Πάει ο Σήφης
-
ThomasPetr
- Rookie poster

-
Στύγιος
Re: Πάει ο Σήφης
mnimes_istorikes έγραψε:Αλλαξτε τιτλο στο νημα.Μολις το ειδα ειπα παει ο Παγανος R.I.P![]()
![]()

0 .
-
Perseus
- Basic poster

εχω κλεισει ραντεβου με τον Παγανο στην Καισαριανη ,πηγαινω βλεπω εναν κυριουλη,ηπιαμε τα ουζομπυρα μας καναμε μια δουλιτσα και μετα χαθηκαμε.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

μεγάλη τρολάρα ο παγάνος.
μετά που έσωσε το μπακάλη το 2011 από το σάλτο μορτάλε από τη ταράτσα τον έκανε αρχισυντονιστή στον οκανά και ο μπακάλης έβγαλε φιρμάνι με ποινές για όσουν ρίχνουν μπινελίκια μπινελικόνοντας ο ιδιος τον παγάνο που του έστειλε τη δηε στο σπίτι.
με διαιτητη τον μνημες τον ψαροκασέλα τον βαλον και τον ποντικα.
μεγάλες στιγμές ανεπανάληπτης οκανομούρλας
μετά που έσωσε το μπακάλη το 2011 από το σάλτο μορτάλε από τη ταράτσα τον έκανε αρχισυντονιστή στον οκανά και ο μπακάλης έβγαλε φιρμάνι με ποινές για όσουν ρίχνουν μπινελίκια μπινελικόνοντας ο ιδιος τον παγάνο που του έστειλε τη δηε στο σπίτι.
με διαιτητη τον μνημες τον ψαροκασέλα τον βαλον και τον ποντικα.
μεγάλες στιγμές ανεπανάληπτης οκανομούρλας

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
fasistario
- Mr Lamogio

Πέθανε ο Σήφης και η νέα σειρά της Lacoste θα βγει με μαύρο περιβραχιόνιο...
25/3/2015...δεν ξεχνώ
25/3/2015...δεν ξεχνώ
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
mnimes_istorikes
- Rookie poster

Perseus έγραψε:εχω κλεισει ραντεβου με τον Παγανο στην Καισαριανη ,πηγαινω βλεπω εναν κυριουλη,ηπιαμε τα ουζομπυρα μας καναμε μια δουλιτσα και μετα χαθηκαμε.
Με καποιον αλλο τον μπερδευεις.Ο Παγανος ειναι 25 χρονων 1,97-80 κιλα, με ξανθια αλογοουρα και γαλαζια ματια

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

mnimes_istorikes έγραψε:Perseus έγραψε:εχω κλεισει ραντεβου με τον Παγανο στην Καισαριανη ,πηγαινω βλεπω εναν κυριουλη,ηπιαμε τα ουζομπυρα μας καναμε μια δουλιτσα και μετα χαθηκαμε.
Με καποιον αλλο τον μπερδευεις.Ο Παγανος ειναι 25 χρονων 1,97-80 κιλα, με ξανθια αλογοουρα και γαλαζια ματια
αυτος είμαι εγώ. με είχε στείλει ο παγάνος να τον εκπροσωπήσω στην 35η συνάντηση οκανάδων για να ψαρώσει το μπακάλη που είναι 2.01 87 κιλά με πράσινα μάτια καρδιόσχημα χείλη και μπούκλες μέχρι τους ώμους.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.