Κακόφημες περιοχές της Θεσσαλονίκης ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Re: Κακόφημες περιοχές της Θεσσαλονίκης ;

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 28 Φεβ 2020, 21:42

Εργασία έχεις βρει στη Θεσσαλονίκη;
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Φεβ 2020, 21:57

itteithe έγραψε:Μενεμένη, λεωφόρος Μοναστηρίου, Αισωπού-Γιαννιτσών-Αναγνωσταρά, πέριξ του σταθμού των τραίνων, και γενικά τώρα που το σκέφτομαι, ολόκληρη η δυτική Θεσσαλονίκη. Άνοιξε ένα χάρτη και βρες την λεωφόρο Λαγκαδά. Ό,τι υπάρχει αριστερά αυτής της οδού είναι no go area.

ΠΑΤΡΙΔΑ :enamorado:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
konaplyta
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό konaplyta » 28 Φεβ 2020, 22:00

mixaliss έγραψε:Εργασία έχεις βρει στη Θεσσαλονίκη;

Προς το παρόν όχι, θα ψάξω σε κάνα νοσοκομείο λογικα κανα μηνα πριν αποφασίσω να πάω
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Φεβ 2020, 22:01

konaplyta: Μενεμένη, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη, Πολίχνη.

Γενικά, Θεσνίκη μηδενικό πρόβλημα με εγκληματικότητα τύπου στην πέφτω στον δρόμο με μαχαίρι ή σπασμένο μπουκάλι για ψιλά, αλά κέντρο Αθηνών. Αυτό που παίζει πολύ, είναι διαρρήξεις, κατά τις οποίες και πάλι, κοιτάνε μόνο για μετρητά και χρυσαφικά, ούτε λάπτοπ δεν καταδέχονται να σε πάρουν.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Φεβ 2020, 22:03

Δες και Άνω Τούμπα (αντικειμενικά, πολύ καλύτερο περιβάλλον, προάστιο φάση),αλλά εκεί συνήθως τα σπίτια είναι παλιά οικογενειακά, άνω των 100 τετραγωνικών, και θες συγκάτοικο για να βγείς οικονομικά.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Φεβ 2020, 22:07

konaplyta έγραψε:Καλησπέρα. Σκέφτομαι σοβαρά να μετακομίσω Θεσσαλονίκη, αλλά δεν εχω ιδέα για τις "καλές" περιοχές της. Εχω περάσει ολη μου τη ζωη στην Αθήνα, βασικά επαρχία Αθήνας, (Ωρωπός -για οποιον γνωρίζει), και εχω παει 3 φορες μονο στη Θεσσαλονίκη, κυρίως για διακοπές, αλλά δεν προλαβα να δω και παρα πολλά. Κυρίως κεντρικά.
Εχω ζήσει και Αθήνα κατα καιρούς (λογω των σπουδών μου) και για να πω την αληθεια ποτέ δεν μου αρεσε να ζω εκει. Και ναι, εχω γυρίσει ολες τις περιοχές της. :-/
Θα ηθελα να ζώ σε πόλη ομως, και η Θεσσαλονικη καθε φορα που πηγαινω με κανει να την ερωτευομαι ολο και περισσοτερο.
Επειδή ομως δεν γνωριζω κανεναν απο Θεσσαλονίκη για να με συμβουλέψει, θα ηθελα να μαθω αν υπαρχουν εκει "κακοφημες" περιοχες για να αποφυγω να ψαξω σπίτι, όπως π.χ εχουμε και εδω στην Αθήνα. Δηλαδή εννοω αν καποιος μου ελεγε οτι εχει σκοπο να παει στην Αθήνα και ψαχνει για ιδανικές περιοχές να μεινει, σιγουρα θα του ελεγα να αποφύγει τη Κυψέλη, Ομονοια, Εξάρχεια κτλ.
Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητή ειναι λιγο περιεργη ερωτηση και δεν ξερω πως ακριβως τη θεσω :D

Καλησπέρα και καλώς ήρθες!
Η δυτική Θεσσαλονίκη έχω ακούσει κι εγώ να λένε ότι είναι χάλια. Αν θες κάτι που να μοιάζει με Θεσσαλονίκη και να μην έχει κακόφημες συνοικίες, κυκλοφοριακό, νέφος κοκ, πήγαινε στο Βόλο (πατρίδα μου εν μέρει :D ). Η Θεσσαλονίκη πλέον έχει γίνει κάτι σαν μικρογραφία της Αθήνας.

Στη Σκάλα Ωρωπού είσαι ή πάνω στο χωριό; Ένας θείος μου είχε εκεί ένα κτήμα, λίγο πριν το χωριό. Εγώ ζω στα νότια της Αττικής (ωραία είναι κι εδώ πάντως).
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 28 Φεβ 2020, 22:15

konaplyta έγραψε:
mixaliss έγραψε:Εργασία έχεις βρει στη Θεσσαλονίκη;

Προς το παρόν όχι, θα ψάξω σε κάνα νοσοκομείο λογικα κανα μηνα πριν αποφασίσω να πάω

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά οι αστικές συγκοινωνίες στην Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή είναι σε τραγική κατάσταση. Ουσιαστικά δεν υπάρχουν.

Αν χρειάζεται να παίρνεις λεωφορείο για τη δουλειά θα έχεις τεράστιο πρόβλημα.

Απέφυγε δυτική θεσσαλονίκη και κέντρο. Πήγαινε κάπου ανατολικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
konaplyta
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό konaplyta » 28 Φεβ 2020, 22:24

mixaliss έγραψε:
konaplyta έγραψε:

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά οι αστικές συγκοινωνίες στην Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή είναι σε τραγική κατάσταση. Ουσιαστικά δεν υπάρχουν.

Λόγω του ιού εννοείς ή γενικά είναι ετσι; Αν είναι λόγω του ιού κ βρίσκεστε σε τέτοια κατάσταση τότε μάλλον θα αργήσω να πάω :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 28 Φεβ 2020, 22:33

konaplyta έγραψε:Καλησπέρα. Σκέφτομαι σοβαρά να μετακομίσω Θεσσαλονίκη, αλλά δεν εχω ιδέα για τις "καλές" περιοχές της. Εχω περάσει ολη μου τη ζωη στην Αθήνα, βασικά επαρχία Αθήνας, (Ωρωπός -για οποιον γνωρίζει), και εχω παει 3 φορες μονο στη Θεσσαλονίκη, κυρίως για διακοπές, αλλά δεν προλαβα να δω και παρα πολλά. Κυρίως κεντρικά.
Εχω ζήσει και Αθήνα κατα καιρούς (λογω των σπουδών μου) και για να πω την αληθεια ποτέ δεν μου αρεσε να ζω εκει. Και ναι, εχω γυρίσει ολες τις περιοχές της. :-/
Θα ηθελα να ζώ σε πόλη ομως, και η Θεσσαλονικη καθε φορα που πηγαινω με κανει να την ερωτευομαι ολο και περισσοτερο.
Επειδή ομως δεν γνωριζω κανεναν απο Θεσσαλονίκη για να με συμβουλέψει, θα ηθελα να μαθω αν υπαρχουν εκει "κακοφημες" περιοχες για να αποφυγω να ψαξω σπίτι, όπως π.χ εχουμε και εδω στην Αθήνα. Δηλαδή εννοω αν καποιος μου ελεγε οτι εχει σκοπο να παει στην Αθήνα και ψαχνει για ιδανικές περιοχές να μεινει, σιγουρα θα του ελεγα να αποφύγει τη Κυψέλη, Ομονοια, Εξάρχεια κτλ.
Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητή ειναι λιγο περιεργη ερωτηση και δεν ξερω πως ακριβως τη θεσω :D

Προτεινω Πυλαια ή Ευοσμο για μακρια απο κεντρο. Για κεντρικες καταστασεις (αν δεν εισαι ματσό) θα προτεινα Τριανδρια ή περιξ του Ιπποκρατειου ή περιξ του Καυτατζογλειου.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 28 Φεβ 2020, 22:35

konaplyta έγραψε:
mixaliss έγραψε:

Λόγω του ιού εννοείς ή γενικά είναι ετσι; Αν είναι λόγω του ιού κ βρίσκεστε σε τέτοια κατάσταση τότε μάλλον θα αργήσω να πάω :P

Οι αστικές συγκοινωνίες είνα διαλυμένες εδώ και πάνω από δύο χρόνια. Σκέψου το καλά πριν έρθεις.
1 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”