Ρε τι γινεται διπλα
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Re: Ρε τι γινεται διπλα
Παλι με τα μογγόλια ασχολείστε; Αφηστε τον Διάδοχο να κανει την δουλεια του 

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Παλι με τα μογγόλια ασχολείστε; Αφηστε τον Διάδοχο να κανει την δουλεια του
Τον στηριζω οποτε μπορω
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Αυτουνου του μ@λ@κ@ με κουκουβάγια αβαταρ βλεπω του ακομα ποναει οτι καποτε παλια τον διώξαμε με φαπες απο δω 

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Δεν πρέπει να γίνονται πολλά πράγματα πλέον.
Πάνε οι καλές παλιές εποχές που δίνονταν μάχες (ξεμαλλιάσματα δλδ) στο υπόγειο ποια παντρεμένη θα χτυπήσει πρώτη το νεοφερμένο τεκνό.
Κι αν έχει απομείνει κάτι από εκείνες τις ένδοξες εποχές θα είναι ο κατιμάς (45φεύγα χοντροκώλες και στούμπες πάνω από 120kg) που δεν τις πηδάει πια ούτε άρτι αποφυλακισθείς ισοβίτης, αλλά επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία υποθέτω ότι όσες από τις παλιές σαύρες έχουν μείνει στο καραούλι το κάνουν γιατί εμπειρικά ξέρουν ότι όλο και κάποιο νέο λιγούρι θα περάσει από το μαγαζί.
Και τώρα που ο συναγωνισμός είναι σχεδόν ανύπαρκτος μπαίνουν στο γήπεδο από θέση φαβορί.
Πάνε οι καλές παλιές εποχές που δίνονταν μάχες (ξεμαλλιάσματα δλδ) στο υπόγειο ποια παντρεμένη θα χτυπήσει πρώτη το νεοφερμένο τεκνό.
Κι αν έχει απομείνει κάτι από εκείνες τις ένδοξες εποχές θα είναι ο κατιμάς (45φεύγα χοντροκώλες και στούμπες πάνω από 120kg) που δεν τις πηδάει πια ούτε άρτι αποφυλακισθείς ισοβίτης, αλλά επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία υποθέτω ότι όσες από τις παλιές σαύρες έχουν μείνει στο καραούλι το κάνουν γιατί εμπειρικά ξέρουν ότι όλο και κάποιο νέο λιγούρι θα περάσει από το μαγαζί.
Και τώρα που ο συναγωνισμός είναι σχεδόν ανύπαρκτος μπαίνουν στο γήπεδο από θέση φαβορί.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

vallon έγραψε:Γι αυτά δεν τους ΄είχαν κυνηγήσει και αλλάξανε domain?
μιλάμε για κανονική συμμορία του κούλη
Μπα, από ό,τι θυμάμαι οι βοθρίλες έλεγαν ότι γνωστός πολιτικός τους είχε απειλήσει με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και ότι είχαν μπλεξίματα με τα διάσπαρτα ποστ θρησκευτικού και ρατσιστικού μίσους.
Δεν το αποκλείω και κάποιος από όσους δέχονταν ύβρεις και απειλές να τους μήνυσε, αλλά δεν υπέπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Ανέκδοτο.
Κοντή, χοντρή παντρεμένη που το γυάλιζε το πόμολο αβέρτα βγαίνει πρώτο ραντεβού με άγνωστο τύπο που τσίμπησε σε μκδ.
Την είδε το παλικάρι κι έφριξε αλλά λόγω του ότι ήταν ιππότης δεν πήγε να πάρει κάτι που ξέχασε στο αυτοκίνητο.
Έκατσε να πιει καφέ μαζί της σκεφτόμενος αρχικά να τον πιει μονορούφι και να συντομέψει όσο μπορεί το χρόνο του ραντεβού (κανα μισάωρο δλδ) προφασιζόμενος ξαφνική και επείγουσα επαγγελματική υποχρέωση.
Έλα όμως που του σκάει το παραμύθι η χοντροστούμπα ότι έχει τρεις ώρες αβάντζο γιατί παραμύθιασε το θύμα που άφησε στο σπίτι ότι θα βγει με φίλες της από το λύκειο.
Κι επειδή όπως είπαμε άνωθεν το παλικάρι ήταν ιππότης σκέφτηκε να μη φανεί αγενής αλλά και να αξιοποιήσει με κάποιον τρόπο το τρίωρο, ώστε να κυλήσει γρήγορα και μετά να γίνει μπουχός άπαξ δια παντός, κάνοντας όμως το τραγικό λάθος να δεχτεί εκ των προτέρων την πρόταση που θα του έκανε η σβούρα.
Και τέλος από εμένα αλλά όχι και για το ανέκδοτο του οποίου η τρίωρη συνέχεια υπήρξε μαρτυρική για τον ιππότη μας.
Ξέρω, το σύμπαν θα παγώσει αλλά εσείς να φορέσετε ζακέτα.
Κοντή, χοντρή παντρεμένη που το γυάλιζε το πόμολο αβέρτα βγαίνει πρώτο ραντεβού με άγνωστο τύπο που τσίμπησε σε μκδ.
Την είδε το παλικάρι κι έφριξε αλλά λόγω του ότι ήταν ιππότης δεν πήγε να πάρει κάτι που ξέχασε στο αυτοκίνητο.
Έκατσε να πιει καφέ μαζί της σκεφτόμενος αρχικά να τον πιει μονορούφι και να συντομέψει όσο μπορεί το χρόνο του ραντεβού (κανα μισάωρο δλδ) προφασιζόμενος ξαφνική και επείγουσα επαγγελματική υποχρέωση.
Έλα όμως που του σκάει το παραμύθι η χοντροστούμπα ότι έχει τρεις ώρες αβάντζο γιατί παραμύθιασε το θύμα που άφησε στο σπίτι ότι θα βγει με φίλες της από το λύκειο.
Κι επειδή όπως είπαμε άνωθεν το παλικάρι ήταν ιππότης σκέφτηκε να μη φανεί αγενής αλλά και να αξιοποιήσει με κάποιον τρόπο το τρίωρο, ώστε να κυλήσει γρήγορα και μετά να γίνει μπουχός άπαξ δια παντός, κάνοντας όμως το τραγικό λάθος να δεχτεί εκ των προτέρων την πρόταση που θα του έκανε η σβούρα.
Και τέλος από εμένα αλλά όχι και για το ανέκδοτο του οποίου η τρίωρη συνέχεια υπήρξε μαρτυρική για τον ιππότη μας.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ανέκδοτο.![]()
μη μου πεις οτι ειχαμε το φαινομενο των αεριων;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

εκατον πενηντα ωρες στο εικοσιτετραωρο σε ενα φορουμ πληκτρολογωντας
την μαλακια που τους δερνει ειναι σαν να αυνανιζονται και να φαντασιωνονται
και να το πιστευουν απολυτα πως ερχονται σε οργασμο με μια θεα
-δεν παιζονται τα γκρεκοπιθηκια και οι σκωλικες
να δημιουργουν δυο κλωνους και να φτανουν στο σημειο να συνομιλουν μεταξυ τους
-δεν θα το ελεγα αν δεν το εβλεπα και στο φεις να γινεται
ενας εχει τρεις λογαρισμους στο φεις οπου συνομιλει με τον εαυτο του
και με οποιον τσιμπήσει -ρε παπαρες δεν εχετε κατι αλλο να παιζετε;
τοσο πολυ σας αδικησε η ζωη;
την μαλακια που τους δερνει ειναι σαν να αυνανιζονται και να φαντασιωνονται
και να το πιστευουν απολυτα πως ερχονται σε οργασμο με μια θεα
-δεν παιζονται τα γκρεκοπιθηκια και οι σκωλικες
να δημιουργουν δυο κλωνους και να φτανουν στο σημειο να συνομιλουν μεταξυ τους
-δεν θα το ελεγα αν δεν το εβλεπα και στο φεις να γινεται
ενας εχει τρεις λογαρισμους στο φεις οπου συνομιλει με τον εαυτο του
και με οποιον τσιμπήσει -ρε παπαρες δεν εχετε κατι αλλο να παιζετε;
τοσο πολυ σας αδικησε η ζωη;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
vallon
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ανέκδοτο.![]()
ρε μπαγλαμαααα
σε κουτούπωσε η χοντροκώλα;
πω πω
τραυματική εμπειρία ε;
για πες μας για πες μας κι άλλα..

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

2 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
nrg wrote:
nrg wrote: