Τριχες....

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Τριχες....

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιουν 2021, 14:59

Λαχουρένιος έγραψε:Καποιες φορες ειναι καλο γιατι ετσι μαζευονται διαφοροι παλιανθρωποι.

Συμφωνώ ότι υπάρχει και η θετική πλευρά του νομίσματος με την έννοια ότι η δημόσια κριτική μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη ανεπιθύμητων και αντικοινωνικών συμπεριφορών και να προλάβει καταστάσεις αλλά από την άλλη φτάνουμε πολλές φορές σε αυτό που λες εδώ:

Λαχουρένιος έγραψε: Καποιες αλλες φορες ομως εκφυλιζεται σε ψηφιακο λιντσαρισμα οσων εχουν αντιθετη αποψη.

Αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί πραγματικά. Όποιος δεν έχει τις ίδιες απόψεις με την πλειοψηφία λιντσάρεται κανονικά.
Σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα είναι άκρα επικίνδυνο να φοβάσαι να εκφράσεις την άποψή σου ακόμα και αν είναι διαφορετική και ανήκεις στη μειοψηφία. Σε παλαιότερα καθεστώτα οι αντιφρονούντες φυλακίζονταν και βασανίζονταν. Σήμερα η τιμωρία είναι η "δημόσια διαπόμπευση" που το θεωρώ χίλιες φορές χειρότερο από να σε στείλουν στη Γυάρο.

Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο αλλά ήθελα πολύ καιρό να τα πω αυτά.
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Επίσης, θεωρώ εξαιρετικά επισφαλές να πιστεύει κάποιος ότι η πλειοψηφία έχει πάντα δίκιο. Η "ψυχολογία του όχλου", όπως λέγεται, καθορίζεται πολλές φορές από θολή κρίση και κατευθύνεται από συναισθηματικά, επιδερμικά και παραπλανητικά κριτήρια.
Ακόμα, και αν κάποιος αποδειχθεί "αθώος" στο δικαστήριο, δεν υπάρχει περίπτωση να "αθωωθεί" ποτέ των ποτών στη συνείδηση του κόσμου.

Η βαρύτητα της "κοινής γνώμης" σαφώς μπορεί να παίξει και θετικό ρόλο αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις ο παρεμβατικός της ρόλος μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στο έργο της δικαιοσύνης ή άλλων αρχών και το χειρότερο να καταστρέψει ζωές απλών ανθρώπων με όλο αυτό το δημόσιο κράξιμο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα δικαστήρια επηρεάζονται από το κοινό περί δικαίου αίσθημα με συνέπεια οι δικαστικές αποφάσεις να μην είναι τόσο αμερόληπτες, προκειμένου η "κοινή γνώμη" να παραμείνει ευχαριστημένη και με την ικανοποίηση ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη σύμφωνα με τα δικά της κριτήρια όμως.

Η εύκολη πρόσβαση όλων μας σε κάποιο δημόσιο βήμα ενώ από τη μια αποτελεί "ελευθερία έκφρασης" από την άλλη γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνο όταν αφήνει ανοιχτή την πόρτα σε απόψεις αμόρφωτων και κακιασμένων ανθρώπων που αισθάνονται την ανάγκη να "κράξουν" κάποιον άλλον άνθρωπο για να αισθανθούν οι ίδιοι ανώτεροι εξαντλώντας πάνω του κάθε έννοια αυστηρότητας και πολιτικής κορεκτίλας.

Όταν ο δημόσιος διάλογος δε γίνεται σε βάση πραγματικού ενδιαφέροντος για τη διόρθωση των κακώς κειμένων της κοινωνίας μας αλλά ξεφεύγει και καταντά σε επίπεδο κουτσομπολίστικων, αηθών και προσωποπαγών επιθέσεων τότε θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο μελέτης των κοινωνιολόγων και των ψυχολόγων.

Θεωρώ ότι ο μεγαλύτερος όγκος των σχολίων όσων γράφουμε στο ίντερνετ (και δε βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω) μπορεί να αποτελέσει case study στα χέρια έμπειρων επιστημόνων που μπορούν να βγάλουν πολλά συμπεράσματα από τα γραφόμενά μας όσων αφορά την ψυχική και την πνευματική μας κατάσταση ειδικά στις εποχές που ζούμε.

Πώς μπορώ, λοιπόν, εγώ να βασιστώ στην κρίση της "κοινής γνώμης" όταν η πλειοψηφία είναι μια μάζα κουρασμένων και ταλαιπωρήμενων ανθρώπων που βγάζουν όλα τα κόμπλεξ τους στο ίντερνετ επειδή δεν είναι ευχαριστημένοι στην προσωπική τους ζωή;
Κι έτσι είμαστε οι περισσότεροι άνθρωποι. Δεν το λέω υποτιμητικά. Η ζωή έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη και ο ένας ξεσπά πάνω στον άλλον.

Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να έχουμε ένα φίλτρο σε όσα διαβάζουμε και να μην επηρεαζόμαστε άκριτα από όσα ακούμε από δω και από κει και βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.
Και προς θεού μη φτάσουμε στο σημείο να φοβόμαστε να εκφράζουμε την άποψή μας επειδή είναι διαφορετική από την πλειοψηφία, γιατί τότε αλίμονό μας.

Θεωρώ ότι στις μέρες μας η ρήση "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω" είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Όλοι μπορούμε να κάνουμε λάθη και να υποπέσουμε σε κάποιο σφάλμα και ως κοινωνία αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες και να συγχωρούμε.
Εκτός αν κάποιος είναι serial killer ή ξέρω γω κάποιος ανώμαλος ψυχάκιας αλλά ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν οι αρμόδιες αρχές να επιληφθούν.
Ο ρόλος των πολιτών είναι να συμπράττει και όχι να υποκαθιστά τους ρόλους της πολιτείας.
Και μένα μου έρχεται πολλές φορές να "σηκώσω την πέτρα" και να ρίξω σε κάτι που διαβάζω αλλά γνωρίζω ότι αυτό αποτελεί στιγμιαία εκτόνωση του θυμικού μου. Δεν έχει νόημα. Αυτό που πραγματικά με ενδιαφέρει είναι με αφορμή το τάδε γεγονός να ανοίξει ένας εποικοδομητικός διάλογος, ώστε στο μέλλον να αλλάξουν κάποια πράγματα. Εκεί θα εστιάσω δλδ σε ένα γενικότερο context.

Αναρωτιέμαι πραγματικά από πότε ως κοινωνία γίναμε τόσο αυστηρή και άκαμπτη ξεχνώντας την ανθρωπιά και την ευαισθησία μας; Από πότε εμείς γίναμε οι τέλειοι κριτές και στήνουμε τους πάντες στον τοίχο;
Ήμασταν πάντα έτσι και απλά τώρα μας δόθηκε το δημόσιο βήμα και "ακουγόμαστε" περισσότερο;
Ή παλαιότερα ήμασταν πιο αδιάφοροι και αμόρφωτοι και τώρα ξαφνικά ξυπνήσαμε και δεν αφήνουμε τελεία να πέσει κάτω και έχουμε αποκτήσει πέραν του δέοντος υπερβολικές ευαισθησίες και μας πιάνει ο πόνος για το κάθετι;
Ή η κοινωνία μας έχει γίνει τόσο σκατά πια και δικαίως κράζουμε; Τι από όλα αυτά ισχύει δεν ξέρω.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιουν 2021, 15:28

Λαχουρένιος έγραψε: Πιστευω πως η Κατινοπουλου δεν ειναι τελειως χαζη και περιμενε οτι θα υπαρξουν τοσες αντιδρασεις.

Ο σκοπος της ηταν να προκαλεσει και να γινει γνωστη. Υπαρχουν πολλοι πολιτευτες της ΝΔ που κανουν ακραιες δηλωσεις για να προκαλεσουν οπως πχ Μπογδανος. Μπαινουν σε διενεξεις με αριστερους στο διαδικτυο για να καλλιεργησουν ενα σκληρο δεξιο προφιλ σε ακροδεξιους ψηφοφορους. Αυτη πηγε να το παιξει θηλυκος Τραμπ για να ανεβασει τις μετοχες της. Μπορει και να της βγει.

Δεν μπορώ να ξέρω για τις προθέσεις της Λινοτέτοιας ή της κάθε Λινοτέτοιας αλλά αυτό που μπορώ να πω, βρε Λαχουρένιε, είναι ότι πολλές φορές ως άνθρωποι μπορούμε να πούμε ή να σκεφτούμε αυθόρμητα κάτι έτσι όπως το νιώθουμε. Μπορεί να βρούμε και τον μπελά μας αλλά αφού είναι κάτι που το πιστεύουμε, γιατί να μην το πούμε;
Εντάξει πρέπει να είμαστε γενικά προσεκτικοί σε ό,τι γράφουμε και λέμε δημόσια και σίγουρα παίζει ρόλο και η θεσμική μας θέση αλλά δε γίνεται όλοι να έχουμε τις ίδιες απόψεις ρε παιδιά σε όλα τα θέματα.
Ίσα ίσα το θεωρώ και υγιές να υπάρχει πολυφωνία, γιατί πρώτον αποτελεί εφαλτήριο για διάλογο και προβληματισμό και δεύτερον αποφεύγεται η προβατοποίηση.

Προτιμώ χίλιες φορές ο άλλος να έχει το θάρρος της γνώμης του,όσο ριζοσπαστική και να είναι, παρά να είναι αρεστός στο σύνολο και να του χαϊδεύει τα αυτιά και να λέει πάντα αυτό που θέλουν να ακούσουν οι πολλοί ανάλογα με το τι είναι κάθε φορά στη μόδα.
Χίλιες φορές αυτός που γράφει στα @@ του τι γνώμη θα σχηματίσουν οι άλλοι εκφράζοντας απλά την άποψή του.
Θέλει πολλά κιλά μαγκιά να λες αυτό που πιστεύεις ειδικά στις εποχές που ζούμε.
Αν επικρατήσει κλίμα φόβου τότε με συγχωρείτε αλλά μιλάμε για καθεστώς φίμωσης και δικτατορία του όχλου.
Εγώ προσωπικά αυτό δεν το δέχομαι.

Και προσοχή, όταν λέω "γνώμη" δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις προτροπής σε βία ή άλλες ποινικά κολάσιμες και απάνθρωπες πράξεις "πχ έχω τη γνώμη ότι οι μαύροι είναι κατώτεροι και πρέπει να τους εξαφανίσουμε".
Αυτό δεν είναι γνώμη.
Καταλαβαινόμαστε νομίζω στο τι εννοώ.

Λαχουρένιος έγραψε: Συμφωνω με αυτα που γραφεις στην παραθεση μονο που η Κατινοπουλου δεν ειπε κατι τετοιο, αλλα ξεκινησε ενα παραληρημα οπου εκραζε οσες εχουν ραγαδες, κυτταριτιδα και καθε ειδους ατελεια, οπως και τους γκει. Δεν ειναι δουλεια ενος πολιτικου προσωπου να ασχολειται με αισθητικα ζητηματα, ποσο μαλλον να προσβαλλει ετσι.

Καλα αυτες πουλανε τρελα. Πρωτα απ'ολα, ανεβασαν φωτογραφιες με διαφορα φιλτρα και φοτοσοπ αποδεικνυοντας ετσι οτι και αυτες εχουν παρομοιες αποψεις με την Κατινοπουλου :D Δευτερον, οι διαφορες φουρειρες ειναι μερος του προβληματος γιατι εμμεσα προωθουν ολα αυτα τα ηλιθια προτυπα ομορφιας που προκαλουν ανασφαλειες στις γυναικες. Αυτες οι φωτογραφιες ηταν ενας ανωδυνος τροπος να το παιξουν καλες στον κοσμο και κυριως στις γυναικες.

Να σου πω την αλήθεια δεν πολυπαρακολούθησα και αναλυτικά το βίντεο αλλά και πάλι ακόμα κι αν (φάνηκε ότι) εκφράστηκε με απόλυτη αηδία σε αυτές που έχουν ραγάδες ή κάποια άλλη ατέλεια, έχω να πω ότι πολλές φορές όταν εκφέρουμε μια γνώμη στην αρχή μπορεί να την εκφράζουμε κάπως άστοχα και άγαρμπα αλλά στη συνέχεια να επαναδιατυπώνουμε.
Δλδ μην μένουμε πάντα στην πρώτη διατύπωση αλλά να κοιτάμε το νόημα πίσω από αυτό.

Όσο για τις υπόλοιπες που ξεσηκώθηκαν με τις τεχνητές οδοντοστοιχίες και τα εξτένσιον ... no comment.

Εγώ από όλο αυτό κρατώ το εξής.
Όσοι γουστάρουν να είναι όπως τους έπλασε η φύση μαγκιά τους.
Όσοι γουστάρουν να πλακώνονται στις πλαστικές και να αλλάζουν πλήρως την εμφάνισή τους και πάλι μαγκιά τους.
Εγώ είμαι υπέρ και του ενός και του άλλου.
Αλλά δε νομίζω ότι ήταν αυτό το θέμα της Λινοτέτοιας. Περισσότερο είχε φεμινιστική χροιά το πόιντ της.
0 .

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 05 Ιουν 2021, 15:30

Η Χ κυρια εκανε την δουλεια της, καποιοι ν ασχοληθουν μαζι της.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιουν 2021, 16:14

Ρε παιδιά μισό λεπτό λίγο.
Προφανώς και όταν εκφράζεσαι δημόσια θέλεις να ακουστείς και κάποιος να ασχοληθεί μαζί σου. Αλλιώς θα το έλεγες μόνο στη μαμά σου.
Εμείς σάμπως εδώ μέσα τι κάνουμε;
Προφανώς και όταν γράφουμε εδώ το κάνουμε γιατί νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε κάποια πράγματα που σκεφτόμαστε με άλλους ανθρώπους και να ανταλλάξουμε σκέψεις και συναισθήματα.
Αυτό το θεωρώ μια ακατανίκητη εσωτερική ανθρώπινη ανάγκη.
Μακάρι κάθε φορά που γράφαμε ή λέγαμε κάτι να ασχολιόταν κάποιος μαζί μας. Αυτό δεν είναι το πόιντ;

Προσωπικά εγώ, χρησιμοποιώντας αυτό το δημόσιο μέσο που είναι το φόρουμ, πέρα από το ότι καλύπτω δικές μου ανάγκες και μου κάνει καλό να αδειάζω το κεφάλι μου από την άλλη το εκμεταλλεύομαι (κυριολεκτικά) όταν θέλω να πω κάτι σημαντικό και να κάνω ένα statement που ξέρω ότι θα το διαβάσουν και 5-10 άνθρωποι. Με ενδιαφέρει πραγματικά αυτό.
Ακόμα και ένας να το διαβάσει. Δε με πειράζει.
Θέλω να ακουστεί κάπως η φωνή μου και να φτάσει απέναντι και ίσως να βάλω ένα πολύ μικρό λιθαράκι ώστε να αλλάξει κάτι και να προβληματίσω κάποιον κόσμο. Δλδ τι πρέπει να είμαι ο Γκορμπατσώφ για να ασχοληθεί κάποιος μαζί μου ή με αυτό που έχω να πω;

Θεωρώ ότι ζούμε σε μια εποχή - ευχής και κατάρας - που έχουμε ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια μας. Το ίντερνετ μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνούμε με άλλους ανθρώπους και να γίνεται διάχυση ιδεών. Το θεωρώ πραγματικά ευλογία αυτό.
Αλλά από την άλλη το εργαλείο αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό όταν γίνεται για κακόβουλους σκοπούς με σκοπό να βλάψει άλλα πρόσωπα.

Με συγχωρείτε ρε παιδιά αλλά παλιότερα όταν ήθελες να ακουστείς έπρεπε να είχες μέσο τον μπατζανάκη του ηχολήπτη στον ΣΚΑΙ, για να ασχοληθεί κάποιος μαζί σου και να σε ακούσει η κοινωνία.
Γιατί είναι κακό να θες να σε ακούσει η κοινωνία;

Τώρα κάθεσαι στον καναπέ σου, ανοίγεις το κινητό και το μήνυμά σου μπορεί να γίνει viral σε 5 λεπτά μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιουν 2021, 16:39

Επίσης, δεν μπορεί να είναι μόνο δική μου διαπίστωση αυτή ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που μιλάνε σε δημόσια μέσα κινούνται καταπιεζόμενοι από τον πολιτικό κορρεκτισμό και κάνει μπαμ ότι αυτό που λένε δεν το πιστεύουν.
Απλά φοβούνται το δημόσιο κράξιμο που θα πέσει έτσι και πουν την ειλικρινή τους άποψη.

Ακόμα και ένα πολύ "μικρό στραβοπάτημα" ... μια πολύ μικρή άστοχη κουβέντα... μπορεί να πυροδοτήσει θύελλα αντιδράσεων.

Αιωρείται από πάνω τους ένα κλίμα τρόμου μη και τυχόν πουν κάτι που θα προσβληθεί η τάδε κοινωνική ομάδα και μετά ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε;
Μηνύσεις, καταγγελίες, απολύσεις, απόσυρση χορηγών, καταστροφή καριέρας , διαπόμπευση...

Τι λέτε ρε παιδιά;
Μήπως το έχουμε ξεχειλώσει κάπως το θέμα και χάνουμε το δάσος;
Εμένα κάτι δεν μου πάει καλά σε όλο αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιουν 2021, 17:11

Αυτό τώρα τι είναι; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω :stavros01:

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

Εικόνα

Εγώ λέω να την δέσουμε την κοπέλα με ένα σχοινί πίσω από μια καρότσα και να την σέρνουμε σε όλη την Αθήνα ρίχνοντας χλέπες και πέτρες.

Δλδ είμαστε ικανοί να ωθούμε και κάποιους ανθρώπους μέχρι και στην αυτοκτονία επειδή δεν μπορούν να αντέξουν την κοινωνική κατακραυγή.
Το θεωρείτε απίθανο;
Δλδ αυτό το πράγμα "όλοι εναντίον ενός" είναι πραγματικό αβάσταχτο.
Εντάξει σταματώ εδώ. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Έχω εξοργιστεί με αυτό που συμβαίνει.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιουν 2021, 18:32

bizeli έγραψε:Έχω εξοργιστεί με αυτό που συμβαίνει.

Από ποιο; :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Ιουν 2021, 18:34

εγω τα συνδεω γενικοτερα με το πολιτικο και πολιτιστικο επιπεδο του λαου
και εχω πει πολλες φορες οτι ειμαστε ηλιθιοι αλλα η αληθεια ειναι οτι μας εκαναν
επιτηδες ηλιθιους και συνεχιζουν ...γιατι με ενα γλειφιτζουρι και μαλιστα κινεζικο
μας εχουν τους χεριου τους ας οψονται οι επαναστατες του λαου οι αριστεροι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Ιουν 2021, 21:19

Πάντως οι ..λατινοπούλες είναι η αδυναμία μου
δηλ τώρα τι θέλετε να κοιτάζω; τίποτα 1,50 με 120 κιλά;
όχι για πείτε εσείς τι γκομενάκια κοιτάζετε;

εντάξει αυτό η λατινοπούλουο είναι επαγγελματίας , που σημαίνει ότι πρέπει να σκορπάς πολλά για να την κυκλοφοράς.
Ομως ο μπαξές έχει πολλά άλλα τεμάχια που γυρίζουν έτσι ξεκάρφωτα και περιμένουν κάποιον να τις αρπάξει..
οπότε
επίθεσηηηηηηηηη
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιουν 2021, 22:41

bizeli έγραψε:Δεν μπορώ να ξέρω για τις προθέσεις της Λινοτέτοιας ή της κάθε Λινοτέτοιας αλλά αυτό που μπορώ να πω, βρε Λαχουρένιε, είναι ότι πολλές φορές ως άνθρωποι μπορούμε να πούμε ή να σκεφτούμε αυθόρμητα κάτι έτσι όπως το νιώθουμε. Μπορεί να βρούμε και τον μπελά μας αλλά αφού είναι κάτι που το πιστεύουμε, γιατί να μην το πούμε;
Εντάξει πρέπει να είμαστε γενικά προσεκτικοί σε ό,τι γράφουμε και λέμε δημόσια και σίγουρα παίζει ρόλο και η θεσμική μας θέση αλλά δε γίνεται όλοι να έχουμε τις ίδιες απόψεις ρε παιδιά σε όλα τα θέματα.
Ίσα ίσα το θεωρώ και υγιές να υπάρχει πολυφωνία, γιατί πρώτον αποτελεί εφαλτήριο για διάλογο και προβληματισμό και δεύτερον αποφεύγεται η προβατοποίηση.

Προτιμώ χίλιες φορές ο άλλος να έχει το θάρρος της γνώμης του,όσο ριζοσπαστική και να είναι, παρά να είναι αρεστός στο σύνολο και να του χαϊδεύει τα αυτιά και να λέει πάντα αυτό που θέλουν να ακούσουν οι πολλοί ανάλογα με το τι είναι κάθε φορά στη μόδα.
Χίλιες φορές αυτός που γράφει στα @@ του τι γνώμη θα σχηματίσουν οι άλλοι εκφράζοντας απλά την άποψή του.
Θέλει πολλά κιλά μαγκιά να λες αυτό που πιστεύεις ειδικά στις εποχές που ζούμε.
Αν επικρατήσει κλίμα φόβου τότε με συγχωρείτε αλλά μιλάμε για καθεστώς φίμωσης και δικτατορία του όχλου.
Εγώ προσωπικά αυτό δεν το δέχομαι.

Και προσοχή, όταν λέω "γνώμη" δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις προτροπής σε βία ή άλλες ποινικά κολάσιμες και απάνθρωπες πράξεις "πχ έχω τη γνώμη ότι οι μαύροι είναι κατώτεροι και πρέπει να τους εξαφανίσουμε".
Αυτό δεν είναι γνώμη.
Καταλαβαινόμαστε νομίζω στο τι εννοώ.

Αυτη ομως ειναι πολιτικο προσωπο και οχι η χ,ψ τυχαια χρηστρια των ΜΚΔ. Αποκλειεται να μην ειχε σκεφτει τις αντιδρασεις εκ των προτερων. Με τον ντορο που εγινε αυτες τις μερες εγινε γνωστο το ονομα της. Το κραξιμο απο τους αριστερους δεν την νοιαζει γιατι αυτοι δε θα την ψηφιζαν ποτε. Μπορει ομως ετσι να κερδισε ποντους σε ακροδεξια κοινα.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”