Τhe Bachelor on Alpha tv
-
Darkdays
- Rookie poster

-
Spark
- Extreme poster

Re: Τhe Bachelor on Alpha tv
Darkdays έγραψε:Internet > Tv > το τίποτα.
δεν είναι τίποτα, έχει και αξιόλογα, όπως την υπέροχη ταινία που είδα χθες
Θα Σε Βρω στον Παράδεισο (What Dreams May Come)
(1998). Ο Κρις πεθαίνει σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα και πηγαίνει στον Παράδεισο. Η γυναίκα του Άνι, συντετριμμένη από τον χαμό του, αυτοκτονεί και καταλήγει στην κόλαση. Ο Κρις ξεκινά για μία περιπέτεια μετά θάνατον για να μπορέσει να την ξανασυναντήσει. (135') Παραγωγή: ΗΠΑ
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Αναμπέλα Σιόρα, Ρόμπιν Γουίλιαμς
και δεν επέλεξα να δω το Bachelor...
0 .
-
nemo
- Supreme poster

δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα σε μια κοινωνια απο τους μορφωμενους ηλιθιους
που εχουν λογο και δινουν τα προσταγματα
ειναι πνευματικη παρακμη ... οταν αυτοι που γνωριζουν καθονται αποτραβηγμενοι σε μια ακρη και δεν μιλουν
και αναρωτιεμαι αν εχουμε πατο και σε ποια σταθμη του πηγαδιου θα σταθουμε ωστε να αναρριχηθουμε
υσ..την ειδα την ταινια παλια και την θυμαμαι καπως
που εχουν λογο και δινουν τα προσταγματα
ειναι πνευματικη παρακμη ... οταν αυτοι που γνωριζουν καθονται αποτραβηγμενοι σε μια ακρη και δεν μιλουν
και αναρωτιεμαι αν εχουμε πατο και σε ποια σταθμη του πηγαδιου θα σταθουμε ωστε να αναρριχηθουμε
υσ..την ειδα την ταινια παλια και την θυμαμαι καπως
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Spark
- Extreme poster

nemo έγραψε: οταν αυτοι που γνωριζουν καθονται αποτραβηγμενοι σε μια ακρη και δεν μιλουν
καλά κάνουν που δεν μιλούν. σοφοί της ανατολής λένε: όποιος ξέρει δεν μιλά και όποιος μιλά δεν ξέρει
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Έριξα μια ματιά χτες στο μπάτσελορ (συνδυάζοντας το ταυτόχρονα με τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας που παρά τη ρεζίλικη εμφάνιση της πήρε τη νίκη από κωλοφαρδία και μόνο) και τρόμαξα.
Ρε σεις τόσες σαύρες μαζεμένες μαζί δεν έχω ξαναδεί στην πολυτάραχη ζωή μου.
Αυτές να ξέρετε είχαν φωλιά που ξεκατινιάζονταν κάπου εκεί κοντά στο μπάτσελορ τη βρήκαν (τη φωλιά) οι άνθρωποι του άλφα και σου λέει που να τρέχουμε τώρα να μαζέψουμε ένα ένα τα νούμερα τις πήραν όλες μαζί και τις αμόλησαν να συνεχίσουν το ξεκατίνιασμα ον έιρ.
Και έρχονται μετά οι φέμι και σου λένε ότι οι γυναίκες είναι πλάσματα άξια σεβασμού και ανώτερα από τους άντρες.
Ας δουν πρώτα τι τρόπους μηχανεύονται οι συναγωνίστριες τους για να γίνουν σελέμπριτις, αφού πρώτα τις πηδήσει όλες αυτός ο παπάρας που παριστάνει τον όμορφο, και μετά θα δούμε αν έχουν δίκιο όσοι τις λένε μπουργάνες, φακλάνες, πηγαδομούνες, πηγαδοκώλες και βρομόκωλες χοντροκώλες που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα.
Αυτές να ξέρετε είχαν φωλιά που ξεκατινιάζονταν κάπου εκεί κοντά στο μπάτσελορ τη βρήκαν (τη φωλιά) οι άνθρωποι του άλφα και σου λέει που να τρέχουμε τώρα να μαζέψουμε ένα ένα τα νούμερα τις πήραν όλες μαζί και τις αμόλησαν να συνεχίσουν το ξεκατίνιασμα ον έιρ.
Και έρχονται μετά οι φέμι και σου λένε ότι οι γυναίκες είναι πλάσματα άξια σεβασμού και ανώτερα από τους άντρες.
Ας δουν πρώτα τι τρόπους μηχανεύονται οι συναγωνίστριες τους για να γίνουν σελέμπριτις, αφού πρώτα τις πηδήσει όλες αυτός ο παπάρας που παριστάνει τον όμορφο, και μετά θα δούμε αν έχουν δίκιο όσοι τις λένε μπουργάνες, φακλάνες, πηγαδομούνες, πηγαδοκώλες και βρομόκωλες χοντροκώλες που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα.

2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

Spark έγραψε:nemo έγραψε: οταν αυτοι που γνωριζουν καθονται αποτραβηγμενοι σε μια ακρη και δεν μιλουν
καλά κάνουν που δεν μιλούν. σοφοί της ανατολής λένε: όποιος ξέρει δεν μιλά και όποιος μιλά δεν ξέρει
ακριβως αυτη ειναι η διαφορα του ελληνα με την ανατολη
οι ελ ποτε δεν σταθηκαν αμιλητοι παντα ερευνουσαν και παντα τα ελεγαν και εξω απο τα δοντια
η ασια μας στο ενα ακρο ενωμενη και στο αλλο το χαος των αντιθεσεων
...η σοφια των ανατολιτων εχει να κανει με την αποκρυψη ακομη και της σκεψης
την γαλιφια το ξεγελασμα του αντιπαλου την απατη χωρις καμια τιμη και ολο αυτο λειτουργει μηχανιστικα
αποτυπωμένο στα γονιδια τους ..στο ακρο εχουμε την ιαπωνια και αυτη με τα ιδια χαρακτηριστικα
αλλα με ενα κωδικα τιμης των φατριων που ειναι ολο δοσμενο και δομημενο με την επιβιωση της φατριας
ολοι αυτοι ειναι υπηρετες του πεπρωμενου και η σοφια τους ειναι αναλογη
εμεις απο την αλλη σκοτωνουμε τους θεους μας και τους αναμορφωνουμε ζωντας μεσα στην απολυτη αντιφαση
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Spark
- Extreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε σεις τόσες σαύρες μαζεμένες μαζί δεν έχω ξαναδεί στην πολυτάραχη ζωή μου.
απο τις πιο βλαμμένες με διαφορά που γίνονται ρεζίλι των σαυρών είναι οι:
Ιζαμπέλα, 30 | Το μεγαλύτερο νούμερο κωλάρας και το μικρότερο νούμερο εγκεφάλου
Βαλέρια, 28 | Συγγραφέας μαλακίας, να ακούσετε να απαγγέλει ποίημα να πεθάνετε
Αθηνά (New York), 26 | Fitness Influence κάποιος της είπε πως να κουνάει κώλο είναι χορός
(πρέπει να έχουν στραβώσει τα χείλια της απο μποτοξ)
είναι και άλλες αλλά αυτές νομίζω πως είναι οι χειρότερες
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Έριξα μια ματιά χτες στο μπάτσελορ (συνδυάζοντας το ταυτόχρονα με τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας που παρά τη ρεζίλικη εμφάνιση της πήρε τη νίκη από κωλοφαρδία και μόνο) και τρόμαξα.
Εβαλαν ο,τι ωραιες υπηρχαν στο περσινο ΒΒ, στο Survivor, το Τοπ Σεφ και το House of Fame και ο,τι σαυρα περισσεψε την αφησαν για τον αλβανο.
0 .
-
Spark
- Extreme poster

ε για σιγά η Αννούλα είναι μικρή (19 χρονών) και ομορφούλα. για τα λεφτά τα κάνουν όλα..
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Spark έγραψε:ε για σιγά η Αννούλα είναι μικρή (19 χρονών) και ομορφούλα. για τα λεφτά τα κάνουν όλα..
Αν κανει πλαστικη στην μυτη κατι γινεται
0 .