Κι εγω ημουν στην ιδια φαση μαζι σου μεχρι που ανακαλυψα τις ωτοασπιδες.
Επισης τα κλειστα παραθυρα το καλοκαιρι μιας και χρησιμοποιω ενα πολυ καλο και σχετικα αθορυβο ανεμιστηρακι.
.
Μάγκες μα την παναγιά...
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Μάγκες μα την παναγιά...
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
vallon
- Supreme poster

καταγγέλλω το νήμα για κοινωνικό ρατσισμό
δεν είναι μόνο ο μοτοσακός που κάνει θόρυβο, περισσότερες φορές έχω συναντήσει αυτοκινητάδες να έχουν ελεύθερες εξατμίσεις..
δεν είναι μόνο ο μοτοσακός που κάνει θόρυβο, περισσότερες φορές έχω συναντήσει αυτοκινητάδες να έχουν ελεύθερες εξατμίσεις..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
bizeli
- Moderator

Αρίστος έγραψε:Κι εγω ημουν στην ιδια φαση μαζι σου μεχρι που ανακαλυψα τις ωτοασπιδες.
Επισης τα κλειστα παραθυρα το καλοκαιρι μιας και χρησιμοποιω ενα πολυ καλο και σχετικα αθορυβο ανεμιστηρακι.
.
Δεν είναι το θέμα μόνο τι προσωπικά μέτρα προστασίας μπορεί να πάρει ο καθένας.
Το θέμα είναι τι μέτρα μπορεί να πάρει η πολιτεία για αυτό το νοσηρό και άκρως ανθυγιεινό φαινόμενο.
Και εξάλλου το φαινόμενο αυτό δεν έχει συγκεκριμένη ώρα και τόπο που συμβαίνει για να πεις θα φοράω ωτοασπίδες αυτό το διάστημα.
Ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει αισθητή την ενοχλητική παρουσία του ο γκαζάκιας όπου και να είσαι και να σου ταράξει την ηρεμία σου. Τραντάζεται ο τόπος.
Είτε είτε είσαι κάπου έξω, είτε είσαι σπίτι σου, είτε οπουδήποτε.
Και στο φινάλε εγώ θέλω και την τιμωρία του.
Να τον δέσουν σε μια καρέκλα και να βαράνε εξατμίσεις δίπλα στα αυτιά του όλη μέρα χωρίς έλεος μέχρι να φτύσει το γάλα που βύζαξε.
Άι σιχτίρ με τον κάθε ανώμαλο που ζει χωρίς να σέβεται τους γύρω του και γουστάρει κιόλας.
0 .
-
bizeli
- Moderator

vallon έγραψε:καταγγέλλω το νήμα για κοινωνικό ρατσισμό
Εννοείται ότι συμβαίνει και στα πειραγμένα αυτοκίνητα αυτό αλλά πιο συχνό φαινόμενο είναι στα μηχανάκια.
Και δε μιλάμε για έναν απλό νορμάλ "θόρυβο".
Μιλάμε για έκφραση ψυχικής ανωμαλίας.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Μην υποτιμάτε το σημαντικό κοινωνικό ρόλο του κάγκουρα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μην υποτιμάτε το σημαντικό κοινωνικό ρόλο του κάγκουρα.
Ποιος είναι ο σημαντικός κοινωνικός ρόλος του κάγκουρα;
0 .
-
vallon
- Supreme poster

bizeli έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Μην υποτιμάτε το σημαντικό κοινωνικό ρόλο του κάγκουρα.
Ποιος είναι ο σημαντικός κοινωνικός ρόλος του κάγκουρα;
να πουλάει φύκια και μεταξωτές κορδέλες στο ιντερνετ

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.