Λαχουρένιος έγραψε:vallon έγραψε:καλά εκείνη με τα μικρά παιδιά είναι δεδομένο ότι θα μου ..κατσικωθεί, το θέμα είναι όμως ότι όσο περισσότερο μου κατσικωθεί τόσο πιο σίγουρο έιναι ότι θα με ..περιθάλπει..άμα μου χρειαστεί
δεν είδες εδώ με την ελενίτσα; μαραθώνιος στο κρεβάτι αλλά όταν άκουσε για ..λιθοτριψία έγινε καπνός..
τώρα στην ηλικία μου τα σκέφτομαι κι αυτά
εδώ πρέπει η γυναίκα να βοηθάει σε τέτοια περίπτωση όχι μόνο κρεβάτι
πραγματικά δεν ξέρω τι να διαλέξω...
Σιγα μην ασχοληθει μαζι σου ρε, εχει τα παιδια της. Εδω γραφουν τους πατεραδες των παιδιων τους για χαρη των παιδιων, θα ασχοληθουν με τον γκομενο?
Η αλλη τι προβλημα ειχε με την πετρα στην χολη?
δεν είναι στη χολή , στο νεφρό είναι, που να ξέρω; μόλις η ελενίτσα άκουσε για πέτρα .,.έκανε ολόκληρο καβγά και εξαφανιζόλ..
κατάλαβες φίλε μου; ως και το κολόσκυλό της πήγα στη χαλκίδα να χειρουργηθεί και εκείνη μόλις έμαθε ότι έχω πρόβλημα την κοπάνισε τρέχοντας
φαίνεται φοβόταν τις επεμβάσεις...
τώρα εκείνη με τα μικρά παιδιά, το μόνο σίγουρο είναι ότι πεινάει ..και θέλει να ασχοληθεί, το έχει πάρει χαμπάρι ότι της χρειάζεται ένας μαλάκας ..ε άντρας να κάνει τον αχθοφόρο και κουβαλητή.Φυσικά θέλει συμβίωση και ίσως κάνα παιδί μαζί μου,αλλα αυτό σημαίνει κανονικό ..ρουλεμάν...!!!
Το θέμα είναι ότι είναι και μικρούλα για μένα , έχουμε δεκατρία χρόνια διαφορά..πιπινάκι δηλ
ότι πρέπει για τα γεράματα δηλ..
δεν ξέρω ρε πραγματικά έχω μπλεχτεί, τι να διαλέξω;