Ευτυχισμένο το 2020!!!!
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
bizeli
- Moderator

Re: Ευτυχισμένο το 2020!!!!
Σε λίγες ώρες φεύγει το μπουρδελο20.
Αν δεν ήταν ο κορωνοιός, σε προσωπικό επίπεδο δε θα έλεγα ότι ήταν και τελείως σκατοχρονιά.
Αν δεν ήταν ο κορωνοιός, σε προσωπικό επίπεδο δε θα έλεγα ότι ήταν και τελείως σκατοχρονιά.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

bizeli έγραψε:Σε λίγες ώρες φεύγει το μπουρδελο20.
Ε ποιος μας ευχήθηκε Καλή χρονιά πρώτος πρώτος; ο οργισμένος...!!!!!!
τι να περιμένεις τώρα ...

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
bizeli
- Moderator

Εγώ θα κλείσω τη φετινή χρονιά με κάτι που μου έμαθε το 2020.
"Αν ένα πρόβλημα σου φαίνεται μεγάλο, συνήθως είναι μεγαλύτερο στο κεφάλι σου."
bizeli
"Αν ένα πρόβλημα σου φαίνεται μεγάλο, συνήθως είναι μεγαλύτερο στο κεφάλι σου."
bizeli
0 .
-
bizeli
- Moderator

Καθίστε να βάλω το κανονικό να στανιάρουμε γιατί μου πέσαν τα αυτιά με το άλλο
Τώρα μάλιστα
Τώρα μάλιστα
0 .
-
bizeli
- Moderator

Τώρα που άκουγα τον alice cooper μου ρθε μια ιστορία να σας πω.
Είχα γνωρίσει μια κοπέλα παλιά, συνάδελφος ήταν, που είχε πολύ εκκεντρική εμφάνιση και πολύ εκκεντρικό χαρακτήρα.
Παρέπεμπε πολύ σε κακιάς ποιότητας μπουζουξού. Λες και είχε ξεμείνει στην εποχή του 80.
Παρόλα αυτά είχε ένα βιογραφικό μέχρι τον θεό. Σπουδές, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, ξένες γλώσσες, κοσμογυρισμένη ... ό,τι θέλετε είχε.
Που λέτε εκείνο το διάστημα είχαμε αναλάβει ένα project να υλοποιήσουμε και συνεργαστήκαμε διάφορα σχολεία.
Έτσι την γνώρισα και αυτήν. Την ήξερα, βέβαια, ως συνάδελφο, αλλά δεν είχε τύχει μέχρι τότε να γνωριστούμε καλύτερα.
Κατά τη διάρκεια αυτού του project κάναμε διάφορες συναντήσεις κι εγώ έτυχε να είμαι στην ίδια ομάδα με αυτήν.
Ε και μια φορά, αφού τελειώσαμε τη συνάντηση, λέμε δεν πάμε για κανένα ποτό;
Και βγαίνουμε 3 κορίτσια. Εγώ, αυτή και μια άλλη.
Πάμε σε ένα μπαράκι που ήταν ψιλοάδειο (καθημερινή στην επαρχία τι περιμένετε;) και καθόμαστε σε ένα τραπέζι.
Στην ουσία μέσα στο μαγαζί ήταν ο μπάρμαν, κάτι ξεχασμένοι στο μπαρ που ήταν γνωστοί του μπάρμαν, 1-2 παρέες κι εμείς.
Και που λέτε αυτό το μπαράκι αποδείχθηκε χαρντροκάδικο έως χεβιμεταλλάδικο.
Βαρούσε άσχημα χεβι μέταλ. Εγώ από αυτά τα κομμάτια βαριά να ήξερα 2-3.
Λοιπόν, κι εκεί που καθόμασταν όμορφα και ήσυχα
σηκώνεται η κοπελιά (αυτή με την εμφάνιση μπουζουξούς) και δίνει σόου.
Τελικά η μπουζουξού δεν ήταν μπουζουξού, ήταν χεβιμεταλλού.
Ήξερε όλα τα κομμάτια, όταν σας λέω όλα ΟΛΑ.
Είχε σηκωθεί όρθια, χτυπιόταν στον ρυθμό της μουσικής και τραγουδούσε τα κομμάτια. Δεν της ξέφυγε ούτε "και".
Είχε απορροφηθεί στον κόσμο της και δεν έδινε δεκάρα για κανέναν γύρω της.
Εννοείται ότι όλοι στο μαγαζί είχαν στρέψει το βλέμμα πάνω μας. Εμείς κάναμε ότι δε συμβαίνει τίποτα αν και αισθανόμασταν μια αμηχανία για την όλη φάση.
Δημιούργηθηκε ένας τζέρτζελος με τον μπάρμαν που άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια και τέτοια ... ε και μετά την μαζέψαμε και φύγαμε.
Είχα γνωρίσει μια κοπέλα παλιά, συνάδελφος ήταν, που είχε πολύ εκκεντρική εμφάνιση και πολύ εκκεντρικό χαρακτήρα.
Παρέπεμπε πολύ σε κακιάς ποιότητας μπουζουξού. Λες και είχε ξεμείνει στην εποχή του 80.
Παρόλα αυτά είχε ένα βιογραφικό μέχρι τον θεό. Σπουδές, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, ξένες γλώσσες, κοσμογυρισμένη ... ό,τι θέλετε είχε.
Που λέτε εκείνο το διάστημα είχαμε αναλάβει ένα project να υλοποιήσουμε και συνεργαστήκαμε διάφορα σχολεία.
Έτσι την γνώρισα και αυτήν. Την ήξερα, βέβαια, ως συνάδελφο, αλλά δεν είχε τύχει μέχρι τότε να γνωριστούμε καλύτερα.
Κατά τη διάρκεια αυτού του project κάναμε διάφορες συναντήσεις κι εγώ έτυχε να είμαι στην ίδια ομάδα με αυτήν.
Ε και μια φορά, αφού τελειώσαμε τη συνάντηση, λέμε δεν πάμε για κανένα ποτό;
Και βγαίνουμε 3 κορίτσια. Εγώ, αυτή και μια άλλη.
Πάμε σε ένα μπαράκι που ήταν ψιλοάδειο (καθημερινή στην επαρχία τι περιμένετε;) και καθόμαστε σε ένα τραπέζι.
Στην ουσία μέσα στο μαγαζί ήταν ο μπάρμαν, κάτι ξεχασμένοι στο μπαρ που ήταν γνωστοί του μπάρμαν, 1-2 παρέες κι εμείς.
Και που λέτε αυτό το μπαράκι αποδείχθηκε χαρντροκάδικο έως χεβιμεταλλάδικο.
Βαρούσε άσχημα χεβι μέταλ. Εγώ από αυτά τα κομμάτια βαριά να ήξερα 2-3.
Λοιπόν, κι εκεί που καθόμασταν όμορφα και ήσυχα
σηκώνεται η κοπελιά (αυτή με την εμφάνιση μπουζουξούς) και δίνει σόου.Τελικά η μπουζουξού δεν ήταν μπουζουξού, ήταν χεβιμεταλλού.
Ήξερε όλα τα κομμάτια, όταν σας λέω όλα ΟΛΑ.
Είχε σηκωθεί όρθια, χτυπιόταν στον ρυθμό της μουσικής και τραγουδούσε τα κομμάτια. Δεν της ξέφυγε ούτε "και".
Είχε απορροφηθεί στον κόσμο της και δεν έδινε δεκάρα για κανέναν γύρω της.
Εννοείται ότι όλοι στο μαγαζί είχαν στρέψει το βλέμμα πάνω μας. Εμείς κάναμε ότι δε συμβαίνει τίποτα αν και αισθανόμασταν μια αμηχανία για την όλη φάση.
Δημιούργηθηκε ένας τζέρτζελος με τον μπάρμαν που άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια και τέτοια ... ε και μετά την μαζέψαμε και φύγαμε.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Η τελευταία μου ιστορία για το 2020.
Μην σας αφήσω και παραπονεμένους χωρίς story telling!
.gif)
Μην σας αφήσω και παραπονεμένους χωρίς story telling!
.gif)
1 .