Επιτέλους νιώθω ότι αναγνωρίζομαι...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Επιτέλους νιώθω ότι αναγνωρίζομαι...

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Μαρ 2021, 19:58

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Όπως και να έχει εγώ ξέρω τι ζόρι τραβάτε και εσείς εκεί στην αριστερά (χωρίς επιχειρήματα, στρυμωγμένοι στα σχοινιά, δυσχερέστατη η θέση σας) και έτσι αξιοπρεπώς έφυγα (και χωρίς πικρίες). :sealed: Να είσαι καλά κανένα πρόβλημα.

ναι ..βέβαια
ειδικά τώρα που η κυβερνηση που σε πληρώνει να προπαγανδίζεις εδώ μέσα
έχει ξαμολήσει τους μπράβους της να δέρνουν τον κόσμο
τώωωωωρα σίγουρα

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Μαρ 2021, 21:21

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

ναι ..βέβαια
ειδικά τώρα που η κυβερνηση που σε πληρώνει να προπαγανδίζεις εδώ μέσα
έχει ξαμολήσει τους μπράβους της να δέρνουν τον κόσμο
τώωωωωρα σίγουρα

Αυτό είναι από την επίθεση που δέχτηκε η ΕΛΑΣ από 30 άπλυτους... αν γινόταν κάτι τέτοιο στην σοβιετία, όλοι αυτοί θα βρισκόντουσαν στα Ουράλια να σκάβουν για κάρβουνο.

Πριν από λίγο έβλεπα μια Δανική ταινία (ΡΟΖΙΤΑ λέγεται), έδειχνε ένα γάμο, στο γαμήλιο πάρτι, το σπίτι και η αίθουσα ήταν γεμάτη δανικές σημαίες, λέω στην γυναίκα μου: "Δες τους ανθρώπους στην Ελλάδα σε Εθνική γιορτή και ξυνομουριάζουν οι <προοδευτικοί> αν σηκωθεί ελληνική σημαία".
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Μαρ 2021, 01:23

πλουτων σου εχω νεα ....θα ψηφιζεις κουλι και θα εχεις τσιπρα σε ενα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Μαρ 2021, 08:06

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν ειχες φαει μπαν, μονος σου απειχες επειδη παρεξηγηθηκες.

Η αλήθεια ότι μπαν δεν έφαγα (εξ άλλου πάντα γράφω ευγενικά, ποιός ο λόγος της αποβολής) ΑΛΛΑ όλα μου τα ποστ διαγραφόντουσαν.

Όπως και να έχει εγώ ξέρω τι ζόρι τραβάτε και εσείς εκεί στην αριστερά (χωρίς επιχειρήματα, στρυμωγμένοι στα σχοινιά, δυσχερέστατη η θέση σας) και έτσι αξιοπρεπώς έφυγα (και χωρίς πικρίες). :sealed: Να είσαι καλά κανένα πρόβλημα.

Oχι ολα, μονο σε οσα εγραφες ρατσιστικες μαλακιες :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Μαρ 2021, 08:14

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:
Η αλήθεια ότι μπαν δεν έφαγα (εξ άλλου πάντα γράφω ευγενικά, ποιός ο λόγος της αποβολής) ΑΛΛΑ όλα μου τα ποστ διαγραφόντουσαν.

Oχι ολα, μονο σε οσα εγραφες ρατσιστικες μαλακιες :D

Όλα, οι χαρακτηρισμοί ήταν "χουντική προπαγάνδα", "αντικομμουνιστική φρασεολογία", "θρησκευτικός φανατισμός", "σοβινιστική φρασεολογία", "αντιμεταναστευτική ρητορική" κλπ δηλαδή ότι έγραφα και αδυνατούσες να αντιμετωπίσεις.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Μαρ 2021, 08:18

pluton έγραψε:Όλα, οι χαρακτηρισμοί ήταν "χουντική προπαγάνδα", "αντικομμουνιστική φρασεολογία", "θρησκευτικός φανατισμός", "σοβινιστική φρασεολογία", "αντιμεταναστευτική ρητορική" κλπ δηλαδή ότι έγραφα και αδυνατούσες να αντιμετωπίσεις.

Δεν ηταν ολα, απλως εκ των πραγματων γραφεις πολλα ρατσιστικα ποστ, οποτε... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Μαρ 2021, 08:20

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Όλα, οι χαρακτηρισμοί ήταν "χουντική προπαγάνδα", "αντικομμουνιστική φρασεολογία", "θρησκευτικός φανατισμός", "σοβινιστική φρασεολογία", "αντιμεταναστευτική ρητορική" κλπ δηλαδή ότι έγραφα και αδυνατούσες να αντιμετωπίσεις.

Δεν ηταν ολα, απλως εκ των πραγματων γραφεις πολλα ρατσιστικα ποστ, οποτε... :D

Μπορεί να μη σ αρέσει, αλλά ΟΛΑ το "αντικομμουνιστική φρασεολογία" ήταν το πιό συχνό.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”