Λαχουρένιος έγραψε:Τριο με 2 αντρες και μια γυναικα μου φαινεται πολυ γκει, το ιδιο και οι φασεις γκανγκμπανγκ. Η παρτουζα η σωστη, η τιμια, ειναι με δυο γκομενες.
Ακουγεται ομοφοβικο, με τετοια μυαλα στο the brave new world δεν μπαινεις

Λαχουρένιος έγραψε:Τριο με 2 αντρες και μια γυναικα μου φαινεται πολυ γκει, το ιδιο και οι φασεις γκανγκμπανγκ. Η παρτουζα η σωστη, η τιμια, ειναι με δυο γκομενες.

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:να εχουν διαφορα ομως αλλιως ειναι το ιδιο
Τι διαφορα?
.gif)

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:o vallon ειναι ο χελις του elefthero
ο χελις συμμετεχει φανατικα στα νηματα για τα διοδια ενω δεν εχει αυτοκινητο και μεις που πληρωνουμε 1500αρια τον μηνα σε διοδια φιμωμενοι!!!!!!!
Οι παρτουζες ειναι υπερεκτιμημενες και εχουν πολυ μεγαλο ποσοστο αποτυχιας
Πολλοι /πολλες κανουν παρτουζες λιγοι/λιγες κανουν για παρτουζες

ВладимирВладимирович έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Τριο με 2 αντρες και μια γυναικα μου φαινεται πολυ γκει, το ιδιο και οι φασεις γκανγκμπανγκ. Η παρτουζα η σωστη, η τιμια, ειναι με δυο γκομενες.
Ακουγεται ομοφοβικο, με τετοια μυαλα στο the brave new world δεν μπαινεις

Λαχουρένιος έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Ακουγεται ομοφοβικο, με τετοια μυαλα στο the brave new world δεν μπαινεις
Ενταξει τα τσιπακια και τα εμβολια αλλα μην μας γαμησουν κιολας

Λαχουρένιος έγραψε: Η παρτουζα η σωστη, η τιμια, ειναι με δυο γκομενες.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Η παρτούζα έχει νόημα μόνο από την πλευρά της γυναίκας.
Όσο περισσότεροι άντρες τόσο καλύτερα για την ίδια αφού αν δεν τζούζει ο κώλος της μια βδομάδα μετά τη φάση θεωρεί το γεγονός ως μη γενόμενο.![]()
Αυτό που λες εσύ δεν είναι παρτούζα αλλά ταλαιπωρία και αγγαρεία.
Τι να τους κάνουν ρε μια γλώσσα και ένα πουλάκι όταν πιάνεις τη μια και αφήνεις την άλλη;
Θα μου πεις έχεις και δυο χέρια αλλά και με αυτά στο κόλπο πάλι μισές δουλειές θα κάνεις ακόμα και αν έχεις επικουρία από πεντέξι δονητές.
Στο τέλος θα μείνουν και οι δύο χαρμάνες και θα σε βγάλουν και βούκινο στις ρούγες ότι είσαι ψιλοχαντούμης.
Ειναι μπελας αλλα αξιζει τον κοπο.nemo έγραψε:σαν το ανεκδοτο --παιδια να οργανωθουμε λιγο εχω φαει τρεις και δεν εχω ριξει κανενα![]()
σωστος ο λαχου ...μια γυναικα με δυο αντρες ειναι ξεφτιλα για τους ανδρες και μονο ανδρες δεν ειναι

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε: Η παρτουζα η σωστη, η τιμια, ειναι με δυο γκομενες.
Η παρτούζα έχει νόημα μόνο από την πλευρά της γυναίκας.
Όσο περισσότεροι άντρες τόσο καλύτερα για την ίδια αφού αν δεν τζούζει ο κώλος της μια βδομάδα μετά τη φάση θεωρεί το γεγονός ως μη γενόμενο.![]()
Τι να τους κάνουν ρε μια γλώσσα και ένα πουλάκι όταν πιάνεις τη μια και αφήνεις την άλλη;
Θα μου πεις έχεις και δυο χέρια αλλά και με αυτά στο κόλπο πάλι μισές δουλειές θα κάνεις ακόμα και αν έχεις επικουρία από πεντέξι δονητές.
Στο τέλος θα μείνουν και οι δύο χαρμάνες και θα σε βγάλουν και βούκινο στις ρούγες ότι είσαι ψιλοχαντούμης.

vallon έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Η παρτούζα έχει νόημα μόνο από την πλευρά της γυναίκας.
ΩΩππππαααα
ώπα καρδιά μου ισορρόπα
συτά είναι κυριοι
ατόφια , αμόλυντη , άσπιλι, αβάδιστα αβίαστη σεξουαλική φιλοσοφία ...!!!!!!!!!!!!!
πες μας τις εμπειρίες σου ρε καζανόβα της λαϊκής αγοράς;

Ραν ταν πλαν έγραψε:vallon έγραψε:
ΩΩππππαααα
ώπα καρδιά μου ισορρόπα
συτά είναι κυριοι
ατόφια , αμόλυντη , άσπιλι, αβάδιστα αβίαστη σεξουαλική φιλοσοφία ...!!!!!!!!!!!!!
πες μας τις εμπειρίες σου ρε καζανόβα της λαϊκής αγοράς;
Ό,τι και να πω αφορά τους άντρες και όχι τους μουνοείλωτες.![]()
Εσύ είσαι πλέον καμένο χαρτί και ανεπίδεκτος μαθήσεως χειρότερος και από τον συγχωρεμένο τον Παντελίδη στην κλάψα όταν έτρωγε άκυρο.
Δίπλα στο λήμμα ''θύμα'' όλων των εγκυκλοπαιδειών πρέπει να αναρτηθεί η φωτογραφία σου με τη σχετική επεξήγηση ότι το εικονιζόμενο δείγμα είναι το αιτιατό της ανίατης μουνοδουλίασης.