Λαχουρένιος έγραψε: Πιστευω πως η Κατινοπουλου δεν ειναι τελειως χαζη και περιμενε οτι θα υπαρξουν τοσες αντιδρασεις.
Ο σκοπος της ηταν να προκαλεσει και να γινει γνωστη. Υπαρχουν πολλοι πολιτευτες της ΝΔ που κανουν ακραιες δηλωσεις για να προκαλεσουν οπως πχ Μπογδανος. Μπαινουν σε διενεξεις με αριστερους στο διαδικτυο για να καλλιεργησουν ενα σκληρο δεξιο προφιλ σε ακροδεξιους ψηφοφορους. Αυτη πηγε να το παιξει θηλυκος Τραμπ για να ανεβασει τις μετοχες της. Μπορει και να της βγει.
Δεν μπορώ να ξέρω για τις προθέσεις της Λινοτέτοιας ή της κάθε Λινοτέτοιας αλλά αυτό που μπορώ να πω, βρε Λαχουρένιε, είναι ότι πολλές φορές ως άνθρωποι μπορούμε να πούμε ή να σκεφτούμε αυθόρμητα κάτι έτσι όπως το νιώθουμε. Μπορεί να βρούμε και τον μπελά μας αλλά αφού είναι κάτι που το πιστεύουμε, γιατί να μην το πούμε;
Εντάξει πρέπει να είμαστε γενικά προσεκτικοί σε ό,τι γράφουμε και λέμε δημόσια και σίγουρα παίζει ρόλο και η θεσμική μας θέση αλλά δε γίνεται όλοι να έχουμε τις ίδιες απόψεις ρε παιδιά σε όλα τα θέματα.
Ίσα ίσα το θεωρώ και υγιές να υπάρχει πολυφωνία, γιατί πρώτον αποτελεί εφαλτήριο για διάλογο και προβληματισμό και δεύτερον αποφεύγεται η προβατοποίηση.
Προτιμώ χίλιες φορές ο άλλος να έχει το θάρρος της γνώμης του,όσο ριζοσπαστική και να είναι, παρά να είναι αρεστός στο σύνολο και να του χαϊδεύει τα αυτιά και να λέει πάντα αυτό που θέλουν να ακούσουν οι πολλοί ανάλογα με το τι είναι κάθε φορά στη μόδα.
Χίλιες φορές αυτός που γράφει στα @@ του τι γνώμη θα σχηματίσουν οι άλλοι εκφράζοντας απλά την άποψή του.
Θέλει πολλά κιλά μαγκιά να λες αυτό που πιστεύεις ειδικά στις εποχές που ζούμε.
Αν επικρατήσει κλίμα φόβου τότε με συγχωρείτε αλλά μιλάμε για καθεστώς φίμωσης και δικτατορία του όχλου.
Εγώ προσωπικά αυτό δεν το δέχομαι.
Και προσοχή, όταν λέω "γνώμη" δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις προτροπής σε βία ή άλλες ποινικά κολάσιμες και απάνθρωπες πράξεις "πχ έχω τη γνώμη ότι οι μαύροι είναι κατώτεροι και πρέπει να τους εξαφανίσουμε".
Αυτό δεν είναι γνώμη.
Καταλαβαινόμαστε νομίζω στο τι εννοώ.
Λαχουρένιος έγραψε: Συμφωνω με αυτα που γραφεις στην παραθεση μονο που η Κατινοπουλου δεν ειπε κατι τετοιο, αλλα ξεκινησε ενα παραληρημα οπου εκραζε οσες εχουν ραγαδες, κυτταριτιδα και καθε ειδους ατελεια, οπως και τους γκει. Δεν ειναι δουλεια ενος πολιτικου προσωπου να ασχολειται με αισθητικα ζητηματα, ποσο μαλλον να προσβαλλει ετσι.
Καλα αυτες πουλανε τρελα. Πρωτα απ'ολα, ανεβασαν φωτογραφιες με διαφορα φιλτρα και φοτοσοπ αποδεικνυοντας ετσι οτι και αυτες εχουν παρομοιες αποψεις με την Κατινοπουλου

Δευτερον, οι διαφορες φουρειρες ειναι μερος του προβληματος γιατι εμμεσα προωθουν ολα αυτα τα ηλιθια προτυπα ομορφιας που προκαλουν ανασφαλειες στις γυναικες. Αυτες οι φωτογραφιες ηταν ενας ανωδυνος τροπος να το παιξουν καλες στον κοσμο και κυριως στις γυναικες.
Να σου πω την αλήθεια δεν πολυπαρακολούθησα και αναλυτικά το βίντεο αλλά και πάλι ακόμα κι αν (φάνηκε ότι) εκφράστηκε με απόλυτη αηδία σε αυτές που έχουν ραγάδες ή κάποια άλλη ατέλεια, έχω να πω ότι πολλές φορές όταν εκφέρουμε μια γνώμη στην αρχή μπορεί να την εκφράζουμε κάπως άστοχα και άγαρμπα αλλά στη συνέχεια να επαναδιατυπώνουμε.
Δλδ μην μένουμε πάντα στην πρώτη διατύπωση αλλά να κοιτάμε το νόημα πίσω από αυτό.
Όσο για τις υπόλοιπες που ξεσηκώθηκαν με τις τεχνητές οδοντοστοιχίες και τα εξτένσιον ... no comment.
Εγώ από όλο αυτό κρατώ το εξής.
Όσοι γουστάρουν να είναι όπως τους έπλασε η φύση μαγκιά τους.
Όσοι γουστάρουν να πλακώνονται στις πλαστικές και να αλλάζουν πλήρως την εμφάνισή τους και πάλι μαγκιά τους.
Εγώ είμαι υπέρ και του ενός και του άλλου.
Αλλά δε νομίζω ότι ήταν αυτό το θέμα της Λινοτέτοιας. Περισσότερο είχε φεμινιστική χροιά το πόιντ της.