττο»

δ) Με ποιο ακριβώς αιτιολογικό το 1945 οι κομμουνιστές πηγαίνανε στο κέντρο που τραγουδούσε ο Βαμβακάρης και του ζητούσαν να σταματήσει να παίζει τα τα ρεμπέτικα, ως χασικλίδικα τραγούδια, και γιατί, αντίθετα, οι χίτες του έλεγαν να παίζει ό,τι θέλει. Ποια είναι η άποψή σου ως αντικομουνιστή και πως τη θεμελιώνεις;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Δεκ 2019, 16:00

μετεφεραν εδώ το δικο μου σοβαρο δημοσίευμα για τα τσιμβουκελια και αφησαν εκεινο το εκτρωμα επίτηδες Σαν δεν ντρεπεστε οι συντονιστες.
Ας μην βρισω αγρια όπως ταιριαζει στην περιπτωση δειχνω προς το παρον ψυχραιμα αλλα δεν υπόσχομαι για αργοτερα.
το ανεμανα εξ αλλου.

Σοβαρη συζητηση δεν μπορουν να κανουν .Συχαινομαι με την παρακμη σας.Οποιος είναι μαγκας ας με αντικρουσει με επιχειρηματα.Μπορει;δεν μπορει.

θα το ξαναβαλω στην ιστορια όμως για να σας την σπασω μεχρι να με διαγράψετε.
1 .
Ich bereue nichts

TAYGETHS
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό TAYGETHS » 24 Δεκ 2019, 18:14

να πατε να γαμηθειτε αλητες
στο διαβολο παλιοτομαρα εχασα τρεις μερες μαζι σας.
0 .
Οποιος κανει εγκλημα και το μετανοιωνει είναι ανθρωπος.Οποιος καμαρωνει για αυτό είναι κομμουνιστης.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”