nemo έγραψε:αποκλειεται να εισαι οπαδος του 25 χωρις κατι να εχεις να κερδισεις![]()
αν ειναι στην βουλη στις επομενες εκλογες να μας κτυπησει μετεωριτης και να χαθει καθε ιχνος ζωης
Εσύ;
Οπαδός του MAKE ALGERIA GREAT AGAIN;

nemo έγραψε:αποκλειεται να εισαι οπαδος του 25 χωρις κατι να εχεις να κερδισεις![]()
αν ειναι στην βουλη στις επομενες εκλογες να μας κτυπησει μετεωριτης και να χαθει καθε ιχνος ζωης

Adminović έγραψε:nemo έγραψε:αποκλειεται να εισαι οπαδος του 25 χωρις κατι να εχεις να κερδισεις![]()
Εσύ;

nemo έγραψε:Adminović έγραψε:
Εσύ;
εμενα και να μου πει ο κασι οτι μου κοβει μισθο -θα του το βαλω στον γκωλο του -εσυ;
).

Deutsch Lover έγραψε:nemo έγραψε:εγω πλεον ξεκαθαρισα τι θα ψηφισω κασι ειναι μονοδρομος πλεον
Ο μόνος πολιτικός που έχει πάει στον στρατό και μάλιστα στους καταδρομείς.
Όλοι οι άλλοι είτε βγήκαν Ι5 είτε υπηρέτησαν στο Πεντάγωνο με βύσμα.

Adminović έγραψε:nemo έγραψε:
εμενα και να μου πει ο κασι οτι μου κοβει μισθο -θα του το βαλω στον γκωλο του -εσυ;
Οι Αλγερινοί πάντως να ξες αρκετούς βόλεψαν όσο ήταν Βουλή (με πρώτο και καλύτερο το αμόρε της Ουρανίας που δεν ήταν να εκλεγεί βολευτής και παραιτήθηκε ο άλλος που εκλεγόταν για να πάρει την έδρα αυτός).
Και ανεξάρτητα από τη Βουλή, δίνουν και «δουλειές» σε δικούς τους. Ξες, εκεί στα κωλόμπαρα που πάνε κάθε τόσο και παίρνουν την είσπραξη και σε άλλα μαγαζά.![]()
Είναι αστείο να μιλάει για μισθούς οπαδός του κόμματος Αλγερινών.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Συγκεκριμενες απαντησεις παρακαλω
Τι προτινετε να ψηφισω;
Ευκολο το να βριζεις οποιο θελει να ψηφισει ΝΔ
Δυσκολο να του προτινεις τι να ψηφισει
Εκει πεφτουν οι μασκες
Περιμενω ψεκες

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Συγκεκριμενες απαντησεις παρακαλω
Τι προτινετε να ψηφισω;
Ευκολο το να βριζεις οποιο θελει να ψηφισει ΝΔ
Δυσκολο να του προτινεις τι να ψηφισει
Εκει πεφτουν οι μασκες
Περιμενω ψεκες