Ααααα...ως εδώ και μη παρέκει

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Ααααα...ως εδώ και μη παρέκει

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Φεβ 2020, 13:45

itteithe έγραψε:Στα σύγχρονα αυτοκίνητα, το ύψος των προβολέων μπορεί να ρυθμιστεί εσωτερικά από το αυτοκίνητο, υπάρχει σχετικό control.

Και στα παλιότερα τα φώτα έχουν ρεγουλατόρους.
Είναι οι βίδες που τα κρατάνε στο αμάξωμα και βιδώνοντας ή ξεβιδώνοντας τον ανάλογο ρεγουλατόρο τα φέρνεις στην ακριβή τους θέση. Κάποια έχουν ρεγουλατόρους στους εσωτερικούς καθρέφτες και τα ρυθμίζεις με τον ίδιο τρόπο.
Άλυτο πρόβλημα είναι η περίπτωση να έχουν σπάσει τα πλαστικά στηρίγματα των εσωτερικών καθρεπτών οπότε πας για αλλαγή προβολέων. Αυτό συνέβαινε στα παλιά μοντέλα, που δε χρησιμοποιούσαν LED, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονταν στο εσωτερικό του προβολέα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Φεβ 2020, 16:29

Πήγα σε ηλεκτρολόγο και ρύθμισα τα φώτα.
Έβαλε μπροστά έναν μετρητή (πρώτη φορά το έβλεπα αυτό το όργανο) που μετρούσε το ύψος της δέσμης από κάθε φανάρι.
Οκ ήταν ψηλά.
Στη συνέχεια πήρε ένα στραβοκατσάβιδο, άνοιξε το καπό και ρύθμισε τα φώτα στο σωστό ύψος.
Με έφτιαξε και τη ροδέλα να μπορώ να τα ρυθμίζω και μόνη μου από μέσα.
Μου τα έβαλε στη θέση μηδέν.
Τα ξαναέλεγξε με το ειδικό όργανο να βεβαιωθεί ότι χτυπάν στη σωστή θέση τα φώτα μου.
Τώρα τα φώτα μου είναι πιστοποιημένα μπίτσιζζζζ.

Με λέει όταν θα έχεις φορτωμένο αμάξι θα τα βάζεις στη θέση 3, γιατί το αμάξι ανασηκώνεται μπροστά από το βάρος και τα φώτα χτυπάνε ψηλά. Οπότε πρέπει να τα χαμηλώνεις.

Πώς κάνατε έτσι; jesus christ
Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Φεβ 2020, 16:42

Και να σας πω κάτι; Δε με πείραξε η όλη φάση.
Αλλά αισθάνθηκα σαν και αυτούς που έχουν κάτι αηδιαστικό πάνω τους και όλοι τον κοιτάνε περίεργα και τον αποφεύγουν χωρίς κανένας όμως να του εξηγεί.
:travolta:

Δέχθηκα οδικό bullying.

#bizeli_plhgwmeno
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Φεβ 2020, 17:01

Έχετε δει τα καινούρια αμάξια τι φώτα έχουν που είναι σαν κινητά λούνα παρκ;
Just saying.

Τα δικά μου φώτα σάς πείραξαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 17 Φεβ 2020, 21:03

Μπιζέλι, κόφ' το. Κυκλοφορούσες ως δημόσιος κίνδυνος. Μπροστά σου θα μπορούσε να ήταν ένας μη-έμπειρος οδηγός που να τα έχανε και να έφευγε απο το τον δρόμο.
Αυτοί που έκραζαν, σου έκαναν καλό, γιατί έτσι συνειδητοποίησες ότι κάτι τρέχει με το αυτοκίνητο σου και μπήκες σε φάση να ψαχτείς και να λύσεις το πρόβλημα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Φεβ 2020, 21:37

Προέλλην έγραψε:Μπιζέλι, κόφ' το. Κυκλοφορούσες ως δημόσιος κίνδυνος. Μπροστά σου θα μπορούσε να ήταν ένας μη-έμπειρος οδηγός που να τα έχανε και να έφευγε απο το τον δρόμο.
Αυτοί που έκραζαν, σου έκαναν καλό, γιατί έτσι συνειδητοποίησες ότι κάτι τρέχει με το αυτοκίνητο σου και μπήκες σε φάση να ψαχτείς και να λύσεις το πρόβλημα.

:ashamed:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”