ВладимирВладимирович έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Jag menade att jag aldrig har flyttat fran elefthero.
Du förstod tyvärr inte.
Varför är du så seriös?
Nej, det är jag inte.
(για να σε δω αν και ευκολακι)

ВладимирВладимирович έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Jag menade att jag aldrig har flyttat fran elefthero.
Du förstod tyvärr inte.
Varför är du så seriös?

Οργισμένος έγραψε:Με τις βλακειες που διαβαζω και εδω μεσα περι εμβολιου θα σου προτεινα να λαβεις τα μετρα σου. Ισως παροδικα να διακοψεις την ελευθερη αναγνωση του ελευθερου. Μονο μελη.

ВладимирВладимирович έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Με τις βλακειες που διαβαζω και εδω μεσα περι εμβολιου θα σου προτεινα να λαβεις τα μετρα σου. Ισως παροδικα να διακοψεις την ελευθερη αναγνωση του ελευθερου. Μονο μελη.
Ελα δε, κοπσε τα παρανοικα. Ειμαστε σε ελευθερη χωρα και εχουμε δικαιωμα για το free speech![]()
Btw εγω ειμαι απλο μελος, ουτε διαχειρηστης.

Οργισμένος έγραψε:Poioσ einai ο διαχειριστης στειλτε του μηνυμα. Εστω παροδικα να προστατευθει ο χωρος απο τους ηλιθιους δλδ τους ψεκες.

Οργισμένος έγραψε:το μυαλομου παει οτι εχει φαει καταγγελια επισημη για επικινδυνες για την δημοσια υγεια ψευδεις ειδησεις.

Οργισμένος έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Ελα δε, κοπσε τα παρανοικα. Ειμαστε σε ελευθερη χωρα και εχουμε δικαιωμα για το free speech![]()
Btw εγω ειμαι απλο μελος, ουτε διαχειρηστης.
Poioσ einai ο διαχειριστης στειλτε του μηνυμα. Εστω παροδικα να προστατευθει ο χωρος απο τους ηλιθιους δλδ τους ψεκες.