Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Νοέμ 2020, 10:46

σου λέει μετά δουλεύουν οι τεμπέληδες του ιδιωτικού τομέα και το δημόσιο κάθεται...

έρε βρεμένη σανίδα που σας χρειάζεται
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Νοέμ 2020, 10:57

Εμένα θα με απασχολήσει το συγγραφικό μου έργο.
Είχα αφήσει ημιτελή μια εργασία μου πάνω στις μαρξιστικές εκδοχές της υποκαταναλωτικής θεωρίας.
Παράλληλα θα ασχοληθώ με την επικαιροποίηση της συγκλονιστικής αυτοβιογραφίας μου που ήδη έχει όγκο 1769 σελίδων.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Νοέμ 2020, 12:26

vallon έγραψε:σου λέει μετά δουλεύουν οι τεμπέληδες του ιδιωτικού τομέα και το δημόσιο κάθεται...

α!! κατουρα σαπερα που λεει και μια θεια μου απο χωριο ..που θα μιλησετε και σεις οι κηφηνες του δημόσιου τομεα :s_mad

απο τις 365 ημερες του χρονου ζητημα αν θα εργασθειτε τις 50 μερες και αυτες με τα ψυχολογικα σας

:P :laugh1: κατα τα αλλα νομιζα οτι επιτελους θα κολλαγε ενα μελος του ελευθερου τον ιο και θα μαθαιναμε
και μεις πως ειναι η συγκατοικηση .. και αι στο καλο ρε παπαρα δημοσιε που ουτε ενα ιο δεν εισαι αξιος να κολλησεις !!! :s_mad
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Νοέμ 2020, 12:28

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εμένα θα με απασχολήσει το συγγραφικό μου έργο.
Είχα αφήσει ημιτελή μια εργασία μου πάνω στις μαρξιστικές εκδοχές της υποκαταναλωτικής θεωρίας.
Παράλληλα θα ασχοληθώ με την επικαιροποίηση της συγκλονιστικής αυτοβιογραφίας μου που ήδη έχει όγκο 1769 σελίδων.

εσενα σε εχω για μπεμπι σιτερ στην καραντινα το αποκλειω να σε εχει ελευθερο η καλαματιανη --αν δεν το πει η ιδια
θα συνεχιζω να το πιστευω :s_no
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Νοέμ 2020, 13:46

ειμαι μεταξυ του ασπρου και του κοκκινου για το απογευμα
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Νοέμ 2020, 14:49

Και θα συμπληρώσω τη θεωρία μου για το ''συμπεριφορικό χοντροκωλισμό'' με ένα νέο κεφάλαιο περί του ''φακλανοειδούς μπουχεσισμού''. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

...........

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 09 Νοέμ 2020, 15:23

...............
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 09 Νοέμ 2020, 15:41

Ραν ταν πλαν έγραψε:Παράλληλα θα ασχοληθώ με την επικαιροποίηση της συγκλονιστικής αυτοβιογραφίας μου που ήδη έχει όγκο 1769 σελίδων.

Σε παρακαλώ να μου φυλάξεις το κομμάτι που αναφέρεται στον τρόπο που σας δίδαξαν στον Περισσό να χειροκροτάτε με απόλυτο συντονισμό.

Το χρειάζομαι, από μουσική άποψη, επειδή το κλαπ κλαπ που κάνουν τα χέρια στο χειροκρότημα διδάσκεται και στη Μουσική δείχνοντας τους χρόνους, και το πετύχαιναν πολύ ωραία και αρμονικά στις συναθροίσεις του Πρεζίντιουμ και του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης όπως έβλεπα σε παλιά ντοκυμαντέρ, κάτι το απαράμιλλο που έδειχνε ότι μόνο οι κομμουνιστές ήταν οι ιδανικοί δάσκαλοι που δίδασκαν σωστά την τεχνική του χειροκροτήματος, και δεν τους έφτασε σε ρυθμό ποτέ κανένας συνθέτης μουσικής.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Νοέμ 2020, 15:50

nemo έγραψε:
vallon έγραψε:σου λέει μετά δουλεύουν οι τεμπέληδες του ιδιωτικού τομέα και το δημόσιο κάθεται...

α!! κατουρα σαπερα που λεει και μια θεια μου απο χωριο ..που θα μιλησετε και σεις οι κηφηνες του δημόσιου τομεα :s_mad

απο τις 365 ημερες του χρονου ζητημα αν θα εργασθειτε τις 50 μερες και αυτες με τα ψυχολογικα σας

:P :laugh1: κατα τα αλλα νομιζα οτι επιτελους θα κολλαγε ενα μελος του ελευθερου τον ιο και θα μαθαιναμε
και μεις πως ειναι η συγκατοικηση .. και αι στο καλο ρε παπαρα δημοσιε που ουτε ενα ιο δεν εισαι αξιος να κολλησεις !!! :s_mad

γεια σου γενναίε εκπρόσωπε του ιδιωτικού εργαζόμενου τομέα...

ευτυχώς που όλοι εσείς ,,,,,,,,,,,,,,,,,δουλεύετε να μας ζήσετε

καλή η προβατίνα;

κοπρίτη
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Νοέμ 2020, 16:05

vallon έγραψε:

γεια σου γενναίε εκπρόσωπε του ιδιωτικού εργαζόμενου τομέα...

ευτυχώς που όλοι εσείς ,,,,,,,,,,,,,,,,,δουλεύετε να μας ζήσετε

καλή η προβατίνα;

κοπρίτη

δεν την εφαγα ακομη ...με εχουν στημενο στο τηλ.. αλλα οπου ναναι ..

υπογραφη! το κουλι ειναι κουλ :P
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”