Ηρωικά στρατιωτικά κατορθώματα των μελών του ''ελεύθερου''.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
tsakas
Basic poster
Basic poster

Re: εβρος sos

Δημοσίευσηαπό tsakas » 03 Μαρ 2020, 14:02

στον καιρο μου μαζι με το 508 ηταν μια ιλη και μια πυροβολαρχια

εγω ημουνα πυροβολικο περνούσαμε καλυτερα από τα τζιτζίκια και πολύ καλυτερα από τους μαυρους

όταν ομως κατεβαίναμε στη μοιρα μαυρη ζωη που καναμε
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Μαρ 2020, 14:04

Παιδιά, να τα πάρω από εδώ τα απομνημονεύματα να φτιάξω νηματάκι να λέμε τα στρατιωτικά μας κατορθώματα; :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 03 Μαρ 2020, 14:12

tsakas έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Αύγουστος , να έχουν μείνει τόσα λίγα άτομα που η μεσημεριανή σκοπιά στον φράχτη να είναι μονή. Εκεί είχες δύο ώρες για περίσκεψη και διαλογισμό. Να γνωρίσεις λίγο καλύτερα τον εαυτό σου. :laugh1: Την κατάσταση δυσκόλευε η ζέστη. ΚΥΡΙΩΣ όμως το αλεξίσφαιρο με τις πλάκες που όχι μόνο σε βάραινε , αλλά ήταν λούτσα στον δικό σου ιδρώτα και φυσικά του προηγούμενου από σένα. :vomit:

ποτε πηγες στον εβρο??

Πριν μια δεκαετία περίπου.
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 03 Μαρ 2020, 14:17

itteithe έγραψε:
tsakas έγραψε:ποτε περασες από τα ριζια?

Καλοκαίρι 2012. Το χειμώνα του 2011, το στρατόπεδο είχε 100% πληρότητα σε σημείο που τους πήγαινε μια μέσα, τρεις έξω. Εμείς απ' την άλλη το καλοκαίρι καταφέραμε να μείνουμε και ένα μήνα σερί μέσα. Ήταν τόσο τραγική η κατάσταση, που για να διατηρηθεί το αξιόμαχο της μονάδας, στις νυχτερινές ασκήσεις (που κάναμε τρεις φορές κάθε εβδομάδα), εκπαιδευόμασταν σε οπλισμό εκτός ειδικότητας (κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, απλώς είναι ενδεικτικό της κατάστασης). Το αστείο με τόσο λίγο κόσμο ήταν οτι εκτός του οτι εκπαιδευόμασταν για άμυνα, εκπαιδευόμασταν και για επίθεση.

Λίγο μετά εγώ. Εμάς μία μέσα μία έξω την άνοιξη , αλλά το καλοκαίρι χάλασαν τα πράγματα.
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 03 Μαρ 2020, 14:22

tsakas έγραψε:στον καιρο μου μαζι με το 508 ηταν μια ιλη και μια πυροβολαρχια

εγω ημουνα πυροβολικο περνούσαμε καλυτερα από τα τζιτζίκια και πολύ καλυτερα από τους μαυρους

όταν ομως κατεβαίναμε στη μοιρα μαυρη ζωη που καναμε

Το πεζικό περνάει πάντα χειρότερα.

Το τάγμα πεζικού του στρατοπέδου μας είχε 3 λόχους. Το καλοκαίρι , ο 1ος και ο 3ος λόχος είχαν περίπου 18 άτομα. Ο 2ος όμως είχε μόνο 8 ! :o Και έπρεπε να κάνει τις ίδιες υπηρεσίες που έκαναν οι άλλο 2 λόχοι ! :LoL: :LoL: :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 03 Μαρ 2020, 14:29

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Το πεζικό περνάει πάντα χειρότερα.

Το τάγμα πεζικού του στρατοπέδου μας είχε 3 λόχους. Το καλοκαίρι , ο 1ος και ο 3ος λόχος είχαν περίπου 18 άτομα. Ο 2ος όμως είχε μόνο 8 ! :o Και έπρεπε να κάνει τις ίδιες υπηρεσίες που έκαναν οι άλλο 2 λόχοι ! :LoL: :LoL: :LoL:

Κάτσε, το 2012 πήγες, ή το 2013; Βρε μπας και υπηρετήσαμε μαζί (αυτοί οι αριθμοί μου φαίνονται πολύ γνωστοί);

Επομένως είμαστε τρεις που υπηρετήσαμε στο 508 εδώ μέσα; Φάτε τη σκόνη μας κωλοβύσματα :P
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Ηρωικά στρατιωτικά κατορθώματα των μελών του ''ελεύθερου''.

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 03 Μαρ 2020, 14:36

itteithe έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Το πεζικό περνάει πάντα χειρότερα.

Κάτσε, το 2012 πήγες, ή το 2013; Βρε μπας και υπηρετήσαμε μαζί (αυτοί οι αριθμοί μου φαίνονται πολύ γνωστοί);

Επομένως είμαστε τρεις που υπηρετήσαμε στο 508 εδώ μέσα; Φάτε τη σκόνη μας κωλοβύσματα :P

Αλλά εγώ δεν ήμουν Ρίζια. Άρα όχι στο 508. Πάντως εκεί κοντά.
1 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 03 Μαρ 2020, 15:18

Ραν ταν πλαν έγραψε:Παιδιά, να τα πάρω από εδώ τα απομνημονεύματα να φτιάξω νηματάκι να λέμε τα στρατιωτικά μας κατορθώματα; :fico:

Κακώς το μετέφερες. Μόνο αυτοί θα κάνουν derail τη συζήτηση σε άλλα νήματα; :D :P
0 .

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Μαρ 2020, 15:30

tsakas έγραψε:
itteithe έγραψε:
Εσύ που υπηρέτησες denplirono/denyphretw; Στα σύνορα του Υμηττού; :D

ποτε περασες από τα ριζια?

αναρχοκουμμουνακι μου ......σκουζε οσο θελεις.... :D :D :D
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 03 Μαρ 2020, 15:44

denplirono έγραψε:αναρχοκουμμουνακι μου ......σκουζε οσο θελεις.... :D :D :D

Εγώ δεν σκούζω, άλλοι έχουν πάρει φόρα εδώ μέσα και δεν προλαβαίνουμε να σβήνουμε τα οριακά ποινικώς κολάσιμα ποστ τους...

Το δρόμο για τον Έβρο τον ξέρω και αν χρειαστεί να πάω, θα πάω. Εσύ θα κρυφτείς στην τρύπα σου και θα μετατραπείς σε denpolemao.
1 .

Habemus filium

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”