HAPPY OXI DAY

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: HAPPY OXI DAY

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Οκτ 2021, 20:04

Ενταξει....i give up

:s_bored
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Οκτ 2021, 20:36

vallon έγραψε:Ενταξει....i give up

:s_bored

ειπε καποιος κατι που με εντιπωσιασε -οτι οι αριστεροι ειναι αδιαβαστοι
το πηρα οτι μαλλον εννοουσε οτι εχουν διαβασει μονο αριστερη γραφη τον μαρξ λενι κλπ
αλλα μαλλον το εννοουσε κυριολεκτικα ....
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Οκτ 2021, 21:04

αφου διαβασες λιγο απο μεταξα διαβασε και τι εγραφαν και πιστευαν οι κκεκεδες οταν ηταν συμμαχοι με τους ναζι
attachment=0]249280175_4547499458675989_6939706798195888997_n.jpg[/attachment]
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Οκτ 2021, 21:13

τιποτα δεν αλλαξε για τους κκεκεδες απο τοτε το ιδιο ηλιθιοι ειναι και σημερα

δεν το λεω για τυχον προδοσιες πατριδες εθνη κλπ
αλλα το τι λενε ακριβως και κυριολεκτικα

να σταθουν απεναντι απο τον ιταλικο στρατο και να παραδοθούν για να καθησουν μετα ολοι μαζι
φιλικα να πιουν μπυρες και κρασι σαν αδελφια ...... το πιστευεις αυτο!!!!!!!

θα ορμαγε ο ιταλος και αυτοι θα του ελεγαν εισαι αδελφος παρατα το οπλο να σε κερασω καφε

το ιδιο λενε και σημερα ..και δεν ντρεπονται ουτε μια σταλια

να ορμαει καβλωμενος ο τουρκος και αυτοι να φωναζουν μη ειμαστε αδελφια !!!

δεν ειναι για γελια αλλα να τους στελνεις κατευθειαν σε ψυχιατρείο για ηλεκτροσοκ
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Οκτ 2021, 21:50

Παιδιά να σας πω κάτι; Μπέσα τώρα.
Σε κάθε σχολική γιορτή που κάνουμε στις εθνικές επετείους ενώ από τη μια είναι ένας φόρος τιμής προς τα γεγονότα και τα ιστορικά πρόσωπα με σκοπό την ανύψωση του εθνικοπατριωτικού πνεύματος (χρειάζεται και αυτό), από την άλλη φροντίζουμε τις γιορτές μας να τις κλείνουμε και με ένα αντιπολεμικό μήνυμα.
Έχει δίκιο ως ένα βαθμό και ο βάλλον.
Ο πόλεμος είναι πόλεμος και στα σχολεία πρέπει να διδάσκουμε τη φιλειρηνική συνύπαρξη των λαών και όχι να διαιωνίζουμε τα μίση.

Τώρα αυτόν τον πρόλογο δεν ξέρω γιατί σας τον έκανα. Μάλλον πιο πολύ για να τοποθετηθώ και για το θέμα του νήματος.
Από την άλλη ήθελα να μου δώσω πάσα για να σας πω και το εξής.
Σε μια από τις γιορτές που κάναμε, μου είπε κάποια νεαρά συνάδελφος "Ως πότε θα κάνουμε τέτοιες πολεμοχαρείς γιορτές; Ως πότε θα λέμε ψέματα στα παιδιά; Ο Μεταξάς ήταν φασίστας. Εξυμνούμε τον φασισμό; " και κάτι τέτοια. Τέσπα, δεν άκουγα και πολύ καλά. Κάπως ψιθυριστά μιλούσαμε.

Να σας πω την αλήθεια ήταν μια απλή λιτή γιορτή, παρόλα αυτά συγκινητική, την οποία ανέλαβε να παρουσιάσει μια τάξη του σχολείου μας.
Το σχόλιό της με έπιασε εξαπίνης. Γιατί δεν είχε τίποτα εθνικοπατριωτικές κορόνες ή αφιερώματα αποκλειστικά στον Μεταξά ή τέλος πάντων κάτι φανατικά ακραίο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο για να στραβώσει κάποιος. Ήταν μια ταπεινή γιορτούλα.

Εκείνη την ώρα ήθελα να της πω "άσε μας κουκλίτσα μου". Παρόλα αυτά κάτι μουρμούρισα μόνο, καθώς δεν είχα όρεξη για περαιτέρω ανάλυση.
Θεώρησα το σχόλιό της άκυρο τη δεδομένη στιγμή. Την ώρα που κάποια παιδιά ήταν πάνω στη σκηνή κι έκαναν φιλότιμες προσπάθειες να μας παρουσιάσουν κάτι, που έκαναν πρόβες μαζί με τη δασκάλα τους τόσο καιρό κτλ ... ε πες κάτι θετικό.

Κατά δεύτερον ίσως να φταίω κι εγώ. Δεν ξέρω. Είμαι σε μια ηλικία που δεν τα βλέπω όλα άσπρο μαύρο. Η συνάδελφος αυτή είχε τα μισά μου χρόνια. Το αίμα της βράζει και όπως καταλαβαίνετε έχει μια πιο "αγωνιστική και ανήσυχη ματιά".
Εγώ ίσως να έχω μια πιο "κουρασμένη" αντίληψη των πραγμάτων καθώς έχω περάσει από αυτά τα στάδια αριστεροσύνης.
Τώρα ή εγώ ξέχασα πώς είναι να είσαι νέος ή εκεί που είσαι ήμουν κι εδώ που είμαι θα ρθεις.
Δεν ξέρω τι από τα δύο.

Τέλος, με ενοχλεί αυτή η ισοπέδωση των πάντων. Τα πάντα είναι φασισμός, τα πάντα είναι ρατσισμός. Μη και τυχόν εκφράσεις κάποιο φιλοπατριωτικό συναίσθημα ... είσαι ακροδεξιός.
Ακόμα και σε αυτή την ταπεινή γιορτούλα βρήκες την ευκαιρία να ξετυλίξεις το αριστερό σου μανιφέστο;
Έλα βαριέμαι.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Οκτ 2021, 21:57

μπιζελι ολο και πληθαινουν τα συμπερασματα μου οτι προκειται για ηλιθια εκ γεννησιμιου τους οντα

οντα οχι ελληνες ή αντιελληνες

διαβασες το απο πανω αποσπασμα του μεταξα; αν αληθευει βεβαια γιατι στις μερες μας ολα ειναι πιθανα
εμπα λοιπον στην σκεψη του και κρινε τα με τα σημερινα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Οκτ 2021, 22:08

και κατι αλλο εκθηλυνονται τα αρσενικα οπωςτα διδασκετε στο σχολεια και στην τρυφερη αυτη ηλικια
και για αυτο βγαζουν ενοχες ακομη και αν πατησουν τα εντομα κατα λαθος
στην ουσια εγκληματείτε κατα του ανθρωπου και γιατι ετσι μεγαλωνουν οι διαστροφές που βρισκονται μεσα μας
και περιμενουν μια μικρη ευκαιρια να βγουν προς τα εξω ......
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Οκτ 2021, 22:12

αν δεν μαθουμε στα παιδια μας να πολεμουν για την δοξα και μονο τι αλλο απομενει να μαθουν;
το πως θα σκυβουν το κεφαλι; ή το πως θα παιζουν τα παιγνιδια;
στο μελλον τα παιγνιδια θα ειναι ζωντανοι ανθρωποι αλλα καποιοι θα πρεπει να πολεμησουν για αυτους
που θα σκύβουν το κεφαλι
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Οκτ 2021, 22:28

nemo έγραψε:και κατι αλλο εκθηλυνονται τα αρσενικα οπωςτα διδασκετε στο σχολεια και στην τρυφερη αυτη ηλικια
και για αυτο βγαζουν ενοχες ακομη και αν πατησουν τα εντομα κατα λαθος
στην ουσια εγκληματείτε κατα του ανθρωπου και γιατι ετσι μεγαλωνουν οι διαστροφές που βρισκονται μεσα μας
και περιμενουν μια μικρη ευκαιρια να βγουν προς τα εξω ......

Τα παράπονά σας στην υπουργό παιδείας παρακαλώ.
Εμείς αν έχουμε αντίρρηση στο οτιδήποτε μας σέρνουν στα δικαστήρια για ανυπακοή.
Δε δέχομαι τον β΄ πληθυντικό.
Η κυβέρνηση αυτή έκανε ξεκάθαρο ότι οφείλουμε να ακολουθούμε τυφλά τις διαταγές της.
0 .

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 29 Οκτ 2021, 22:38

Γιατί κάνουμε λόγο για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο πόλεμο; Δεν ήσαν δική μας επιλογή, μας κήρυξαν τον πόλεμο. Ζήτω οι μαχητές και οι μαχήτριες της σκοτεινής περιόδου του 1940-1944 τόσο στον ελληνοϊταλικό πόλεμο όσο και στην αντάρτικη αντικατοχική δράση.
1 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”